- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Na a mai Technet-en a MS kihozta az összes újabb telefont, x30 széria, és volt végleges 640 és 640XL is (meg pár proto feliratú). Az XL jó nagy batár, a 640 kicsit vastagabb mint a 830-om (kb mint a 930). A csillogós hátlap sem gáz, nem csúszik feltünően, sötét szürkében nagyon jól néz ki. A 640-hez van flip-es qi-s hátlap, ha jól láttam. Jó kis telefonok lesznek, főleg hogy itthon is jár hozzájuk az egy éves O365 előfizetés.
-
Gusztáv
addikt
válasz
sz.balazs.95 #289 üzenetére
Pillanatnyilag a WP legnagyobb baja a kis részesedés. Ezt feltornázni egyértelműen az olcsó készülékekkel lehet. Csak meg kell nézni, hogy a készülékek hány százaléka 5xx, 6xx kategória. A kisebb gyártók nem fognak felső kategóriás készüléket tervezni, hogy aztán eladjanak belőle jobb esetben mondjuk pár százezer darabot.
-
Gusztáv
addikt
Nem tudom, simán lehet, hogy nem lenne érezhető sebesség különbség a S400 és S410 között. Akkor is jobban nézne ki az adatlapon (bár simán lehet, hogy ezt itt kicsit túlértékeljük, a telefonfelhasználók 99% nem érdekli, milyen SOC van a telefonjában, ha normálisan működik)
-
Gusztáv
addikt
Na, kezdem nem érteni a dolgokat. eddig úgy tudtam, hogy a WP8.1 nem támogatja a Snapdragon410-es SOC-ot, erre már a második ilyen készüléket jelentették be az MWC-n. És ebből a Kazam Thunder 450WL egy létező, megvásárolható készülék, nem csak egy prototípus. Ezek után nem igazán értem, hogy a Lumia 640/640XL miért nem ezzel jött ki
.
-
Gusztáv
addikt
Itt a Qualcomm sajtóanyaga is, erre emlékeztem:
Snapdragon 410 chipsets also feature Qualcomm Technologies' Wi-Fi, Bluetooth, FM and NFC functionality, and support all major navigation constellations: GPS, GLONASS, and China’s new BeiDou, which helps deliver enhanced accuracy and speed of Location data to Snapdragon-enabled handsets. The chipset also supports all major operating systems, including the Android, Windows Phone and Firefox operating systems.
-
Gusztáv
addikt
Windowscentral-ra felkerült egy elég érdekes készülék, ami sok ember szívét megdobogtathatja:
Coship X1, lesz belőle androidos és WP verzió is. A specifikációja elég érdekes:
5.5-inch HD or Full HD display with Gorilla Glass
Qualcomm Snapdragon 410 CPU
2GB of RAM
16GB internal storage with microSD expansion
13MP rear camera with dual-LED flash
5MP front camera
2600mAh batteryEmellett víz és porálló. Na most én eddig úgy tudtam, hogy a WP8 nem támogatja a Snapdragon S410-et
. Ehhez képest ez egy létező telefon. Mondjuk anno a Qualcom S410-et bemutató sajtóközleményében a a WP is támogatott rendszerként szerepelt.
A link:
http://www.windowscentral.com/coship-x1-premium-feeling-water-resistant-windows-phone
-
Gusztáv
addikt
Soha nem értem, hogy valaki kiad egy telefonra 100+e Ft-t, majd sajnálja az alkalmazásra a pár száz forintot. Engem kimondottan zavarnak a reklámmal telepakolt alkalmazások, ha van egy program ami jó, akkor megveszem. Pont ezért szeretem a WP-s Áruházat, a fizetős programokat is ki lehet próbálni egy-két napig. Nekem az Androidos x ideig visszakérheted a pénzt nem szimpatikus.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kelly416 #173 üzenetére
Igen, a kollégám 64 éves, valószínűleg nem játszik sokat rajta, és alkalmazásokat sem telepít naponta. Viszont nálunk munkaeszköz a telefon, arra tökéletes. És ellentétben a BB-vel, ami előtte volt, emellett a privát igényeket is kielégíti. Az 535-öt meg tényleg nem egy 4x drágább telefonhoz kéne hasonlítani, én látom pl milyen sógornőm LG L5 II-je és egy vele kb egyidős, hasonló árú Lumia.
Ha valakinek annyira fontos a játék, az nem tudom miért nem vesz Androidos telefon, vagy bármit, ami megfelel az igényeinek. Ehelyett itt telesírja a fórumot, hogy miért nincs csúcs WP-s telefon (mondjuk a 930-al nem tudom mi a baj). Az MS most a Win 10-el van elfoglalva, az köti le az energiájukat. Majd ha kész lesz, akkor jön a flagship Snapdragon 810-el és remélhetőleg agresszív árazással. De azt látni kell, hogy a WP náluk mellékág, nem ebből keresnek pénzt, csak kell az ökoszisztémába. Már rég a szolgáltatásokon van a hangsúly, nem véletlen, hogy a S6 is előretelített Office csomaggal jön. -
Gusztáv
addikt
válasz
sz.balazs.95 #127 üzenetére
Januárban megmondták, hogy flagship majd akkor lesz, ha Win 10 kész lesz, pont. A te általad leírt specifikációjú telefont rajtad kívül ki a fene venné meg, mennyiért lehetne eladni? Mi értelme van 720p-hez az S800-nak. Nem tudom, neked a 20-as sorozatból mihez volt szerencséd, nekem megvolt 720/820/920/925. Ebből a 820 messze a leggyengébb, szerintem.
Ami a kinézetet illeti, szerintem a 730/735 legalább olyan jól néz ki, mint a 720. A 830 meg talán a legszebb Lumia. -
Gusztáv
addikt
Windowscentral-on fenn van az egész MS live event, demózták a Win 10-et 640, 640XL és 930-on is
. Az új telefonok kifejezetten jól néznek ki cián színben. Gratulálok a cikkirónak, ha ebből a 38 percből ennyi ragadt meg benne. Ja az is kimaradt, hogy a telefonhoz adnak 1 év Office 365 előfizetést plusz egy számítógépre+tabletre, 1TB Onedrive tárhelyet és havi 60 perc Skype hívást.
-
Gusztáv
addikt
Csak még a hírhez visszatérve, ami kimaradt:
Mindkét készülék WP 8.1 Update 2-vel jön ki, és ebben a frissítésben a beállítások rész kap egy kis vizuális update-et, már tagolva vannak a beállítások. Itt van kép róla. -
Gusztáv
addikt
A cikkírónak az már nem tűnt fel, hogy pl az új levelező kliensben van szövegformázás, de akár egy táblázatot is be tudsz illeszteni, tényleg annyit vett észre, hogy gesztussal lehet törölni a leveleket? Számomra az elnevezéssel sincs baj, szerintem a 1320 jobban kiugrott a nevezéktanból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest