Új hozzászólás Aktív témák
-
plagab
csendes tag
Sziasztok!
Engem Samsung meggyőzött!
Általában figyelek arra, hogy mindig legyen egy Almás és egy androidos eszközöm, hogy tudjam követleni a két rendszer (IOS- android) fejlődését. Jelenleg almás telefonom, android-os tabletem van.
Pár éve kézzel fogható volt a különbség a rendszer stabilitásban, smooth-ságban az IOS javára.
De ma már ez megszűnt. Sőt, egyre idegesítőbb az IOS zártsága, amit azért bocsájtott meg az egyszeri Apple vásárló (én is), mert legalább legalább stabil, és jól működő volt minőségi anyaghasználattal.
Na ez az amit a Samsung, Huawei és hasonló prémium márkák már hoznak.És ha összehasonlítod az Iphone X-el az S9+ ot, akkor a Samuban van, de az Iphone-ban nincs:
- ujjlenyomatolvasó, amit lássunk be szeretünk (végre jó helyre került)
- Van jack: még ne beszélgessünk a BT-s fülesekről, amikor egyhuzamban max. 5 órát bírnak. Plusz csak egyszer felejtsd el estére feltenni a töltőre...
- Dual sim
- igazi VízállóságSzerintem a Samsung az S7 óta nagyon jó irányba halad.
Azzal egyetértek, hogy S8-hoz képest nem biztos hogy megéri a váltás, de korábbi eszközökről szerintem bőven. Illetve a jelenlegi Apple kínálathoz képest szerintem most nagyságrendekkel előrébb jár a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest