- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
(#25) rvgy75: valamekkora káva kell alulra, mert ott támasztod meg a telefont az ujjaddal, na meg sokkal kényelmetlenebb lenne úgy kezelni.
Ja, de ha van alul káva, akkor már mehetne oda az, amit a noccsra tettek. Tudom, hogy alul se a legjobb, de jobb mintha ezek miatt notch-ra kényszerül a gyártó. Persze ez nem kényszer, hanem szándékos másolás.
olyan nehéz elolvasni a teljes hírt? Le van kereken írva, hogy ez egy prototípus, a szoftver még messze nincs kész rá.
Most átfutottam megint, de azt hittem az csak a FRP szenzor szoftverezettségére vonatkozik. Remélem megoldják, de attól még továbbra is simán kinézem ebből a gyártóból, hogy marad az óra úgy ahogy van, meg ha sok ikon lesz, az szépen el lesz takarva, stb.
-
South Velen
addikt
Nagyon bejövős lenne notch nélkül. Kár hogy ez egy ZS brand, amit bottal sem piszálnék, amelyet jól prezentál az óra kijelzése is... Ilyen igénytelenül kiállítani...akkor nem tudom ki várja, hogy ennél komplexebb feladatot meg tudnak oldani akár szoftveresen akàr hardveresen. Hulladék. Betiltatnám. Felesleges ipari szennyezés és RAM drágítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest