- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmani
tag
Nekem a kijelző sarkaiban levő rádiusz tűnik bénának. Egyre több mobilnál látom ezt. Sík kijelzőnél semmi nem indokolja ezt a lekerekítést.
-
Matada2.3
veterán
Ebből a szögből tényleg jól néz ki, viszont annyira nem nyert meg. A Notch-csal még nem is lenne bajom, de úgy overall nem jön be.
-
blagolf
senior tag
Felül a betüremkedést nagyon fontos volt oda tenni. Majmok...
-
South Velen
addikt
(#25) rvgy75: valamekkora káva kell alulra, mert ott támasztod meg a telefont az ujjaddal, na meg sokkal kényelmetlenebb lenne úgy kezelni.
Ja, de ha van alul káva, akkor már mehetne oda az, amit a noccsra tettek. Tudom, hogy alul se a legjobb, de jobb mintha ezek miatt notch-ra kényszerül a gyártó. Persze ez nem kényszer, hanem szándékos másolás.
olyan nehéz elolvasni a teljes hírt? Le van kereken írva, hogy ez egy prototípus, a szoftver még messze nincs kész rá.
Most átfutottam megint, de azt hittem az csak a FRP szenzor szoftverezettségére vonatkozik. Remélem megoldják, de attól még továbbra is simán kinézem ebből a gyártóból, hogy marad az óra úgy ahogy van, meg ha sok ikon lesz, az szépen el lesz takarva, stb.
-
válasz
gepardlacee #6 üzenetére
Konkrétan a vezetékmentes töltés miatt lett kitalálva az üveg hátlap, mert fém hátlappal nem lehet megoldani (legalábbis nem egyszerűen), műanyag miatt meg sírna mindenki, hogy gagyi. De tény, hogy ez azóta divattá vált, és sok olyan telefon is üveg hátlapos, mely nem tud vezetékmentesen tölteni.
(#25) rvgy75: valamekkora káva kell alulra, mert ott támasztod meg a telefont az ujjaddal, na meg sokkal kényelmetlenebb lenne úgy kezelni.
(#44) americanidiot: olyan nehéz elolvasni a teljes hírt? Le van kereken írva, hogy ez egy prototípus, a szoftver még messze nincs kész rá.
-
The Goth
tag
A szépség szubjektív. Megítélése peddig koronként is változó, ezen felesleges vitatkozni. Ki tudja, lehet, hogy néhány évtized múlva ez a design valami modern korok múzeumában még ki lesz majd állítva. Bár jóistenke ne adja, hogy így legyen!
-
borand
aktív tag
Nekem se a notch, se a képernyő alsó lekerekítése nem tetszik. Az oldalsó minimális kába viszont nagyon jól meglett oldva.
-
judas13
veterán
Az mi az, hogy uleFone?
Notche bene nem érdekel..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #51 üzenetére
"Az utóbbi idők szerintem legszebb készüléke. Már ami az előlapot illeti ... "
Ez vicces. Pont az nincs a telefonnak. Gyakorlatilag egy kijelző az egész.#47 FerencHerceg
Nem tartom jónak / követendőnek ezt a fene nagy kávamentességet. Egyrészt egy idő után - következésképpen - tényleg minden telefon egyforma lesz (egy merő kijelző), másrészt a már ma sem masszivitásukról híres készülékek még sérülékenyebbek lesznek. -
Stone_Ax
csendes újonc
Na így kéne kinézni az összes telefonnak..
Sőt én még a hátlap helyett is kijelzőt tennék, hogy egy álmos reggelen ne kelljen forgatnom, hogy akkor most, hogy is tapogassam..
Igazából elég lenne csak egy LCD lap és annak a hátuljára ragasztani a panelt meg miegymást. Legyen 2mm vékony és minél törékenyebb...(#14) csiribá
Na igen.. Ott még nincs eltörve a hátlap.
Ezen a videón látszik igazán, hogy mekkora egy barát...
Lassan 21"-os monitorokkal fogunk rohangálni az utcán a fejünkhöz szorítva. -
gekkoXT
senior tag
A lekerekítések alatti pixelek is bele vannak számolva a felbontásba, vagy ez hogy megy?
A PPI érték is így van számolva? A látható képterületre, vagy a sarokban kitakart rész is beszámít?Mondjuk itt a felső sarkok tuti tényleg lekerekítettek.
-
janeszgol
félisten
Az utóbbi idők szerintem legszebb készüléke. Már ami az előlapot illeti, a hátlap nem szép. A Noutch se csúnya, de élből nem kell ilyen, max az eredeti (iX).
-
törölt tag
Hm, tetszik.
-
petipetya
nagyúr
Szép ez a készülék. A többinél - beleértve az Iphone X-et is - gusztustalanul ronda az a csipketerítő effektust idéző belógás a kijelzőbe.
-
Mr.Silkó
veterán
Jó hangulatú cikk lett ez is!
-
<Adamsky>
nagyúr
-
babosmiki
addikt
Király!
-
South Velen
addikt
Nagyon bejövős lenne notch nélkül. Kár hogy ez egy ZS brand, amit bottal sem piszálnék, amelyet jól prezentál az óra kijelzése is... Ilyen igénytelenül kiállítani...akkor nem tudom ki várja, hogy ennél komplexebb feladatot meg tudnak oldani akár szoftveresen akàr hardveresen. Hulladék. Betiltatnám. Felesleges ipari szennyezés és RAM drágítás.
-
Krisztianson
tag
válasz
Krisztianson #31 üzenetére
Semmi. Hülyeséget írtam 😁
-
juuzer
addikt
És tényleg wow
Quqesz: nemsokára megyek fodrászhoz, gondolkodtam egy ilyen haircuton csak mert #apple
Ja és noccsot a népnek!
-
-
Átlátszós szilikon tokot javaslom. Én is azt használom a Nexuson és tökéletesen bevált.
(#36) Duliee Ez inkább azért van, mert túl nagy a telefon. Én is ezért küldtem vissza az LG G5-öt, mert sokszor a széléhez hozzáért az ujjam, mikor nyúltam át a hüvelykujjammal a kijelző bal felső sarkába és aktiváltam valamit.
-
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
Majd lefotozom mire gondolok.
Jobb kézzel tartom a telefont, görgetek és az ujj hajlata hozzáér a kijelzőhöz. Ez egy kávamentes készüléknél még jobban odaér.
-
neoforce
aktív tag
válasz
Juhaszatti #34 üzenetére
Persze nyilvàn ha pofàra esik akkor mindegy van kàva vagy nincs! Nekem viszont mindig sarkàra esik a telefon . Màr nincs egy épp sarka a redmi 3 -nak,de a kijelzö nincs elrepedve sem!
-
neoforce
aktív tag
Szép lenne ez a betüremkedés nélkül. Ezek a szinte kàva nélkül telefonok PL vivo apex ezt csak egyszer kell leejteni! Jó az ha van alul-felül egy pici kàva 3-4 mm es ,fogni is jobb !Tokba rakod akkor meg minek ilyen szép telefon!
-
Juhaszatti
addikt
Szerintem ez nem annyira probléma. Legalábbis én még sosem fogtam úgy telefont, hogy a kezem/ujjam, alul rálógott volna a kávára, előlapra.
3 ujjamon tartom a telefont, alul meg kisujjal támasztom, de nem ér hozzá az előlaphoz. Persze lehet hogy másnak igen.
A beszédhangszóró hiánya viszont nagyobb problémaforrás lehet szerintem, az eddigi alternatív megoldások nem voltak túl meggyőzőek. -
Krisztianson
tag
Az a "Helio P70" nem P60 akar lenni? ☺
-
-
SkyLine3000
addikt
Nekem qrvára nem jönnek be ezek a káva nélküli vackok. Lassan nagyobb lesz a kijelző, mint maga a ház...
-
movax
őstag
F@szért kell üvegből gyártani a hátlapot, ezt soha nem értettem.
-
rvgy75
aktív tag
Nem értem miért alul erőltetik a kijelző nélküli részt. Ha felülre raknák simán elférnének a szenzorok meg a kamera és nem kéne az az idétlen bevágás a kijelzőbe.
-
.Szaki.
addikt
Azt el kell ismerni, hogy ez formára nagyon rendben van.
-
Ashitaka
tag
Szép szép,tényleg elég jól néz ki. A mérete ellenére is. Csak kár hogy Ulefone a márka,sajna nem épp megbízható mobiljairól ismert a cég.
-
modulus
aktív tag
Ilyen kijelző kialakítással jöhetne más gyártó is. A kijelző méret meg nyugodtan maradhatna 5 col, fullHD felbontással.
Ja sziget az nem kellene, most nézem. Inkább az alsó káva kerüljön felülre, és mehet abba ami kell.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Valóban roppant érdekes, viszont csak koncepciómobil, nem végtermék.
-
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
Ember, ez eszméletlenül néz ki!
Ezt nevezem innovációnak!
Egyébként a cikkhez: nagyon szép ez a telefon is, egy videón megnézve most engem is zavar kicsit a szigetes megoldás. A megoldás diljoska1kolléga által linkelt telefon lesz.
-
A kijelző sarkán az óra kijelzése elég hitvány... Dzsunka minőség ismét.
És a kiállított telefon szoftver már most hulladék.. Eddig legalább odáig eljutott a dolog, hogy 2-3 hónap után... De hát ez nem bug, hanem feature...
Kuka.
-
törölt tag
-
embryo
újonc
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
OFF---Milyen érdekes...ráfért a jack...
ON---Ezen az Ulephone-on vajon van? (képekből nem látom) -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
Zárt eseményen mutatták meg, sajnos nem jutottunk be.
-
Xaels
félisten
Nincs ebben semmi izgalmas/érdekes. Ugyanazok az elemek mint egy tucat másiknál, ők is jól be tudnak vásárolni de kreatív munka az nulla.
-
nordo
tag
válasz
gepardlacee #6 üzenetére
Pont ezt akartam írni de megelőztél amúgy ez króm keret is nagyon gáz.
-
dilajoska1
őstag
Őt próbáltátok?
https://youtu.be/0I9CSqVHTpE
-
törölt tag
Jól látom hogy a PM 'mö' betűjéből egy parányi le van csípve?
-
gepardlacee
tag
Már a tesztpéldánynak is törött a hátlapja, ennyi értelme van az üveg hátlapnak
-
tixem
addikt
Na végre valami értelmes. Érdekesek ezek az helio vasak, kíváncsi leszek mit gurítanak majd a valóságban. Ilyen áron abszolút jó vétel lehet. Kamerától gondolom nem kell túl sokat remélni szokás szerint. Jól is néz ki a cucc, de ezt a nyomorult üveg hátlapot elfelejtenék már a gyártók végérvényesen, vagy legalább lenne fém vagy fa, vagy bőr vagy akár polikarbonát változat is. Sweet old Lumia times
Unalmasak már ezek a hülye fixációk: kizárólag üveg, kizárólag fém. Kis változatosságot plíz (tudom, tegyek rá dbrandet)
(#7) Granero
Jól. Elég amatőr
Remélhetőleg betudható a work in progress státusznak és nem ilyen lesz a kész termék.
-
pusszycat
nagyúr
"Megfotóztuk" ennek kicsit szexuális után hangzása van.
A telefon érdekes,kicsit hajaz az Asus 5z-re
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, ez mocsok jól néz ki. Kell.
-
The Goth
tag
19:9-es képarány.
Továbbra sem látom értelmét a 6+ giga RAM-nak, de legalább normális méretű akkukat raktak beléjük.
-
Ricardo
titán
Erre nagyon kíváncsi leszek, ha kiadják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest