Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Zitababus #328 üzenetére
Szia!
Amit vártam a távoli keletről nem jött meg. Bár szóltak, hogy sajnálják de nem az ő hibájuk, kérik az öt csillagot.
De legalább szóltak.
Aztán rendeltem egyet az ebay-ről, Spanyol honból, bő egy hét alatt itt is volt. Víztiszta, teljesen átlátszó vékony szilikon tok. Szépséghibája, hogy nem az a nagyon passzos szoros illeszkedésű mint ahogy azt az ember várná, hanem egy kicsit lötyögős. Olyan veszek egy kicsit nagyobb óvszert, mert a másik szorít címszó. Igaz abból nem is esik ki semmi!
Na így vagyok most!Meg olykor nem vagyok elérhető, nem cseng ki. Meg ilyen nyalánkságok. Meg meleg van!
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest