Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr.Silkó #318 üzenetére
Még használt tovább adásra is rosszabb S6 annak ellenére, hogy újabb/jobbank kéne lennie. Vigyázni kell rá mert sokkal jobban törik, S5ön meg lehet műanyag a hátlap és 5év után piszkos lesz de ha számít 2marék ziziért rendelsz újat ebayról. Nem mellesleg 3-4év után aksit is érdemes cserélni ami ugye S5nél annyi, hogy lepattintod hátlapot berakod új aksit. S6nál meg viheted szerívzbe vagy próbálkozhatsz hőlégfúvoval otthon.
Az akadozik meg nagyon szubjektív. Feleségemnek most cseréltük S4et! S7re, hála a 99Ks telekom akciónak. Nem a sebesség miatt dicséri, észre se vette igazán hanem, hogy kibír egy egész napot. És, hogy mennyire jó nem kell aksi cserével/külső aksival szarakodnia. Na ez az amit S6se tudna soha, viszont egy S5 tud olyan SOTot mint amit egy S7.
S6 volt a Samsung egyik legnagyobb ballépése. Így utolag ha S6 megejelésekor elém rakják őket és megkérdezik melyika jobb hiába volt újabb S6 simán S5re szavaztam volna. Bár ha lehet akkor S7 ami összeségében kb hibátlan. (max picit aksiidő necces.) S8nál n nem éreztem azt a hude előrelépést, sött ujlenyomat olvasó helye annyira szar lett, hogy ki ism aradt. S9et meg majd meglátjuk, a fő baja, hogy S7el meg vagyok elégedve az egy problémám az aksi amiből ugye nem sikerült nagyobbat beletuszkolni. Akkor meg minek kiadnom rá ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest