Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Semmit nem éreztem eddig. Nem kérdez, teszi a dolgát villámgyorsan. Meg sem rebbent e szeme eddig egyszer sem

-
ferrari1
őstag
Kértetek még képeket. Pár darab.
-
Dr.Anonymus
addikt
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon hiányzik ez a barna szín a One színválasztékából, amit az e9 persze megkap:

az első htc telóm a desire volt, azóta visszasírom azt a gyönyörű barnára fújt fém keretet:

sajnálom hogy a htc az m9nél inkább ezeket a borzalmas ízléstelen arany - pink árnyalatokat erőlteti...

na mindegy, jó lesz a gunmetal, de azért a barna lenne a legszebb...

-
dodicsaba
aktív tag
Jo telo

-
w333
félisten
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére

-
fravik
tag
Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan felkerül a telefon ide apróra...
Kicsit kikerekedett a szemem.
Mondjuk azóta jegelve lett... -
w333
félisten
Köszi a nagy semmit ...

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
+1 én is pont emiatt várom ... részletre sokkal jobb lenne !

Ha már több mint 8 éve előfizető vagyok, akkor miért ne ... tényleg nagyon sok pénz azt a 200k -t egybe kifizetni, részletre pedig elenyésző, 2év lassan lemegy és addig a telefon is biztosan bírja ... Telekom oldalán fent vagyok várom a Chat -t nem akar megjelenni pedig be is vagyok lépve, szeretnék kérdezősködni hogy van már valami hír

Különben az S6 is nagyon csábító ... ááá a fene tudja, ez egy ördögi kör
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Értelek, úgy már más a szitu.

-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam muszáj lenne az aranykártyára részletre venni mert nem engedhetem meg magamnak az egybe ~200k -t egy telefonért így muszáj lennék megvárni amíg a Telekom végre forgalmazza.. már ha fogja de úgy érzem nyárig nem fogja az biztos.
Az át nem hiszem, hogy kamu, de azt se hiszem, hogy erre a régióra szánt készülék.

-
w333
félisten
Partnero GSM ...

Csak én gondolom rosszul hogy Telekomhoz jöhetne egy 200k -s kezdőárral ?
-
CptAdamica
veterán
Érdekes, hogy csak 1 évet vállalnak rá. Egyedül a firstphone az, akik 2 év gyártói garanciával árulják, ahogy eddig láttam.
Szerk: amúgy van még pár bolt
-
w333
félisten
Mindenki ...
Tiszta gáz, a Samu S6 ami elvileg drágább, mégis olcsóbb 10k -al

Szolgaáltatóhoz viszont jöhetne már, kíváncsi leszek mennyi lesz az S6 és M9 !
Ez nagyon nehéz szülész lesz, Note 4, S6, M9 nem tudom majd mi legyen
-
ferrari1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Köszönöm! Toknak már megrendeltem ezt a Nillkint. Ismerem, más telefonon is ezt használtam, sőt a tanácsomra B_L_A_C_K kolléga is rendelt egyet más típushoz. Ő is megelégedéssel használja. Nagyon méretpontos, korrekt darab. A fülest eddig nem bontottam ki. Annyit látok rajta, hogy piros a harang benne és fekete az egész füles. SBH 50-et használok.
-
válasz
ferrari1
üzenetére
Gratulálok!

Nem gyenge ez a kép. Tetszik.
És még erre mondták,hogy nem tudtak rendes kamerát rakni rá ?!
Sose legyen rosszabb.Tervezel rá tokot rakni vagy azt mondod kár lenne eltakarni ?
Füles ugyanaz amit eddig is adtak hozzá ?
#656 Bar1 :
Az nem baj ha nem fix fókuszos. Én ennek csak örülök. -
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1
üzenetére
Rendben, akkor megyek és megrendelem az S6 Edge-t
Összességében akkor nekem jobban tetszik az M9, bár az OIS-t hiányolom és elölről az S6 Edge nagyon modern és keskenynek tűnik. Viszont akik élőben látták mind a kettőt, azt mondták, az M9 komoly, minőségi, elegánst hatást kelt, míg a Samsungnak az üveg ellenére van egy kis műanyagérzete. Plusz a fehér kivételével a többi S6 nagyon ujjlenyomatgyűjtő és nagyon kiáll a kamerája is.
És ennek kapcsán még egy kérdés: ezen az acélszürke M9-en mennyire látszanak az ujjlenyomatok (ha látszanak egyáltalán)? -
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1
üzenetére
Ez remek!
És eszembe jutott még egy kérdés

Az UltraPixel esti főkameraként való felhasználásán is érdemes elgondolkodni, mivel a hátsó kamera gyenge fényben egyelőre nem teljesít jól.
Az UltraPixel frontkamerához viszont meg kell fordítani a telefont, de így nem lesz keresőfelület, de a kép azért még kb. belőhető. Viszont így már szerintem bemozdulna a kép, ha a hátulról nyomnánk a képernyőre, ezért kérdés: van beállítható önkioldó mondjuk 2 másodperces késleltetéssel az előlapi UltraPixel kamerára is? -
-
ferrari1
őstag
1. Kicsit sötétebb, ill. más a tónusa a szürkének ezért kisebbnek látszik. Nekem jobban tetszik és ami a lényeg! Nem csúszik annyira a felülete, mint a szürke M8-nak!
2. Igen, egy darab és fém.
Dr.Anonymus: Két kép kézben a hátáról. [link], [link] Elég nehéz lefotózni a textúráját kézben. Beltérben bemozdul, kint meg csillog

Köszi a gratulációkat mindenkinek

-
Bar1
aktív tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A kameraszoftvert még 1-2 hónapig állandóan frissíteni fogják, mert elcsúsztak vele, lehet, hogy csak a legvégén döntöttek a Toshiba szenzor mellett a Sony-szenzor helyett, ezért a csúszás és a kapkodás, úgyhogy a kameránál még lesz javulás. Kevesebb fénynél viszont tényleg gyenge, remélem, azon is tudnak még csiszolni, bár ott az S6 előnye eleve nagy (f2,2 vs f1,9)
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1
üzenetére
Köszi, egész pontosan 0,8mm, de a lényeg az, hogy ezek szerint élőben nem észrevehető. Bár a lencse körüli fekete műanyag keret még gyenge pont lehet, mert kicsi, viszont arra kerül a súlypont lerakásnál. Én megvastagítottam volna a telefont, hogy belesüllyedjen a kamera, mint az M8-ban.
Még akkor két kérdés:
1. A mostani acélszürke szín mennyivel sötétebb a tavalyinál?
2. A hangszóróácsok és a frontkeret már egy darab. Ez is fém lett újra, mint az M7-esnél? -
ferrari1
őstag
Tegnap tulajdonosa lettem egy gunmetal darabnak. Egyáltalán nem zavaró a kamera kidudorodása, ami kb. 0.5 mm vagy még annyi sincs.
Amit eddig tudok mondani az az, hogy zseniális. Iszonyat gyors, a beszédhang fenomenális, a sense 7 nagyon ütős, összeszerelés minősége pazar mint mindig. Az oldalsó gombok alig állnak ki a ház síkjából, szokni kell őket. Nagyon jó lett az oldalsó lezáró gomb helyzete. Itt van mellette a fiam M8-asa is, régebbinek tűnik mellette
Lehet érezni az újítást. Bővebbet később tudok mondani. -
Bar1
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Akkor ez jó hír, bár azért sajnálom, hogy nem oldotta meg úgy a HTC, mint az M8-nál, hogy belesimuljon a hátlapba.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A hátsó kidudorodó kamera mennyire zavaró élőben? Feltűnő?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
arra számíthatsz, hogy napfényben úgy fog csillogni mintha tükrött tartanál a kezedben

szószerint lehet vele vakítani a népeket
-
CptAdamica
veterán
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hm, megpróbálom majd kezelni a sok figyelmet.
Csak egy Rézműves Kolompár figyelmét fel ne keltsem. 
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Na ez viszont jó hír nekem.

Akkor az ezüst M7-emet dugnosnom kell majd ?

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
nagyon jól néz ki
de arra készülj fel hogy ezzel nem lehet észrevétlennek maradni
az m7 szürke egérnek tűnt mellette
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hidd el tetszeni fog.
Elsőre én is azt mondtam minek kellett rá az arany szegély.Pláne ,ha raksz majd rá egy olyan tokot amiből látszik az egész teló.
Nem lesz egyszerű feladat megőrizni a telefon igazi hatását,kell majd rá egy jófajta tok. -
CptAdamica
veterán
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Áh, igen, mindig szürkét írók ezüst helyett.
Én is kicsit tartok új felé nyitni, eddig mindig sötét telefonom volt, de most meglépem, ha tényleg ilyen impozáns. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
ezüst aranyra gondolsz?
szerintem nagyon szép lett, de én az arany csík miatt továbbra is a gunmetal mellett maradok
bár nem gáz pasinak sem az ezüst arany, csak én vagyok konzervatívabbsvájcban

itt már árusítják a szolgáltatók, vagy legalábbis ki volt téve -
CptAdamica
veterán
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Ezek szerint, ha a szürke/aranyat választom, akkor nem fogok csalódni szerinted? Amúgy hol fogdostad meg?

-
Dr.Anonymus
addikt
na ma megis fogdostam a telefon dummy verzióját
ami ugye súlyra, arányra, meg anyaghasználatra 1:1-ben ugyanaz mint a működő modell
csak nincs benne a hardver maga
az ezüst -arany verziót láttam
odaver rendesen
tényleg szinte már ékszerré polirozták a szálcsiszolt hátlapot
nagyon nagyon csillog
csini
de én maradok a gunmetalnál, bár az nem volt kitéveegyébként nagyon jól ül a kézben a teló, nem tűnt túl nagynak sem, mellérakva az m7-et
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Pedig a Max-on sem volt valami csodás megoldás. Mondjuk eleve nem érzem ezt a fícsőrt valami fontosnak.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
A szín bejön, a hatalmas főkamera is jól mutat így, de ha gomb ha nem az a rész ott katasztrófa. Az ujjlenyomat leolvasást tehették volna akár a lógó mögé rejtve is.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez így csinos.

-
CptAdamica
veterán
Azért így nem néz ki rosszul, alul pedig nem feltétlenül hiszem, hogy az egy gomb, inkább csak egy elkülönített rész ujjlenyomat olvasóhoz, szerintem máshogy nem lehetne elhelyezni az előlapon.

-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Egyenlőre eléggé nyugodt vagyok.

Most értem haza melóból.Már minden elő van készítve neki.

Várom szeretettel.Ezt a szétszedős videót majd megnézem az F1 időmérő után.
-
Vettem a telefonhoz egy autós szettet.
Illetve otthoni használatra is jó a tartó egyik része.
Brutálisan erős az a tartó
,ma érkezett meg,asszem 2 napja vettem.Bárhová fel tudod csíptetni,nekem videózáshoz kiváló lesz.
Ez nagyon megérte. -
fravik
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Csak nekem fájdalmas ezt nézni?

-
CptAdamica
veterán
-
s3nsitivity
addikt
Irigykedek..

majd talán nyáron lesz a Telekomnál is itthon.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére

Keddre lehet szabit veszek ki,akkor jön a teló.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jaja,pont ezért vettem egyet tőlük.

Aláírás király.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, véleményem nem változott! Zseniális.
Pedig ez már egy visszatérésre ösztönző telefon is lehetne, de ezzel a külsővel kizárt. M7-től idáig eljutni...ez már művészet.