Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Mr.Silkó #318 üzenetére

Még használt tovább adásra is rosszabb S6 annak ellenére, hogy újabb/jobbank kéne lennie. Vigyázni kell rá mert sokkal jobban törik, S5ön meg lehet műanyag a hátlap és 5év után piszkos lesz de ha számít 2marék ziziért rendelsz újat ebayról. Nem mellesleg 3-4év után aksit is érdemes cserélni ami ugye S5nél annyi, hogy lepattintod hátlapot berakod új aksit. S6nál meg viheted szerívzbe vagy próbálkozhatsz hőlégfúvoval otthon.

Az akadozik meg nagyon szubjektív. Feleségemnek most cseréltük S4et! S7re, hála a 99Ks telekom akciónak. Nem a sebesség miatt dicséri, észre se vette igazán hanem, hogy kibír egy egész napot. És, hogy mennyire jó nem kell aksi cserével/külső aksival szarakodnia. Na ez az amit S6se tudna soha, viszont egy S5 tud olyan SOTot mint amit egy S7.

S6 volt a Samsung egyik legnagyobb ballépése. Így utolag ha S6 megejelésekor elém rakják őket és megkérdezik melyika jobb hiába volt újabb S6 simán S5re szavaztam volna. Bár ha lehet akkor S7 ami összeségében kb hibátlan. (max picit aksiidő necces.) S8nál n nem éreztem azt a hude előrelépést, sött ujlenyomat olvasó helye annyira szar lett, hogy ki ism aradt. S9et meg majd meglátjuk, a fő baja, hogy S7el meg vagyok elégedve az egy problémám az aksi amiből ugye nem sikerült nagyobbat beletuszkolni. Akkor meg minek kiadnom rá ennyit?

Új hozzászólás Aktív témák