- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszi.
vicze1
Hát itt mindenki pozitívat írt a Lenovo-ról, valamint privátban is kaptam segítséget. A frissítés engem baromira nem érdekel, egy ilyen kategóriájú/árú eszközről sem tudok, ami kapott volna frissítést. Az előző filléres WayteQ tabletem 5 évig tökéletesen elvolt 4.0.3-on, 5 évesen adta meg magát és került vagy 25.000 Forintba. Megbízhatóan kiszolgált, tökéletesen használható volt, de soha egy frissítést sem kapott. WPS office-t használtam rajta, Electrodroidot és levelezést. Illetve utazásokkor filmet néztem rajta, mert zseniális volt a kijelző. Ezzel szemben az Alcatelem 1 éves, most kapott éppen valami frissítést (most először) maradt 5.0.1-en és ugyanúgy használhatatlan, sokszor még gépelésre is, mert hiába kapcsoltam ki azt a funkciót, hogy beleokoskodjon abba, amit írni akarok, ugyanúgy beleszól a 0 szókincsével. A kijelzője meg vicc, de ez se volt egy drága eszköz. Szóval ezek után tablet fronton nem szempont a frissítés. Telefonon több mindent csinálok, ott fontos a biztonsági mentés stb-stb, de ott ezzel nincs is semmi probléma, de az meg helyből más platform.
-
.Szaki.
addikt
Szia!
Megbízhatóság/tartósság, minőség, gyorsaság, memória kezelése, ár/érték arány, ilyen dolgok. A mostani tabletemen még azt se lehet rendesen megnézni, hogy mit mire ment, belső memóriára, vagy külsőre, de cserébe állandóan panaszkodik, hogy nincs elég tárhely, de még az se valós, amit ír. Nagyjából ennyi. Volt anno egy 7"-es WayteQ-em, az pl tisztességesen kiszolgált, de nekik nincs mai szemmel értelmes modelljük, ezért más felé kell nézelődnöm és a Lenovoval, mint márkával régóta szemezek, legyen az laptop, vagy tablet.
Köszi előre is! Ha nem akarod szét offolni a topicot, jöhet priviben is!
-
.Szaki.
addikt
A Tab 4 10 engem kifejezetten érdekelne, bár még sosem volt semmilyen Lenovom, de ha nagyon elegem lesz a mostani tabomból és jó áron jön, akkor lehet már van egy vevőjük a személyemben. Van valakinek tapasztalata Lenovo tablettel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged