- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
A 253-as hsz-ben linkelt oldalon volt hozzászólás, de látom már törölték közben
Nekem is kiugrott a szemem, amikor olvastam, azért is írtam ide. Valami olyasmit írt egy indai hangzású névvel rendelkező emberke, hogy W 8.1 és 10 alatt is támogatott az összes androidos app mindkét telón. Mivel még soha nem hallottam kísérletet sem erre, ezért tűnt baromságnak (ld. sok kérdőjel a hsz-emben)Szerk.: nem ott van még, csak már összecsukták a kommenteket. Ketten is írják, szóról-szóra ugyanazt.
-
-
scyllarus
veterán
"amikor legutóbb próbáltam lassú volt és nem jelenítette meg rendesen a pdfeket..." - igen, ez alap. IOS-ről nem tudom, párszor volt a kezemben, de utálom, falhoz akartam vágni, olyan fos volt (4, 4S akkor, amikor azok voltak a legújabbak, a tulaj is panaszkodott...), de droidon sosem volt gondom vele.és kell is napi szinten.
Ja, vezeték nélküli fájlküldés szg-pel (ld Airdroid) van valamilyen? -
Nem egészen.
Droidon az a megszokás, hogy rengeteg féle INGYENES zenelejátszó van, aminek a nagy része vidáman viszi a FLAC-et.De persze magyarázzuk meg, hogy az miylen hűdefasza, hogy ezért is fizetni kell. Sőt, még legyek hálás is érte, nem?
Azt értem, hogy kevés SoC-ot támogat a WP, azt viszont nem, hogy egy ilyen generáció váltásnál miért kell vagy egy évre megállnia az életnek.
És persze ezt is magyarázzuk meg, hogy ez mennyire jó nekünk...De persze én vagyok a troll, mert van pofám leírni a véleményem, ahelyett hogy én is felvenném a szemellenzőt és fújnám a baromságokat.
Be kéne már látni, hogy vannak hiányosságok, és ezeket nem pozitívumként kéne emlegetni...
Azt hiszem, nekem egy saját platform kéne, mert akkor azt úgy kritizálhatnám, hogy közbe nem botlanék bele mindenféle idióta megmondóemberekbe...
-
lacruise
tag
egyetertek!
mar a csapbol is a droid folyik, pedig az emberek 70%anak a sima nyomogombos is sok, csakhat kelteni kell a hypot, meg krealni az igenyeket, hogy ne dogoljenek ehen.
a XP azert szimpatikus amiert a BB (es az iPhone-s, csak draga) az az, hogy mukodik a rendszer, hogy optimalizalt, es stabil.
nem szimpi viszont az, hogy a droidot nyomjak, mint allat, mert erdek fuzodik hozza, pedig egy szar az egesz.
ugy tunik a WP eszrevette a felhasznalo igenyek kielegitettlen reszet. olcso es megbizhato termekeket keszit, amivel nem kell buveszkedni, hogy mukodjon. a kispenzu emberek es az esszel gondolkozok idealis valasztasa lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest