- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Olyan fordító van, aminél csak beállítom a két nyelvet (miről mire fordítson) és zsebrerakom, leteszem az asztalra és folyamatosan fordít mindent amit hall? Szóval nem kell odatartanom, odaadnom, gombokat nyomkodnom közben. Halláson meg azt értem, hogy amit én hallok azt a kütyü is hallja, szóval nem csak azt fordítja, amit a közvetlen közelben mondanak. Ja és persze nem kell netkapcsolat hozzá és nem kell várni a fordításra hosszú másodperceket.
-
Tigerclaw
nagyúr
Már nézegetem egy ideje ezeket a fordító kütyüket, de nekem olyan kellett volna, ami akár a háttér hangait is fordítja, szóval elég érzékeny a mikrofonja és automatikusan fordít. Ez milyen ebből a szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest