- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
(#25) rvgy75: valamekkora káva kell alulra, mert ott támasztod meg a telefont az ujjaddal, na meg sokkal kényelmetlenebb lenne úgy kezelni.
Ja, de ha van alul káva, akkor már mehetne oda az, amit a noccsra tettek. Tudom, hogy alul se a legjobb, de jobb mintha ezek miatt notch-ra kényszerül a gyártó. Persze ez nem kényszer, hanem szándékos másolás.
olyan nehéz elolvasni a teljes hírt? Le van kereken írva, hogy ez egy prototípus, a szoftver még messze nincs kész rá.
Most átfutottam megint, de azt hittem az csak a FRP szenzor szoftverezettségére vonatkozik. Remélem megoldják, de attól még továbbra is simán kinézem ebből a gyártóból, hogy marad az óra úgy ahogy van, meg ha sok ikon lesz, az szépen el lesz takarva, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest