Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
kelly416 #173 üzenetére
Igen, a kollégám 64 éves, valószínűleg nem játszik sokat rajta, és alkalmazásokat sem telepít naponta. Viszont nálunk munkaeszköz a telefon, arra tökéletes. És ellentétben a BB-vel, ami előtte volt, emellett a privát igényeket is kielégíti. Az 535-öt meg tényleg nem egy 4x drágább telefonhoz kéne hasonlítani, én látom pl milyen sógornőm LG L5 II-je és egy vele kb egyidős, hasonló árú Lumia.
Ha valakinek annyira fontos a játék, az nem tudom miért nem vesz Androidos telefon, vagy bármit, ami megfelel az igényeinek. Ehelyett itt telesírja a fórumot, hogy miért nincs csúcs WP-s telefon (mondjuk a 930-al nem tudom mi a baj). Az MS most a Win 10-el van elfoglalva, az köti le az energiájukat. Majd ha kész lesz, akkor jön a flagship Snapdragon 810-el és remélhetőleg agresszív árazással. De azt látni kell, hogy a WP náluk mellékág, nem ebből keresnek pénzt, csak kell az ökoszisztémába. Már rég a szolgáltatásokon van a hangsúly, nem véletlen, hogy a S6 is előretelített Office csomaggal jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest