Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz tomboy0013 #101 üzenetére

Egy picikét el van már térítve ez a kávás dolog, a fenébe is elsősorban mobiltelefonokról és munkaeszközökről beszélünk..Én pedig ha kényelmesen akarom használni a telefonomat, bármikor, ha gyorsan kell, akkor is, úgy hogy mondjuk a másik kezemben a táskám van, akkor is tudjam már úgy használni, hogy ne adjak téves parancsokat az edge kijelző miatt. Engem pl baromira nem érdekel, hogy a tízévesek, akiknek apu, meg anyu megvette a telefont hogyan játszik rajta, vagy nézi valamelyik korabeli youtubert. Biztos baromi zavaró kb 1,5-2mm "kihasználatlan" terület. Egy minimális oldalkeret kell a telefonra, mert annak van funkciója, mint ahogyan a tableteknél a vastag káváknak is van.
    Az alsó kávákra nincs szükség egyedül, felül pedig pont akkorára van, hogy a különféle szenzorok, kamerák, vakuk, meg egyéb dolgok elférjenek. Maximum ez lehet szerintem kérdés egy telefon esetében, hogy akkor a tetején milyen káva legyen, esztétikus, mint a Galaxy-n, vagy pedig notch. Szóval szerintem ideje volna már kicsit a használati értékeket is előtérbe helyezni, nem mindig csak a külcsínt, mert gyönyörűek a Galaxy-k, legyen az S, vagy Note, sőt az előlap szerintem szebb is, mint az iPhone X-é, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy jó legyen használni is, akkor egy olyan koncepció lenne ideális, amit már többször leírtam: Galaxy alsó és felső káva, a X oldalsó keretével.

Új hozzászólás Aktív témák