- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
this is life #235 üzenetére
Hát a skype az valóban eléggé gáz. A szín és a betűmérettel lehetne valamit csinálni.
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #232 üzenetére
Bocsi, de megint magad ellen beszélsz. Ki is mondta a FLAC és a PDF hiányát?
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #214 üzenetére
Akkor átkonvertálod mp3-ba, esetleg wav-ba.
De könyörgöm, egy FLAC médiához NORMÁLIS DAC is dukál. Nem beszélve, hogy egyetlen egy mobil sem fog olyan minőséget szolgáltatni, amivel egy FLAC tartalom megfelelően meg tudjon szólalni.
"1. Alap szolgáltatásnak/funkciónak kéne lennie."
Mióra alap szolgáltatás egy pdf? Vagy ha FLAC-ra gondlosz, akkor a FLAC?
Értem az érvelésed. Jatékra VAN pénzed, de a kedvenc lejátszódra SAJÁLSZ 700 Ft-ot.
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #190 üzenetére
Kit érdekel az ingyenes, ha az alkalmazás telepiszkítja a kijelzőt reklámokkal?
Nekem megér az a pár alkalmazás pár száz Ft-ot, amit használok. Elvégre nem fiatal vagyok, akinek a zsebpénz a szórakozásra és a piálásra kell.
És azért ad ki az MS több telefont, mert - szerintem - ezeken már nincs rajta a "Nokia" felirat és ezzel is a saját márkáját akarja az emberek fejébe beverni.
És amíg NEM jön ki a W10 PC/phone, addig NEM tud 64bites SoC-ot rakni a telefonokba, mert NEM fog futni rajta a WP 8.1.
Itt ki mondta, hogy nics a WP-nek hiányosságai. De képzeld el lehet ezek nélkül álni. Arról nem is beszélve, hogy az általam használt alkalmazások szintem naponta frissülnek.
2014. október vagy november óta van meg a L930-asom, amit eddig 1x kellett újraindítanom, mert a kameránál a videófelvétel nem indult el.
Számomra a WP rendszer bebizonyította, hogy stabil. És aki dolgozik, annak szerintem az a legfontosabb, hogy a telefonján ha keresik elérhető legyen.
Partnereim körében van pár samsung, apple, wp és hagyományos S40-es nokia.
Ezek közül a samsunggal rendelkezők vannak nagyobb számban, akik nem tudják felvenni a telefont, mert nem reagál a kijelző a vezérlésre. ios-ből van i4s és i5 ők meg vannak elégedve, wp-ből általában 620 és 520-asok vannak. Ők is amire használják meg vannak elégedve vele. Az s40-esekről meg nem is beszélve. Az csak tesz a dolgát.
Igen a fent említett emberek HASZNÁLJÁK és MUNKAESZKÖZÜK a telefon. Az itt beírt emberek többsége vagy diák, vagy fanatikus telefonnyomkodó. (Sokakat látok, hogy bárhol a városban, csak ilyen telefonzombik)
scyllarus Mert a droidon vagy ios-en ez alap....
-
HaZse
őstag
Ennyi trollt csak a WP-s topikban szoktam látni.
Énb akkorát röhögök ezeken a f@szságokon, hogy le kell tölteni egy óra alkalmazást, mert ami a beépített az nem jó?
Vagy a FLAC támogatás. Most mennyire nehéz kifizetni egy átkozott 700Ft-ot? Ja, mert droidon az a megszokás, hogy lewarezoljuk és feltesszük .apk-ban.
Vagy jön itt a másik, aki a samsungot dicsőíti egy wp-s hírnél.
Ennél szánalmasabb emberek szerintem nincsenek itt.
Meg ez az almát körtével való összehasonlítás is egy nagy baromság. Sajnos azt nem tudják sok "okos" ember itt megérteni, hogy amíg nem jön ki a W10, addig csak az a pár SOC-on megy a rendszer. Még jó, hogy nem lehet futtatni egy mikrón vagy egy hűtőn a rendszert, mint a droidnál. De a droidnál meg is látszik ez az eredmény. (Lásd S6, ahol 8 mag ide, vagy oda, de a kezdőképernyő szaggat - de majd jönnek a megmondóemberek, hogy de az csak egy kiállított darab)
-
HaZse
őstag
A cikk írója eléggé ellőte a pöttyöst. De mit is várhat az ember. Persze kellett az összes droid telóról videót csinálni. WP-ről meg nem. Hiába ugyanaz a rendszer, de azért errőr a Denim update 2-ről igazán csinálhattak volna videót.
Szerintem szánalmas, hogy droid, droid és droid van csak minden videóban.
De az is nevetséges volt, mikor az S6-os videóban a menü sszaggatot egy 8 azaz NYOLC magos CPU-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest