- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
ultrasound #26 üzenetére
Ezt most komolyan lerendeztek egy rövid mondattal?
🤔
-
ultrasound
tag
Azért tapasztalható pozitív elmozdulás android fronton a magyar szövegfelismerés tekintetében!
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Bezzeg a pénzel kitömött óriásmultik Bixbi-je és Siri-je évek óta képtelen többek között a magyar nyelvre is. Még azt sem tudja amit ez a készülék tud. Eléggé mókás szerintem...
-
kelly416
veterán
Hát... én elég rég tanultam angolul, ezért igénybe szoktam venni a google fordítóját, majd kikozmetikázom, átszerkesztem, kicserélek 1-2 szót szinonimára és már adom is a szöveges értékelést ali-n. Ha egy kicsit is komolyabb helyre kell fordítsak, már elő sem veszem ezt a módszert.
-
Dr. X
aktív tag
Google Fordító ugyanezt tudja, ingyen és ott van a zsebedben.
-
Én személy szerint a porszívózási és kiteregetés, vasalás funkciókat nagyon várom már.
-
Az uti beszámoló mellett szívesen olvasnék ennek a használatáról is egy tesztet
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Tigerclaw #13 üzenetére
Megdumáltuk Lenarttal, hogy megvárjuk a sw update-et, mielőtt teszt lesz a Travis Touchról, mert én sem akarom nyomkodni a gombot mindig. És ha minden jól megy, akkor megyek Kínába, egy kínai-magyar nyelvpárosítás pedig az egyik leghardcoreabb feladat egy fordítógépnek. Na, ott majd kiderül, hogy mennyire életképes.
-
M5Norbi
őstag
Nagyon jónak tűnik.
Így már a pályaválasztásnál a nyelvtanár kétséges opcióAz utazáshoz nyilván jó és egy nagyobb utazás árához képest nem drága.
De nagyon hasznos lehet olyan munkáknál akik külföldiekkel dolgoznak.
Pl szálloda,rendőr,BKV ellenőr,orvosi ügyelet csak ami hirtelen eszembe jut. -
atike
nagyúr
válasz
Tigerclaw #13 üzenetére
Igen, ez lesz benne.
A cikkből:
"Egyrészt a beszélgetések felgyorsítása az egyik, teljesen ésszerű fejlesztés. Nem kell már nyomogatnunk a gombokat a kiválasztott nyelvek alatt, hogy jelezzük, hogy ki fog beszélni, magától úgy dolgozik, hogy amit hall, arról megállapítja, hogy melyik nyelven mondta ki valaki és fordítja a másikra, így egyszerűbbek lesznek a beszélgetések."
A honlapjukról:
"COMING SOON! Conversation Mode
Get your conversation translated just by pressing the magic button. Improve eye contact with your conversation partner and have more natural chats, in 2 different languages!"
-
Tigerclaw
nagyúr
Olyan fordító van, aminél csak beállítom a két nyelvet (miről mire fordítson) és zsebrerakom, leteszem az asztalra és folyamatosan fordít mindent amit hall? Szóval nem kell odatartanom, odaadnom, gombokat nyomkodnom közben. Halláson meg azt értem, hogy amit én hallok azt a kütyü is hallja, szóval nem csak azt fordítja, amit a közvetlen közelben mondanak. Ja és persze nem kell netkapcsolat hozzá és nem kell várni a fordításra hosszú másodperceket.
-
atike
nagyúr
Elég jó dolog.
-
Tigerclaw
nagyúr
Már nézegetem egy ideje ezeket a fordító kütyüket, de nekem olyan kellett volna, ami akár a háttér hangait is fordítja, szóval elég érzékeny a mikrofonja és automatikusan fordít. Ez milyen ebből a szempontból?
-
Psychopeti
senior tag
Tehát akkor ez már magyarról is fordít más nyelvekre gond és hiba nélkül és fordítva is?
Hasznos kis kütyü. -
-
hardzsi2
aktív tag
Nem értem, hogy ezt a cuccot miért nem lehet mobil alkalmazásként elkészíteni, mi ennek az akadálya?
Mi hiányzik egy mai okosmobilból ahhoz, hogy egy ilyen fordító futhasson rajta?
-
ONEFREE
aktív tag
Hogy nem készült már el ez a készülék egy nagy cég fejlesztésében pl Apple, samsung, LG.Nem értem ezeket a piackutatókat 😂
-
Ganzer
aktív tag
Nagyon hasznos cuccnak tartom, igaz én nem tudnám kihasználni. Azért hajrá a hollandoknak, így tovább
-
PepeDon
tag
válasz
FIREBLADE78 #1 üzenetére
https://www.travistranslator.com/shop/
Egy kis keresés...
Nem is vészes az ára, főleg ha egy európai (világ körüli) körutat tesz az ember. -
FIREBLADE78
addikt
Ár? Hol kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest