Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Megpróbálom neked elmagyarázni (utoljára) hogy felfogd. Azért szeretjük sokan a HTC-t ( M7-8 főleg) mert úgy ahogy van, jó. Jó a dizájn, az anyaghasználat, a minőség. Jó a szoftverezettség, nincs lag, a sense nagyon ott van, az aktuális android frissítést az elsők közt kapja a készülék és az RENDESEN MEG VAN CSINÁLVA. Nézd meg pl az S5 tulajokat a neten, a lollipop frissítés óta egy szop@s a mobiljuk. És a Samsung folyamat ezen vérzik el. ( Meg persze az anyaghasználaton is sokszor.) Az iphone törik, reped, hajlik, botrány szar a hangminőség. 7 év után jutottak el oda hogy a kamera végre kezd használható lenni. Az OS-t hagyjuk, egyéni preferencia.
WP halovány szofverezettség ( van az is itthon, egy 920, elképesztő naviszoftvere van és a kamera is nagyon jó telefonokhoz képest) de alapvetően tetszik. Csak hát tiszta vicc hogy a Nokia (Finn) wp-re pénzbe kerül az Angry Birds (Finn). Csak a WP-re. Persze ez csak egy példa de sok ilyen van.Úgy hogy amikor azt írom hogy megmosolygom azokat akik almát meg samut vesznek, az nem a márkavakságnak szól ( az utolsó mondatom: "Persze nincs kizárva (ha mégoly valószínűtlen is) hogy rossz lesz, erre az esetre megtartom az M7-et" ennyit a márkahűségről), hanem a tudat hogy van jobb és használhatóbb, sokszor kevesebb pénzért. Engem hidegen hagy hogy az van ráírva hogy HTC, azt is magasról letojom hogy kijött az aktuális zászlóshajó. Az számít csak hogy minden rendesen fusson és mindenben (mobilszinten) kiszolgáljon a készülék.
Értem én hogy megpróbálod belemagyarázni a márkahűséget meg a rajongást, csak nem értem minek?
-
spawn21
veterán
Oh hidd el, hogy sikerült. Csak élvezem a társaságod
Veled van a baj, hogy így beskatujázod az embereket. Nem orvosi eset ha valaki azért rajong egy termékért, mert az jobb a többinél. Itt optimalizáltságon van a hangsúly. Vannak más márkák amik jók, de nem nyújtanak ilyen élményt. Ez a lényeg tömören
-
Fall-N
veterán
Hol írtam ilyet? Nyilván akinek M8 van az ne vegye meg, mert nem nagy előrelépés. De az túlzás, hogy nem sikerült jól ez meg az S6 se. Eljutottak olyan szintre a flagship telók, hogy nagyon nem tudnak a teljesítmény növelésen túl nagyon mit újítani. Maximum az üzemidőt.
Tök jól el lehet lenni egy Snapdragon S800-zal, meg 2 GB RAM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest