- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #140 üzenetére
Ezen az előrendelés oldalon van egy csomó hely ahol lehet venni, de azt látom hogy némelyik szolgáltató csak éppen fogalmam sincs melyik.
Abban talán biztosan vagyok hogy MM és Saturn az függetlenül adja (gondolom). A többit nem ismerem. Azt tudja valaki hogy ez az ajándék kamera hogy is jár hozzá? Sajnos a német tudásom egyenlő a nullával.
-
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #134 üzenetére
Eddig jól hangzik. Tudom érdekes, de nekem pont bejön hogy azért hajaz valamennyire az iPhonera, viszont IPhonet biztos nem akarok venni mert nekem sokkal jobban bejött az android. Az apró módosítások a P9hez képest nekem a megfelelő irányban változtak, gondolok itt az elöl lévő home gombra illetve a fekete színre illetve a többi tuningra. Remélem sikerül német áron szerezni. Ha onnan küldik nekem akkor nincs már rá vám az unió miatt, remélem jól tudom.
-
Protector
csendes tag
válasz
brainticket #122 üzenetére
Jónak tűnik így ajándék kamerával. Nem tudjátok véletlenül a német árat? Mert ha így jön ajándék mellé akkor lehet meg kell pendítenem a német kapcsolataimat.
-
Protector
csendes tag
válasz
bedibazsa #49 üzenetére
+1
Nekem nagyon bejön a kisebb verzió. Az hogy előre került az ujjnyomat az pedig kifejezetten tetszik nekem is szintén. A kék vagy a fekete színre szerintem majd benevezek ha itthon már majd lehet kapni. Ja és én úgy láttam egy hivatalos reklámban hogy mindkét típus vízálló. Jó ez én azt mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest