- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Az értő olvasás teljes hiánya
. Levezetem hogy jutottam el a hozzászólás tartalmáig hátha sikerül neked is értelmezni.
Kérdés: Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül?
Pont azt ami IOS -en az órán kívül ott van. Se többet se kevesebbet. Aki látott IOS -t tudja mi van ott. Aki látott iX -et az tudja hogy pont az van ott is mint bármely más iPhone -on. Következtetés:
A: a kérdező nem látott IOS -t ezért nem tudja
Válasz: gondolom még sose láttál IOS -t. Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt.B: a kérdező Androidra gondol, ami nem derül ki a szövegkörnyezetből
Válasz: Androidon semmi, ezért nem is ott jelent meg.Megválaszoltam mindkettőt. Sőt kiemeltem a lényeget is, de csak neked mégegyszer:
Szóval igen, van értelme IOS -en.Uff.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Juhaszatti #109 üzenetére
Ezzel a törékenyebb problémát is kihúzhatjuk.
És a kávamentesség is megszűnt
hurrá. Ha alapból akkora káva lenne mint egy átlag tok akkor tok nélkül is jobban bírná. Ha nincs minimális (3-4mm) káva akkor a sérülés lehetősége jóval valószínűbb egy élre esésnél. Rengetegen használják tok nélkül az iPhone -t is és a Galaxy -t is. Könnyű belátni hogy káva nélkül sérülékenyebb a kijelző. Ez olyan mintha egy fél napos üzemidőre azzal érvelnél hogy úgyis konektor mellett használod...
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Juhaszatti #104 üzenetére
Az iX körbefutó nagy fekete kávájáról valahogy hajlamosak megfeledkezni az emberek.
Minden iPhone ekkora oldalkávával rendelkezik, mert a kijelző nem ragasztva van (még szerencse). Ha cseréltél már aksit/kijelzőt iPhone -ban akkor láthattad mire kell a káva, és jó hogy így van mert rém egyszerű szétszedni plusz ennyi kell a jó fogáshoz. A műanyag + védelemről nem is beszélve... Galaxyn inkább ne kelljen kijelzőt cserélni...
-
weberzolee
aktív tag
válasz
tomboy0013 #101 üzenetére
Na meg az a betüremkedés is
Tényleg ennyire nehéz másként látni? Akkor leírom számokkal hogy miért nem betüremkedés, hanem kitüremkedés.
S9 5,8" 18,5:9
w: 64mm
h: 132mmiX 5,8" 19,5:9
w: 62mm
h: 134mmHa adott egy 62mm széles 18,5:9 kijelző, akkor az 127mm magas. Vagyis az iX kijelzője ehhez képest hosszabb 7mm -rel. Ez pont a notch mérete, tehát nem kiharapás, ott van a notch alatt egy 62mm széles 5,6" -es 18,5:9 képarányú kijelző. Remélem így sikerül a Think different. Tehát az iX ha úgytetszik 5,6" 18,5:9 kijelzőt tartalmaz extra kinyúlással az értesítési indikátoroknak.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
tomboy0013 #65 üzenetére
Viszont az Edge javít a készülék küllemén ami a notch-ról finoman fogalmazva sem mondható el.
Dizájnról kár vitázni, nekem tetszik neked nem. Nekem az edge nem tetszik, és még a fogást sem segíti...A státuszbárt meg szoftveresen simán el lehet tüntetni egy androidos telefonon akit zavar(System UI Tuner és társai) és egyből egységes is lesz a kijelző meg a hasznos hely is több lesz.
IOS -en van ilyen? Nincs. Több lett a hasznos hely? Igen.
-
weberzolee
aktív tag
Már le lett írva, de ha nem sikerült elolvasni tessék:
A notch egy funkcionális dizájn elem, amellett hogy közel kávamentes kialakítást tesz lehetővé, helyet biztosít a státuszsor indikátorainak, ezzel növelve a kijelző hasznos méretét. Ha nem lenne notch, a státuszsor elvenne még fél centit a kijelzőből az alkalmazások rovására.
szerk.:
Leírod hogy mi értelme az edge -nek? -
weberzolee
aktív tag
-
-
weberzolee
aktív tag
Akkor azt mondd meg, mi értelme van a képernyő ilyen módú "kiterjesztésének"? abban a két ficakban mi értelmeset lehet elhelyezni egy órán kívül?
Androidon semmi, ezért nem is ott jelent meg. De gondolom még sose láttál IOS -t. Ott ugyanis pont annyi információ jelenik meg ami pont elfér jobb és bal oldalt. Szóval igen, van értelme IOS -en.
@Dulee
A notch egy f.szság..
Nem, az alul jobb alsó sarokban elhelyezett kamera a fa...ság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged