Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Kíváncsian várom a tesztet.
-
bigrock
addikt
Nem értem, miért spóroltak a kávákkal. Nyugodtan növelhették volna még a kijelző rovására... mondjuk úgy 50-50%-ra
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #159 üzenetére
Nem hivatalosan az. A Gsmarena szerint sem. [link] De szerintem sincs különbség a japán és az international modell házai között. Csak míg a japánok becsületesen használják, egyéb helyeken csúnyán kihasználják a garanciális dolgokat. Meg ugye az újvilág lakói a vízállóságot úgy szokták értelmezni, hogy a medence alján is lehet szelfizni. Csak a víznyomás fogalmát kéne tisztázni velük
Meg azt, hogy ne használja evezőnek úszás közben, mert hiába van 50cm mélyen a telefon, a nyomásváltozások úszás közben sokkal nagyobbak. Nem véletlen írják a valóban vízálló sportórákra a 100m mélységet.
-
-
törölt tag
720p, SD650, Csak Fullhd videókészítés, vs. 1080p, 4k videó, SD820 vízállóság. Sony estében. Mert a Samsung A3 legalább vízálló.
Igen tudom, a korábbi compact Sonyk mind 720p felbontással jöttek ki, és 2GB rammal. De össz vissz ennyi volt a változtatás. Semmi egyéb.
Az X-Compact majdnem jó lett. Csakhogy nem vízálló (kivéve a Japán változat)
Lehet, hogy ez nem tűnik kirívónak, mert való igaz, hogy teljesen megfelelő az SD650 is mindenre, főleg egy 720p kijelzés meghajtására, de ha már egyszer volt egy csúcskompakt, akkor nem fog jó szájízzel váltani egy kvázi gyengébb rendszerre, ha cserélni akarja a régit. A Z5C jobb választás, mint az X-Compact. -
-
törölt tag
Mivel volt Z3C-m, és XZ-re történt a váltás, pontosan tudom, hogy mekkora a két telefon. És eltartott egy darabig, míg megszoktam a nagy méretet. És ettől függetlenül észre lehet venni, hogy az S7 kisebb, mint az XZ. Főleg, mivel az még kerekített is, így optikailag is kisebbnek hat. Pár mm igaz. De észlelhető. Én is jobban örülnék egy XZ Compact telefonnak, az X compact nem hozta azt a pluszt, ami miatt rá esett volna a választás.
Ahogy a Samsung A3-2017 sem. Úgy tűnik, hogy a zászlóshajók kompakt méretben mint termékek megszűntek létezni.
Titkon azt vártam, hogy be fog mutatni a Sony egy új XZ-Compact modellt. Nem így történt. Hanem egy még nagyobb telefont hozott, mint az XZ, plusz, egy XZs, ami csak egy facelift, a jelenlegi felhozatal. -
Sebhelyes
senior tag
Ha már ilyen magas lett ház, egy 4000mAh-ás akkut belerakhattak volna.
-
törölt tag
Nincs gondom. Igazat írtam, a kettő között van az s7. Lehet szőrszálat hasogatni attól még tény amit írtam. Valakinek pár mm is számít. Plusz jelenleg nincs csúcs hw kompakt méretben sajnos. A hülye gyártók szerint lassan az 5" lesz a kompakt. Ami meg jelenleg 4,7" körül van, az nem csúcsteljesítményű, hanem csak felső közép sok kompromisszummal.
-
blagolf
senior tag
-
válasz
#47106304 #147 üzenetére
Najó. Leírom, hogy mi a baj.
Nem az a probléma, hogy nem egy DSLR szintű kamera van a Sony-kban.
Hanem az, hogy létezik már olyan megoldás a konkurens telefonokban, amivel az általad leírt hétköznapi szituációkban szintekkel szebb fotókat lehet készíteni, mint az Xperia XZ-vel.
Ez nem is lenne baj.
Ha nem egy professzionális kamerás telefonként hirdetik a készüléket, ami 240ezer forint körül debütál.
Ráadásul egy fotóipatban jelentős cég termékeként.
Ha ugyanez a készülék egy kínai cég csúcstelója lenne 180k körüli nyitóáron, még egy durván jó ajánlat is lehetne.De az XZs, XZ Premium kamerája még lehet jó, kíváncsian várom.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #146 üzenetére
Én megvagyok vele maximálisan elégedve tökéletes a minden napi használatban családot fotózni ha kell azonnal videózni. Nem értem mi a baja a Mobilarénának a Sony val?
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #145 üzenetére
Akkor te már nagyon értesz hozzá és áruld már el hány fényképész használ telefont a munkájához?
-
-
válasz
#47106304 #141 üzenetére
Burt1793 kollégának igaza van...
Fotós topikban mindent megtalálsz.Tudnod kell, hogy egy telefonkamerabuzi vagyok, úgyhogy eléggé tisztában vagyok az aktuális csúcstelók kamerás képességeivel.
És az XZ (és úgy Z3 óta az összes Xperia) fotózásban messze nem üti meg a mai élvonalat.Burt1793: köszönöm az elismerő szavakat
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #128 üzenetére
Fogalmad sincs a kameráról csak fújod te is amit az MA sugall. Nehogy már ne legyen elég egy egyszerű felhasználónak ez a kamera.
-
Májkülnájt
tag
Optikai képstabilizátor? ? ?
Külső a szokásos katyvasz, akksi kicsi, a kamera megint csak papíron király... -
jUUh
addikt
Nekem kifejezetten tetszik...
-
Burt1793
veterán
Nekem ilyen gondom nem lesz, a tabletemet töltöm néha vele, de mivel jó a teló, a tabit csak olvasásra használom, kb. hetente töltöm. A WP mellett a tabit töltöttem egy-két naponta, a telót meg 3-4 naponta, semmire se volt jó, csak telefonálásra...
A QI-t nagyon megszoktam, luxus.
A felületre visszatérve (eddig én is material témát használtam, de most az még nem jó a 7es androiddal, ezért színtelenebbre vettem és kipróbálom ezt a fekete témát), ilyen az s7, elveszett a samsungos egyediség, átment stock-ba kicsit.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 -
Burt1793
veterán
Nekem a hátlapon egy DBrand fólia van, Black Leather típusú. A hangszóró hangos, nem torzít, recseg, persze nem egy hifi, az biztos, tartozékból nem használok semmit, IKEA-s QI szekrényen töltöm, fülhallgatóm van rendes, egyik telónál se használtam a gyárit. Törölni nem lehet a gyári szarokat, ez igaz, de tiltani igen, az a pár tíz meg nem fog hiányozni. Néha újratölt egy-egy weboldal, vagy app, ez igaz, de elég gyorsan. Téma van sok, lehet válogatni, én se szerettem az alapot, de ez fél perc alatt orvosolható, külön ikonok is vannak, vagy teljesen más launcher.
Persze én az S7-ről beszélek, az S6 valszeg kicsit rosszabb volt. A nem kiszedhető aksi tényleg szomorú dolog, de cserébe bátrabban viszem vízbe. Annyiszor fürdött már a kicsike, párát, meleg vizet is bírja. -
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #132 üzenetére
Engem az üveg hátlappal őrületbe tudott kergetni, nem ejtettem le de volt pár necces eset. A tokokat meg a többi védőfelszerelést sem szeretem. A hangszóró közelében sincs a Sony vagy a HTC megoldásainak. A tartozékok kritikán aluliak. A gyári sw tele van rengeteg törölhetetlen szarral, a memória kezelés túl agresszív. Az UI-t letudtam egy Dark Material témával, de az alaptól szemfájást kaptam kb. Üzemidőben nagyon nem bírta így, mindenhova töltővel mászkáltam.
-
RAMBÓ
aktív tag
Volt egy Sony Z2-m közel két évig, soha többet Sony-t... Ünnepnap lett mikor megszabadultam tőle... A magyarországi képviselet hozzáállása meg szintén nevetséges, ha probléma van a készülékkel.... Mert ők csak tökéletes dolgot tudnak gyártani
-
Burt1793
veterán
Milyen használati, szoftveres dolgok azok, amikben jobb az s6-nál? Az s6 azért hasonlít az s7-re, így talán megvilágosulok.
A gyári launchert használjátok pl?
Vannak unique, nélkülözhetetlen widget-ek, kapcsolók? Az android ugyanaz... most ezzel a 7-essel nagyon hajaz a samu a stock-ra, úgy, mint eddig az összes gyártó, nekem ez nem jön be annyira. -
Silenzio
addikt
3230-as aksi ekkora felbontas melle ilyen kamera es proci felszereltseggel ad absurdum. Ez egy sz@r lesz.
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #128 üzenetére
Értem én, biztosan jó az is, a lényeg, hogy neked is meg legyen az, amit szívesen használsz. Nekem ez a 7es android felület (samsungos, nem tudom, hogy most mi a neve) nem jön be annyira, a 6os nagyon tetszett, hibátlanul lehetett kezelni, mindent megtaláltam, amit használni akartam. Persze ezt a hetest is meg fogom szokni, sok mindent tud. A telefonokat is meg lehet szokni, én leragadtam a samsungnál, sose csalódtam benne, Sonyban, Nokiában, LG-ben már igen. Az Amoled kijelzőről semmiképpen nem akarok lemondani például, vagy a vízállóságról, előlapi gombokról ujjlenyomatolvasóval, erről a gyors kameráról stb...
-
válasz
Burt1793 #118 üzenetére
Nehéz szavakkal leírni.
Mert racionálisan, vagy legalábbis az adatokat nézve (hardveres felszereltség) tényleg többet nyújt az S7.
És bitang jó készülék. Tudom.
De - és most nem mint valami vak fan mondom ezt - aki szereti a Sony-t, az tudja, hogy hihetetlenül kényelmes élmény az Xperia telókat kezelni.
Jó áron például egy XZ kifejezetten jó választás lehet.
De az a fránya kamera....
Amúgy más baj sosem volt a Sony-kkal. -
carl18
addikt
Nagyon tetszik a dizájn és hát a Snapdragon 835 sem elhanyagolható dolog! Csak hát az árazásra leszek én kíváncsi, szerintem hazánkba 240-250E körül indulhat ez majd
+ Arra leszek én kíváncsi hogy most akkor ez a játékokat is 4K-ba fogja futattatni? Mert asszem a Z5 premium is 4k kijelzőt kapott, de ott volt valami olyasmi hogy a játékok csak 1080P alatt futtatta a készülék.
Elhiszem hogy erős a Adreno 540, de azért 4k négyszer akkor terhelés ró a készülékre mint a full hd.
Én véleményem még a 4K túlzás, elég lett volna a 2560X1440 is. Csak hát én most 22 colos 1680X1050 monitort használok és nem érzem kevésnek. -
Burt1793
veterán
Igen, ez akkor az automata fényerő.
Persze, szép eredmény ennyi kijelzőidő, ilyet csak wifivel, sok videóval, böngészővel lehet csinálni, az soc szinte végig alapjáraton ketyeg, sötétebb helyen, hogy ne menjen nagyon magas fényerőn a kijelző, ismerem.
Az, hogy az eszköz készenlét a második elmondja azt, hogy a kijelző "csak úgy feleslegesen" ment, nem valami energiaigényes program (tehát a fent írt videó, böngésző). -
Burt1793
veterán
Ezt így nem lehet összehasonlítani, sok minden megy, a spotify pl eléggé meg szokta fektetni az üzemidőt, de az S7 így is 6 óra felett tud egy töltéssel folyamatos nettel (kb. 70% mobilnet - 30% wifi), nagy fényerő, automatán. Egy-két kínai kütyü bírja így 4500as aksival, az s7-ben csak 3000es van.
Tegnap pl 3 óra sot-vel, mindennel, 4 óra spotify-jal volt este 7-kor 53%on, de persze éjfélig tartott a nap, addigra még lemerül 25%-ra, 5 óra sot lett a vége, ennyit nem szoktam használni.szerk.: Ha azt nézed, netezve, 20%-os fényerőn egy óra alatt kb. 6-7%-ot merül wifin, mondjuk ágyban böngészve, ennél többet nem szoktam, de fel lehet szorozni 100%-ra.
-
Burt1793
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Milyen szempontból ér meg bármilyen felárat az XZ az S7-tel szemben? Oké, én 10 hónapja S7-et használok, hibátlan a telefon, minden tulajdonságára szükségem van, az XZ pedig ezek jó részét nem tudja vagy mást nyújt. Egy ilyen XZ-vel neccesen bírnék ki egy napot egy töltéssel, S7-tel pedig 20-40% szokott maradni.
Bár most már lehet, hogy érdemes megvárni az S8-at, vagy rá lehet próbálni egy G6-ra, menő a kávamentesség, van, akinek ez fontos. -
Fuxosbömis
tag
A kamera biztos nagyon szar lesz. Miért? ...... Csak!
Ha már stratégiai okoskodás....kár hogy elkezdték hanyagolni a Compact vonalat. Egy XZ compact ütős lehetne.
Előjöhetnének egy új tablettel is. A 2012-ben vásárolt Nexus 7 megadta magát.....egy XZ tabletre nagyon vevő lennék. -
nji
aktív tag
válasz
nyisziati #114 üzenetére
Nekem is az a gondom a SONY-val, hogy ugyanazon az áron rosszabb paraméterű telefont kapok. Amoled kijelző egyikben sincs, még az Apple is csak most "vakarózik" hogy a méregdrága telefonjai egy részébe belerakja MAJD. A Samsungnál ez meg már adott. Nem is beszélve a két telefon kamera képességeiről. Sajnos mindenben jobb a "szappantartó" szerintem és még olcsóbb is. Pedig én is SONY kedvelő vagyok, de megnézem, hogy mit kapok a pénzemért. Az újak árát meg biztosan felb@sszák a csillagos égig, nem lesznek versenyképesek egy ideig, maximum egy év múlva, de addigra meg megint kiadnak egy csomó új SONY-t, amik csak egy kicsit különböznek a mostaniaktól.
LG G6 és Samsung Galaxy S8 nekem felejtős, mert nem tudok zsebre tenni egy "tabletet", Apple meg szokatlan (iPad Air 2 alapján az android jobban tetszik). -
nyisziati
veterán
Papíron jól mutatnak a hardverspecek, majd meglátjuk, a valóságban hogy teljesít. Főleg a kamera.
Az áráról nem is beszélve, ha a samu flagshipet ütni fogja, akkor a Sony bajban lesz. -
xmaas
őstag
Undoritoan nagy az a kava vagy ha kisebbre nem lehet megcsinalni azt a keszulekhazat akkor rakjanak mar bele kicsit nagyobb kijelzot ne legyen ilyen szarul kihasznalva az elolap .....Izlesficam
-
-
Lirion
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #65 üzenetére
Ha már minden áron hasonlítgatni akarod, hasonlítsd a lumiákhoz, de a sony formaterv alapvetően nem változott az elmúlt években. Egy apró változtatás miatt pedig pláne nem állítható, hogy koppintás, mikor az alul-felül egyenes káván kívül mindenben tipikusan sonys...
-
nji
aktív tag
Az amoled és az olcsóbb ár, kisebb méret miatt én is a Samsung felé hajlok.
Legfeljebb ha a SONY kihoz valami újat (az MWC-n bemutatott modellek után) akkor majd megint visszaváltok.
Úgyis mindig fáziskésésben vagyok, mert az egy generációval régebbi telefonokat veszem.
Compact már sosem lesz vajon? 5" alatti méret erős hardverrel ? -
törölt tag
Nem fogod kihasználni a való életben soha a plusz egy giga ramot amit a Samsung ad. Mindkét készülék nagyon jó, ha a méret a lényeg, az S7 alig nagyobb a Z3C-nél. Az XZ nagy. Akkora, mint az S7E A sima S7 pont félút a két méret között. Nekem XZ van, és nagyon szeretem Z3C-ről váltottam (kis kitérővel) az elején szokni kellett a méretet erősen.
-
Nagy kakukkos telefon orias kavakkal. Kene a fenenek...
Kivancsi leszek arra a csodas kepkeszitesi minosegre. -
-
TTommi
aktív tag
Kezdek megbarátkozni az XZ formaval
Még van 9 hónap a váltásig, addig talán kiad a Sony egy új zászlóshajót, ami leviszi az XYP árát arra a szintre, amit hajlandó lennék megfizetni!
Ahogy az eddigieket olvasom, a Sony nagyon esélyes, hogy 2017 ben elnyerje a nagy visszatérő címet a mobiltelefonok tekintetében. -
troviko
senior tag
Nagyon ronda. Ez a dizájn az egyik fő oka annak, hogy otthagytam a Sony-t. Nem az egyetlen (a kínai SOC-ok térnyerése, a műanyag, és a vízállóságból való visszalépés sem volt ínyemre) de az egyik legnyomósabb. Azóta "Edge van".
-
Ha nem vagy RAM huszárnő (+-1GB), és nem annyira fontos a kamera, akkor az XZ sem rossz.
Főleg a Z3C után kellemesebb lesz őt kezelned.
Máskülönben ha az árat meg a felszereltséget nézzük, akkor nem igazán éri meg a felárat az XZ az S7-tel szemben.
Nekem például a kamera fontos, úgyhogy az XZ-t biztos, hogy nem választanám.
Amúgy a milyen telefont vegyek topikban tudnak segíteni -
-
Heisenberg69
senior tag
Te jó ég, a baseball labda is, hogy eldeformálódik ahogy pattan. Most vettem XZ-t, de kell egy ilyen kamerás mobil
nji - XZ.
-
nji
aktív tag
sziasztok,
ti ezek után sima XZ-t vennétek vagy galaxy s7-et?
Remélem nem csak SONY kedvelők vannak itt. Nekem eddig mindig SONY telefonom volt, de a két típus közül a Samsungban több a RAM és az amoled kijelző is jobb, valamint kb, 20 ezerrel olcsóbb gsm boltokban. Minden fórumon jobb véleményt írtak a Samsung S7-ről és még kisebb is valamivel ami z1c és z3c után előny számomra.
Sosem volt még Samsungom, csak SONY-m, de most nehezen tudok dönteni, hogy maradjak a márkánál vagy váltsak?
A legújabb típus pl. XZs nekem nem opció, elvből nem adok új típusokért felárat.
Mit javasoltok? -
BalanceR
addikt
Hááát... azok a kávák....
Minden gyártó egyre inkább igyekszik lefaragni belőle, a SONY meg még hozzárak...
Ezt a HDR videót sem értem... már a HDR fotók nagy része is zavaróan mű, videóban megy egy simán túlszaturált fosh...
A hiperslow motion meg jól hangzik, de mivel csak nagyon rövid ideig tudja, ráadásul nem lehet utólag beállítani, mikor legyen slowmo, és mikor normál fps, el is veszti a varázsát...
Ha videóra kihegyezett telóval akart a sony villantani, az ciki, a G6ban a full manuál kamera sokkal több potenciált tart magában, mint ez, és szebb is (szerintem)
Az árazás az egyetlen, amivel tudna vásárlót nyerni , de tudjuk, hogy ez nem így lesz, és csilliókért adja majd... -
janeszgol
félisten
Hm, úgy látom az olvasottak után, hogy a Sony beleolvasott a fórumokba. Akarhat valamit. (Az XA1 is okés olvasatra.)
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #83 üzenetére
Én is így vagyok vele pár éve, pedig azelőtt mindig Sony (Ericsson) telóm volt. A külsőt és a felhasználói felületet tekintve mai napig a Sony-k a kedvenceim, de csak akkor térek viszza hozzájuk, ha majd kamerában is hozzák a többiek szintjét és esetleg az árazásuk is emészthetőbb lesz.
-
bajzal
őstag
960FPS-es lassított videó? Az 4x olyan lassú, mint egy S7 lassított videója. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
DeathAdder #83 üzenetére
Ismerős érzés
-
DeathAdder
veterán
Számomra legszebb telefonok a Sony-k, de valahogy sosem volt racionális azt választanom, ezért eddig mindig kimaradt. Félő hogy ez ezúttal sem változik..
-
4K kijelzo es 3200as akku
Sony felvehetne vmi dizajnert aki nem csak baltaval tud faragni.
Video 960fps jol hangzik meg a s835 is, 4GB helyett beletolhattak volna 6GB ramot mert az ara gondolom 1000 juro korul lesz. -
-
törölt tag
válasz
#16820480 #76 üzenetére
Az XZ fél éve jelent meg. Majd jövő októberre lesz 100 körül. El kell telnie két generációnak, hogy értelmes áron legyen egy mobil. Ráadásul, még csak bemutatták az utódot, nem esett konkrétan arról szó, hogy mikor lesz a piacon. Szerintem erősen Samsung függő lesz, hogy az sd835 chipes telefonok mikor tudnak megjelenni.
-
Enci1983
senior tag
Szerintem nagyon szép lett mindegyik. A káva mérete sem izgat, kézben fogva azért ad egyfajta biztonság érzetet hogy van. Néztem pár gyorsteszt videót az LG G6-ról, azért elég kényelmetlen lehet fotózáskor ha úgy fogja mint egy pók. Itt van mibe kapaszkodni
. Sony design, nem hazudtolja meg magát. Nekem még mindig az egyik legszebb formaterv.
-
papi77
addikt
válasz
Heisenberg69 #75 üzenetére
Tetszik,csak a kamerán kellene kicsit dolgozni.
A káva meg olyan amilyen,engem nem zavar! -
Heisenberg69
senior tag
A Sony ezzel nagyon odatette magát. Kávahuszároknak meg ott a Samu majd, vagy az lg. Edge-t használtam 3 napig, és akaratlanul is nyomkodtam a kijelzőt. Szoftveresen van rá megoldás, de akkor minek a káva nélküliség???
-
madd dogg
senior tag
Nekem az XZs lesz a befutó.
-
Integrale
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
A Mi3 kikopott Nokia N9/ Lumia 800.
-
xxman
senior tag
Nekem nagyon tetszik, szeretem a sony designokat, és a belső is rendben van papíron. Félek hogy a kamera Sony-s lesz (jó hw, rossz sw) illetve hogy nagyon drága lesz.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mert ki ne akarna egy hardveresen upgrade-elt Mi3-at? 😍
Anno nem sok választott el attól, hogy Sonym legyen (Z1/Z2), mostmár annyira nem vonz, de a forma miatt még mindig érdekes. -
Tomcat
őstag
Én a Z1-Z2-Z3 vonal végigvásárolgatása (mindből 1db ezüst-fehér és 1db fekete) után eldöntöttem el hogy most várok egy kicsit. A Z5 bár tetszett mégis kimaradt, a Z5P túl drága volt, az X egy érdektelen "valami" volt számomra, de amint megláttam az XZ-t eldöntöttem hogy az kell nekem. Ideje a Z3-akat lecserélni egy-egy ezüstre és feketére. Az XZ ára számomra most érte el a racionális szintet. Viszont némi utána olvasgatás során eldöntöttem hogy megvárom az új kínálatot és inkább ebből választok magamnak új készülékeket. Nem bántam meg hogy erre vártam. Az XZP lesz a következő lépcső nálam.
@#67 Daffchy: Páromnak is XA Ultra-ja van. Neki elmegy 1,5-2 napot is ha nem nyüstöli (Stamina módban). Ha egész nap használja akkor is kibírja reggeltől késő estig töltés nélkül. Nekem ez a telefon ebből a szempontból egy pozitív csalódás volt.
-
Daffchy
őstag
Érthetetlen...
Nekem XA Ultra van, aminek kb nulla a kerete, pont emiatt (és a nagy kijelző miatt) vettem.
(#64) joey04: Nekem 2800 az akksi 6" mellett és egy napot kibír átlagosnál erősebb használattal, elég jól sáfárkodik az árammal a SONY.
Véletlenül sem védem, nem "az a legjobb mobil ami nekem van" típus vagyok, de barátian elpötyög ennyi krafttal is (az már más kérdés, hogy szoftveresen van egy-két baki).
-
dilajoska1
őstag
Minnél többet nézem annál jobban tetszik. Valahogy a hátulja jobban bejön így mint a sima XZ-nek. Egyébként hiába nagyobb a káva, jobban tetszik mint a G6!
-
Azért ez nem így van.
Ez az oldalt íves káva, alul-felül egyenes káva egy az egyben Mi3, és nem volt az XZ előtt jellemző a Sony-ra.
Nem azt mondom, hogy ez vagy az rossz, mert nekem tetszik az összes Xperia, de ezek jobban hasonlítanak a Mi3-ra, mint mondjuk a Z5. Vagy Z3. Vagy akármelyik másik Sony telefon.Az megint más dolog, hogy a többi korábbi Xiaomi tényleg mások utánzata.
-
joey04
titán
3230 mAh
A többiről ne is beszéljünk... -
petymeg
addikt
-
szami777
addikt
válasz
dilajoska1 #59 üzenetére
Ha a hands on videók alapján egy telefont választhatnék az mwc-ről, az tuti ez lenne.
Az viszont nem világos, hogy az alsó káva a sztereó hanszóró miatt lett olyan, amilyen?
-
törölt tag
Szép telefon. Arra lennék igazából kíváncsi, hogy a 4k ennél is csak alkalmazások szerint fog üzemelni, és normál esetben FHD, mint a Z5Prémiumnál, vagy mindig?
Na igen. Ez a másik védjegy, hogy valódi sztereó hangszórók vannak az aktuális zászlósokban. -
dilajoska1
őstag
Nekem tetszik!
Egyébként még mindig kisebb a káva mint pl. az i7-nél!
https://youtu.be/hRFl-XrxkPk
https://youtu.be/9lCM0FfEQuY
-
macii97
senior tag
Ez papíron elég hű meg ha, van benne fejlesztés, de ez a formaterv, igazán jöhettek volna 18:9-es kijelzővel ők is, elférne a telefonon
-
Luperator
tag
Tök jó a friss chip a belsejében, totál felesleges akkumerítő butítás a 4k kijelző. Se tv-t, se monitort nem látok még a piacon ezerszámra ahol általános lenne ilyen felbontású kijelző..
De ha ez kell a népnek, felőlem.
-
Matada2.3
veterán
Örülök, hogy a Sony odafigyel az apróságokra, mint a Qnovo és a 7.1-es Android start. A 835 is piros pont. Az új kamera szenzorra kíváncsi leszek. Ami viszont negatív, hogy maradt a külső és a trendek követése se megy annyira. Azért az a lassított felvétel elképesztő, csak ne legyen főzőlap és kapcsolja le magát.
-
novger
tag
Hogy őszinte legyek, én már a z2 óta lemondtam a Sonyról, de úgy tűnik most összekapták magukat.
Remélem használat közben is hozza a papíron szuper képességeket.
Nekem bejön. -
csongi
veterán
Jo, jo. 4K aztan 8K meg sok sok K.
Most ma kezd uncsi lenni, lesz is valami ujdonsag?
Mikor lesz hasznalhato a telefonom irodai szamitogepkent egy dokkoloval?
Mert akkor szamokat dobna..... Egy barton magos gepet uberel. Csak legyen mar vegre valami haszna is.
Mert hiaba lesz lassan egy eromu a telefonba, ha kihasznalatlan. Persze ez a tobbi gyartora is igaz. -
Tomcat
őstag
Kell! Azt hiszem ilyen telefonom lesz amint lehetőségem lesz ebből a típusból vásárolni. De jó hogy vártam egy kicsit és nem vettem meg a sima XZ-t!
-
Lirion
addikt
válasz
Mi az, hogy mi3 kópia? 5-6 éve ilyen formatervvel jönnek ki a sonyk, ha valamelyik másolat, akkor az a xiaomi és nem a sony. Értem én, hogy "utáljuk a sonyt" divat van, de azért van egy szint, ami alá talán nem kéne lesüllyedni...
-
kriver
tag
Nekem is a MI 3-am jutott eszembe róla. Az ujjlenyomat olvasó bővel elfért volna a kijelző alatt.
Az én tenyerem hosszútávon nyomja a MI 3 jobb alsó sarka. Itt vajon kerekítettek az élen?
Egyébként totál értelmetlen ekkora (kicsi) akku mellé 4K HDR kijelzőt rakni. Megint kijön majd 3.5-4 órás kijelzőidő max. Stamina mellett meg értelmét veszti, ha pl visszavált 1080p-re... -
lezuvius
őstag
XZ Premium nekem tetszik ès az ZA1-nek is látom èrtelmèt egy korrekt árral de az XZs egy vicc, teljesen felesleges volt kiadni...
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
+1GB RAM. De a neve is csak arra utal, hogy egy javított verzió
-
youngboy
senior tag
Én sem értem a káva nélküliség törekvést, mert szerintem egy idő után csak rontja a kezelhetőséget. Viszont amit a sony csinál évek óta (mások is vannak), az azért már túl nagy szerintem.
-
-
.Szaki.
addikt
Tetszik, hosszú idő óta az első Sony, de ez kifejezetten korrekt. Formára is, tudásra is. Kicsit a káván még mindig csíphetnének, ez tény, de jó az irány és ez már pozitív. Kis dolgoknak is örülni kell.
-
moleculez
veterán
Brutál hardvert kapott, ebből még jól is kijöhetnek, csak hát ez is későn fog piacra kerülni. A káva engem alul-felul nem zavar, csak oldalt ne legyen.
#39: millió telefonban van ujjlenyomat olvasó az USA-ban is. Huawei, Google Pixel Samsungok -
törölt tag
Gratulálok nagyon jó lett. XZ tulajdonosként csak ajánlani tudom. Sokan a kávával vannak elfoglalva higgyétek el semmiben sem zavar sőt ha fényképezek vagy videózok még előnyös is.
-
<Lacy85>
addikt
Hjajjj... Tényleg úgy fest, hogy a Z3 volt az utolsó Sony telóm...
-
Xaels
félisten
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Jelenleg egy sima XZ-t használok és akkuban nagyon jól teljesít eddig. Stamina nélkül majd 10óra SoT böngészve, FB+FBM és fényképezgetés.
A most bemutatott eszközök tényleg inkább csak ráncfelvarrások. A Premium mellesleg fényes is lett aminek nem örülök. Ez az új trend úgy látszik. Egyébként a króm verzió elég érdekes. A káva meg szerintem nem gáz, az XZ-n sem érzem soknak, mert kényelmesen jól meg lehet markolni játék vagy filmezés közben ami BKV-n kifejezetten előnyös.
-
Fuxosbömis
tag
Gyönyörű design, erős hardwer, víz és porálló. stb. Megvan a Z5 dualom utódja, deepsea black színben.
-
sti
tag
A sonynak szerintem az lenne a legfontosabb dolga hogy gatyaba razza a neveit a telefonjainak! evekig sonyt hasznaltam es mar en se tudom kovetni hogy ki kivel van! van egyaltalan barmi logika a sony telefonok elnevezeseben?
-
Ez a kamera nagyon jó lett. Ha a szoftver is jó lesz hozzá, akkor ezzel idén nagyot dobhat a Sony. a hardver csúcs, a rendszer tutira szaladni fog rajta. Mondjuk ez az üvegezés már a Z3-ban is inkább idegesítő volt, mert a tok elengedhetetlen így rá.
-
WinstonWolf
senior tag
Az majd kiderül.
A Szentháromság egy telefonnál:
- Trendiség, design
- Technikai megoldások
- Ár.Ezt sajnos sokszor figyelmen kívül a Sony, és fut lukra. El kell fogadni, hogy a Sony nem tartozik azokba a gyártókba, melyek hihetetlen méretű vallási fanatikus táborral rendelkeznek, akik akkor is megvennék az új kiadást, ha lényegi technikai újdonságok nélkül - sőt, olykor-olykor visszalépéssel - dobnák piacra.
El kellene végre fogadniuk, hogy nem elég új betűjelet adni a prémoium sotozatnak, újra is kell gondolni az egészet. A fogyasztók nem hülyék, a kínálat hatalmas, a márkahűség a kevesek kiváltsága...
-
szente
addikt
Xiaomi MI3 te vagy az?
-
mizoli
addikt
válasz
Hát jó. Meggyőztél, nem veszek
-
pit stop
addikt
Ha betartják amit ígérnek akkor szerintem nagyobbat durrantottak mint az LG
Szerk.: Akksit viszont alulméretezték (megint)
-
hemaka
nagyúr
válasz
WinstonWolf #25 üzenetére
Vegulis nem mondtak hulyeseget, mert a szenzort ok gyartjak szinte az osszes mobilba. Az mas kerdes, hogy maguknak nem kepesek valamiert normalisat csinalni szoftveresen.
-
WinstonWolf
senior tag
" ...Ezzel a kütyüvel három kategóriában szeretnék a legjobbat nyújtani: teljesítmény, kijelző és kamera ..."
A hét vicce!!!!! Sony meg a legjobb kamera implementáció telefonba
DD
-
-
mizoli
addikt
+1
Akkor páran már vagyunk
Nekem Xiaomi MI3 van, nagyon tetszik, és nem mondanám, hogy pöttyet sem hasonlítanak egymáshoz.
A gombok meg bőven elfértek volna az alsó kávában. Hogy ezt miért csinálják? -
válasz
-Faceless- #20 üzenetére
Ráadásul az XZs csak a kamerában más, mint az XZ...
Szokásos Sony-féle félreb****t (baltázott) termékpolitika.
De legalább a Premium eléggé érdekfeszítő lett. -
sipy888
aktív tag
Szerintem is jól néz ki, tipikus business phone, a P10 elbújhat mögötte. Ez persze szubjektív, van akinek a kávamentes telefonok tetszenek, azoknak ez nyilván nem jöhet szóba. Ettől függetlenül Sony-t nem vennék, az utóbbi évek csalódásai még nem mentek ki a fejemből.
-
-
szami777
addikt
Dögöljek meg, nekem rohadtul bejön ez a kinézet.
-
Csapoati
nagyúr
Alapvetően tetszik a formaterv, de egyértelműen trónfosztásra készülnek a HTC ellenében a kávakirály titulusért.
-
Szerintem rendben van a mobil. Az ára nem lesz rendben.
-
A Xperia XZ is nagyon tetszett, főleg a smoth rendszere, de ez nagyon komoly. Picit az akkumulátor csalódás, de talán kompenzálja a software akku kímélő. A kinézete szubjektív, de nem vészes.
-
csadi0011
őstag
835 SoC, de nincs BL 5.0?
A Motion Eye mennyire csökkenti a slow-mo-ban felvehető videómennyiséget? Limitálva lesz, vagy majd elkezd szaggatni felvételkor a videó? -
BloodRay
veterán
Hardveresen nem lett rossz, de hogy néz ez ki???
-
törölt tag
Hát, ez hatalmas csalódás, még a Sony bejelentést vártam, de ez tök érdektelen. A kávák óriásiak, de mellé már a telefon is tepsi, ráadásul nyilván jó drágán fog kezdeni.
Eddig összességében az idei MWC egy csalódás, a G6 szép, de túl nagy, így nem annyira érdekel.
-
fairi
őstag
A kávaméretet én se értem, felső alsó nagy lett sok a holttér. Ráadásul a gombok is képernyőn vannak semmi értelme ennek a túlméretezett káváknak. értem én hogy alul van egy hangszóró de ez se indokolja ezt a méretet.
-
Remélem, a fotós képesség is fejlődött.
Nagyon szép, és egyelőre csábító készülék!#7 DithenS: nekem is furcsa a káva mérete, de ez legyen a legkisebb baj.
Mitől jobb a kisebb káva azon kívül, hogy talán komfortosabb, és tudsz villogni vele?
Ettől még nem ronda. -
moma
őstag
Kicsit retro kinézete van nem?
Vagy ezt hívják üzleti telefonnak?
-
DithenS
senior tag
Mekkora káva te jó ég...
Most komolyan,mindenki csökkenti de a Sony és a Huawei nem...Szerintem ebben az évben a samsung és az lg lesz a befutó.
Sony mennyit kér megint ezért? 250e talán...
Azért durva a majdnem 200g tömeg is,most már tényleg tégla...
Amúgy megint semmi új,csak a 4K kijelző.
Az LG mindenki szídja de legalább próbálkozik,igaz van hogy nem sikerül lásd g5 de a sony ugyan azt adja ki minden évben,a forma se változik semmit sem...Meg ez is milyen név? Nem ia tudjuk melyik a csúcskategória a Sony-nál.Ezzel a Premium jelzővek mint ha valami ráncfelvarrásra lehetne gondolni,igaz kb az is. -
szekra
addikt
Jó csúnya lett szegény..
-
Ricardo
titán
Ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok a kamera tesztekre. Remélhetőleg nem csak videóban, hanem a fotók terén is kiemelkedő lesz.
-
mjani1172
addikt
Jó lenne ha visszakapaszkodnának,azért a sony sok dolgot letett már az asztalra.
-
Locutus
veterán
Ez most akkor amoled már?
-
fairi
őstag
4K kijelző igazából csak VR-re jó,ekkora felbontásnál már nem olyan durva a szúnyogháló effektus, de egyáltalán sony el akar ebbe az irányba mozdulni?
-
Diokhan
addikt
Szép, új, erős csak az a baj, hogy Sony. Amerikában miért nem ujjlenyomatolvasóval adják...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest