- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Én a Z1-Z2-Z3 vonal végigvásárolgatása (mindből 1db ezüst-fehér és 1db fekete) után eldöntöttem el hogy most várok egy kicsit. A Z5 bár tetszett mégis kimaradt, a Z5P túl drága volt, az X egy érdektelen "valami" volt számomra, de amint megláttam az XZ-t eldöntöttem hogy az kell nekem. Ideje a Z3-akat lecserélni egy-egy ezüstre és feketére. Az XZ ára számomra most érte el a racionális szintet. Viszont némi utána olvasgatás során eldöntöttem hogy megvárom az új kínálatot és inkább ebből választok magamnak új készülékeket. Nem bántam meg hogy erre vártam. Az XZP lesz a következő lépcső nálam.
@#67 Daffchy: Páromnak is XA Ultra-ja van. Neki elmegy 1,5-2 napot is ha nem nyüstöli (Stamina módban). Ha egész nap használja akkor is kibírja reggeltől késő estig töltés nélkül. Nekem ez a telefon ebből a szempontból egy pozitív csalódás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest