- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Valószínű nem végfelhasználó fogja venni.
Ez az eszköz szerintem korházaknak, orvosi rendelőknek, kis klinikáknak, sport kluboknak, stb.. lehet jó."Hirtelen szívhalálról is tudjuk, hogy bárkivel bármikor megtörténhet." - Na persze....
(#6) Lami66: Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy a hüvelykujjon keresztül hogy a fenébe képes pontos mérésre. Jól sejtem, hogy nem csak optikai érzékelője van?
-
Ezek szerint nem tudod mi a különbség az EKG és a pulzusmérő között..
A pulzusmérő annyit tud, hogy most pl. 96 a pulzusod. Ezt esetleg időbeli diagrammban is tudja mutatni, de attól még egy csupasz számhalmaz marad.
Az EKG azt is megmutatja, hogy egy-egy szívdobbanás milyen módon zajlik, a szívdobbanások grafikonjából következtetni lehet a szív rendellenes működésére, pl. szívbillentyű problémára,
Egy pulzusmérő sose fogja megmutatni, hogy a szíved infarktusközeli állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest