- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Kicsi news a Telekomtól.
A 2014-es gyér eladás miatt nem fogják egyből forgalmazni a HTC készülékeket.
Tehát a hónapba sőt valószínűleg a következőben sem kell rá számítani. -
w333
félisten
válasz
Dr.Anonymus #498 üzenetére
Szerintem úgy akarta írni hogy a szolgáltatóhoz akkor érkezik meg !
-
válasz
Dr.Anonymus #492 üzenetére
Ha minden igaz,akkor 31.-én vagy április 1.-én megérkezik a telefon.
Tegnap voltam a szolgáltatónál. -
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #490 üzenetére
Örülök, hogy értesz valamennyire.
A One MX szériával külsőleg nincs különösen baj. Igazi prémium cucc mind, az más kérdés, hogy kinek melyik tetszik. Nekem a HTC sáv és az elnyúlt oldalarányok annyira nem tetszenek, de ettől még szépek.
A hardver hiába lett az elérhető csúcs, mezei felhasználóként semmit nem profitálnék a S810-ből. Fontosabb lett volna több/gyorsabb RAM ilyen téren szvsz. Vagy a ROM is hihetetlenül feláras még mindig pedig már a One X is 32GB-al nyitott és csak utólag lett belőle kisebb. A 200k-s szinten már tavaly is 64-nek kellett volna alapnak lennie. Kijelzőn kalibrálgattak valamit, de kifejezetten nagy elmozdulás nem történt és itt most nem a felbontásra gondolok. Kameránál kaptunk nagy felbontást, de milyen áron?! gyakorlatilag az innovációjukat dobták kukába.
A Type-C USB, a vízállóság, Qi(bár ez nekem nem fontos), az OIS, a gyárilag csomagolt gyorstöltő, esetleg a gyári tartozékok bővítése fejlesztése mind-mind érezhető plusz lett volna. Most simán az M8-at választanám ezzel szemben a 60k-s árkülönbség miatt mert felhasználói élményben nem kapom meg ezt a pluszt.
-
s3nsitivity
addikt
Van benne igazság.
De idén eddig semmi se volt húú de nagy áttörés.
Ezért is gondolkozok el valami olcsóbb dolgon amit csak 1 évig használok.Megkapta a csúcs HW-t (ha bár már kezdem feleslegesnek tartani, plusz a 64 bitnek sincs meg még a legnagyobb előnye az extended memory use ami ugye 3,8 GB RAM fölött lenne a legérdekesebb)
Külsőre szép lett, számomra pont az lett változtatva amit kellett.Csak hát nem tudom megéri-e a felárat vagy inkább beszerzek egy Note 4 et vagy egy OnePlus On-t és majd az M10..
-
Xaels
félisten
válasz
akoska07 #485 üzenetére
Nem tudom mi ez a N5 fétised velem kapcsolatban. Leírtam már százszor, hogy ez nálam kompromisszum. Használati tárgy, aminek ugyanúgy meg vannak a hibái mint bármi másnak, de ahelyett, hogy ezeken rugóznék csak használom és nem áradozok róla sehol.
Az M9 meg számomra igenis vakvágány. Azt a felárat amit elkérnek érte nem indokolja semmi. Minimális ráfordításból akarnak minél nagyobb hasznot szedni. A Sense-hez sem nyúltak hozzá annyira, hogy azt érezze az ember egy igazi új zászlóshajót vesz a kezébe.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #482 üzenetére
+1 én is mérleg vagyok ...
A Note 4 tényleg brutál, csak kár hogy T-nél a Snapi verzió van
Különben mindenképp érdemes még kicsit várni, ki tudja mi jön még (G4 és Z4) !
A HTC M9 lenne az übercsászár, csak ugye kérdés hogy mikor és mennyiért ?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #482 üzenetére
Keress egy jobb és drágább hobbit és ilyen bajod nem lesz.
Én is szívok a motorral rendesen. Mindig van mire költeni.
Az i6+ nekem is tetszene Androiddal
-
s3nsitivity
addikt
Az de idegesítő volt.. Az 1 éves készülékemen is mindig paráztam amikor megnyitottam a kamerát, hogy vajon lilul-e vagy még mindig nem.
Amúgy nagy dilemmában vagyok..
Nem tudni mikor lesz M9 a T-nél..
Megnyomkodtam ma egy Note 4 -et és egy i6+ ot.. Nem is olyan rosszak mint vártam.
Sőt a OnePlus One is ismét csábít a maga 105e HUF-os árával..Nem hiszek a horoszkópokban de azt mondják a mérlegek nem tudnak választani.. na hát mérleg vagyok..
-
fravik
tag
válasz
akoska07 #478 üzenetére
Én csak a One X kezdeti tapasztalatai alapján írtam ezt. Anno egy csomó baj volt vele, amiket kb. fél évre rá teljesen kijavítottak és már nem volt velük baj... Ez nem jelenti azt, hogy ez itt is bekövetkezik, csak reménykedem, hogy tanultak a korábbi hibákból. Amúgy meg, mindig vannak selejtes darabok, mindegy, hogy az ember mikor veszi.
Na, de kár is erről beszélni, itt ilyen probléma nem is lehet. (Fő a pozitív gondolkodás és kellő optimizmus)
-
fravik
tag
Nekem sajnos a One X-em haldoklik már egy ideje, ezért várom az M9-et, mint a Messiást.
Lehet, hogy az első tesztelők között leszek, mert nagyon sürgősen kellene egy normálisan működő telefon. Mondjuk remélem, hogy nem a szervízben végzi rögtön. -
MerLinh
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #468 üzenetére
jah én is arra gondoltam mint kontinensre =)
-
BenHans
addikt
válasz
Dr.Anonymus #473 üzenetére
Szintén zenész... majd május vége júni eleje ha minden jól megy.
Meg addigra elvileg már bejelentik a Plus-t is.
-
válasz
Dr.Anonymus #473 üzenetére
"én várok vele majd 2 hónapot
addigra kicsit racionalizálódik az ára"másképp mondva addigra 240-ről fölmegy 260-ra.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica #471 üzenetére
én várok vele majd 2 hónapot
addigra kicsit racionalizálódik az ára
meg az első vásárlók bétatesztelik a hw-t sw-t
úgyhogy 2 hónap után már valszeg "végleges" példányok lesznek kint -
válasz
CptAdamica #471 üzenetére
vagy pedig betársulsz a szúkhoz vagy a molylepkékhez.
-
CptAdamica
veterán
Valóban 749 az az árcédula. Szóval jó ideig nem fogok enni.
-
Dr.Anonymus
addikt
lehet hogy már volt,
de itt is fotók a bétás kamerával
olyan mintha kicsit koszos lenne a lencse
de egyébként bíztató -
spawn21
veterán
Carphone-nál Uk ban 580 font kátryafüggetlenül. Ez semmivel se rosszabb mint a többi. Sőt. Lehet még is csak veszek egyet XD
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
CptAdamica #466 üzenetére
hát mert itt az "ős" gazdagok vannak =)
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #465 üzenetére
Ez tényleg érdekes, nem tudom miért van ennyire megvamolva Európa
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #462 üzenetére
Nem, ott 650 ha jól tudom
Ez fentebb át lett beszélve ,igen ott olcsóbb lesz.. Mint minden. -
Morph33
tag
válasz
s3nsitivity #461 üzenetére
Hát igen, de nem is mondtam, hogy nekem az S6 kellene.
-
w333
félisten
válasz
CptAdamica #462 üzenetére
Áááá még olcsóbb 650$ !
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #458 üzenetére
Amerikában pedig 750 dolcsi?
-
Morph33
tag
Köszönöm, hogy szubjektív véleményemet ennyire részletes válaszadásra méltattad!
A szándékom nem az volt, hogy a márka kedvelőinek lelkébe gázoljak, csak leírtam személyes véleményemet.
1) Az S6-é naná, hogy jobban kidudorodik, mivel sokkal vékonyabb. Nem értem az összehasonlítást. Nem beszélve arról, hogy az S6 kamerájában van optikai képstabilizátor, az M9-ében pedig nincs.
2) Görbe akku meg tuti, hogy van, lásd még LG G Flex. Nyugodtan keress rá. Egyébként az íves kialakítást nem is kritizáltam, semmi bajom nincs vele, szerintem is önmagában az a kényelmes fogást segíti.
3) A fekete sáv alatt az M8 szétszerelős cikk alapján, csak a kijelző és az érintésérzékelő flexkábeleinek a kivezetései vannak, semmi boomsound. Hogyha nagyon akarták volna, akkor megoldják jobban, ergo belső hardver tervezés, ahogy már említettem.
4) Pontosan, szőrszálhasogatás, de mondom engem zavar, de az téged ne zavarjon.
Mind mások vagyunk, ettől szép a világ. Mellesleg pl. a Samsung immár Galaxy S óta alkalmazott beszédhangszóró designja sem tetszik. Kis részlet, de nekem rögtön kiszúrja a szemem. Egyszerűen gagyi részlet számomra.
5) Lássuk be, hogy kevesen barkácsolnak otthon, és azon kevesek sem nagy valószínűséggel utángyártott szarokat tákol(ná)nak bele. Engem, mint azon keveseket, akik szeretnek otthon barkácsolni, igen is zavarna, hogyha mondjuk 2 év után akksi cserére adom a fejem és konkrétan az egész telefont le kellene bontani egy akksi cseréje miatt. Értem, hogy ez nem a te gondod, hanem rábízod egy szervizre, de azok a szegény szervizesek szívnak rendesen az biztos. Én ilyen együtt-érző alkat vagyok.
Ismételten megjegyezném, hogy a fentiek az én személyes véleményemet tükrözik és nem egyetemes igazságok, úgyhogy kéretik a válaszokat ennek tükrében megfogalmazni.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #458 üzenetére
Naja ... brutál drága lesz, Telekomnál szerintem kb. 230k kezdőár !
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #452 üzenetére
Fals a hír, meg lett mondva, hogy EU-ban 750 lesz.
Amúgy ma igen elgondolkoztam rajta.. főleg az ár miatt. Holnaptól hivatalosan szállít MO-ra is a OnePlus, 64 gigás OpO 105e HUF.. lehet inkább azt veszek megint.. anyagilag nem mindegy
-
fravik
tag
válasz
CptAdamica #455 üzenetére
Nem írták a cikkben, hogy függő telóról lenne szó... Ha drága is a Saturn/Media, a sufniGSM-es árakon kívül senki sem fogja olcsóbban adni szvsz. De ne legyen igazam, én örülnék neki a legjobban, ha 200 alatt megúsznám.
-
fravik
tag
válasz
Ha Németországban 749 EUR-val nyit (márpedig -> Saturn.de), kizárt dolognak tartom, hogy nálunk olcsóbb lesz... pláne 100 EUR-val.
-
válasz
Ez azért szimpatikusabb lesz,mint a 227k.
-
CptAdamica
veterán
Árazás, jó eséllyel 649 euróval nyit.
-
válasz
Dr.Anonymus #450 üzenetére
Az Iphone 6 Plus meglepően jó képeket csinált.
Viszont nem panaszkodhat az M9 sem.
JÓ lesz ez.
Remélem holnap már hívnak a szolgáltatótól.
-
Dr.Anonymus
addikt
a bétás kamera se csinál olyan rossz képeket
http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4542/4930287/1/rv/htc-one-m9-64g-review/az éjszakai fotóknál meg úgy is mindig egy saját beállítást alkalmazok (leveszem az ISOt 100-ra), és akkor nem lesznek zajosak a fotók
itt látszik, hogy az autómatika felnyomja az iso-t magasra, de ezt én mindig kiiktatom, hogy ne zajosodjon -
spawn21
veterán
válasz
karldergroße #445 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #446 üzenetére
Így elcsúnyítani ezt a szép telefon ... szerintem szentségtörés !
-
Bar1
aktív tag
Így sem enged linkelni, ezért írtam bele e linket.
Az ezüst az arany csíkkal elég bazári, nem elegáns. Amire én gondoltam, az a 2 eltérő szürkeárnyalat az M8 és M9 esetén, itt van egy összehasonlító videó róluk: közvetlen megvilágításban hátulról elegánsabb az M9 sötétebb szürkéje, míg normál fénynél az M8 világosabb szürkéje érvényesül jobban szerintem: -
Bar1
aktív tag
válasz
Hydemaster #373 üzenetére
Az M8 volt a gunmetal gray, az M9 dark gunmetal gray, tehát sötétebb szürke, ami egyértelmű is a képeken. Nekem jobban tetszett a világosabb változat, mert ott jobban láthatóak a kontúrók és a finomabb részletek, viszont bizonyos fényviszonyok között az M8-féle szürkének van egy számomra kissé csúnya bronzbarnás beütése (ezt mutatja a gunmetal német megnevezése is, Maschinenbronze). Nagyobb fényben viszont az M9 szürkéje elegánsabb:
itt van rá a példa, nézd meg az utolsó 4 fotót, mert az oldal nem engedi a közvetlen linkelést:
[link]itt egy másik kép, de a fenti linken lévő képek a legszebbek:
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #425 üzenetére
+1 nagyon hasonlít az ízlésünk
HTC & Mazda <3
Ez tuti tetszeni fog: [link]
-
spawn21
veterán
válasz
karldergroße #430 üzenetére
Rád és a kolégádra férne egy orvos. Hisz szerintetek mindenki beteg rajtatok kívűl.
Inkább ne írtál volna -
capulet75
addikt
válasz
sz.balazs.95 #433 üzenetére
Van.
-
batai15
félisten
válasz
Aha , hülyeséget beszélsz .Kösz de nem kell az eszme futtatás.
-
-
capulet75
addikt
válasz
Van egy nagyon finom dobozos karamellás fagylalt. Piszkosul drága és elképesztően jó. Imádom. Megveszek érte. Az is egy termék.
-
válasz
"Zenékért, filmekért is, mert az művészet. (persze nem a hollywoodi mocsok, mert azok tényleg csak "termékek" .)"
Aha, tehát vannak a "jó" filmek/zenék amik művészetnek minősülnek, és azt lehet imádni, de vannak a "csúnya rossz" halivudi filmek, amiket nem szabad utálni, mert azok már termékek. Világos.
Csak azt felejted el, hogy az előbbi kategória is ugyanúgy termék."De egy telefon csak egy használati tárgy."
Ja, és annak a megtervezése mitől kevésbé művészet, mint mondjuk egy festmény elkészítése?
Iparművészetről tetszett már hallani?
Én pl. kimondottan azokat a művészeti ágakat kedvelem, amik használható dolgokat csinálnak, nem csak olyanokat, amik csak úgy vannak. De ettől még nem ítélem el a másikat sem.
-
karldergroße
senior tag
A nők nem termékek, őértük nyugodtan rajonghatsz. Zenékért, filmekért is, mert az művészet. (persze nem a hollywoodi mocsok, mert azok tényleg csak "termékek" .) De egy telefon csak egy használati tárgy. Lehet kedvelni, én is kedvelem az m8-amat,mert jó. De imádni nem érdemes, főleg nem "szurkolni neki".
-
capulet75
addikt
Telenornál ki van írva 4976 koronára, az olyan 200k huf.
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #425 üzenetére
Ithol mindig minden drágább mint kint.
-
s3nsitivity
addikt
Igen elmentek már itt a dolgok..
A rajongás nem betegség. Ha már istenít valamit, na az már betegség.
Ha bizonyos szempontok miatt szeret valamit, rajong érte az más.
Tudod ki mehet az orvoshoz? Ők, na ez már tényleg beteges.. és Magyarország.. taps.De az, hogy szeretünk valamit azért mert megbízható, mert jó, mert segíti a mindennapjainkat szinte kompromisszumok nélkül az nem beteges szvsz.
Én most jöttem rá mennyire is a napjaim része lett az okostelefon. Mióta ellopták a OnePlus One-om egy Galaxy Mini-t használok.. alig vagyok képbe. Nem tudom nézni az emailjeim, alig vagyok elérhető mert ezen még telefonálni se mindig lehetséges.. hírek olvasása meg eltűnt az életemből mert mindig útközben a telefonon olvastam őket. Naptáram is feledésbe merül így.
Egyébként bizonyos szinten mindenkinek van valami amiért rajong. Még ha nem is mondja ki de van valami minden kategóriában amihez jobban húz a szíve, vagy mert még nem csalódott benne vagy mert már a többiben igen, vagy esetleg egyszerre a kettő.
Én így vagyok a HTC-vel és a Mazdával.
Nem azért 'rajongok' a HTC-ért mert tyűűű HTC.. hanem mert még sosem csalódtam benne. Azt nyújtotta amit ígért. És igen, én is megmosolygom az almásokat és samusokat.. mert már próbáltam őket és tudom, hogy közelében sincs annak a kategóriának amit egy HTC nyújt.
Ez nem elvakultság, puszta tények.
Viszont az is igaz, hogy vannak akiknek megfelelnek azok is és ez így van jól, attól vicces belegondolni, hogy van aki csak azért használ szifont mert jujj alma.
Hirtelen ennyi de még másnapos vagyok.Az árazásról meg:
A HTC nem az EU piacra fókuszál. Az USA a potenciális célpont, mint egyébként szinte mindenkinek. De ha azt megnézitek pl a Samu még drágábban hozza be a dolgait EU-ba. a 128 gigás S6 Edge 1000 Eu fölött kezd..
EU-n belül tök más adó és vám szisztéma van mint az USA-ban ezért drágul a készülék, ezen felül még országokon belül is változik ez az összeg mivel ott is más szabályok vannak.
És igen, monopol helyzetben van mert senki nem gyárt ilyen prémium minőségű Androidos készüléket. Talán az S6 már versenyezhet vele anyaghasználatban de amíg nem fogtam kezembe addig nem mondom ki mert kinézem a samuból, hogy ezt is elcseszi.Egy szó mint száz, a HTC árazása az USA-ra fókuszál így nem kell csodálkozni, hogy az EU-ban sőt itthon még drágább egy egy készülékük.
-bocs ha hosszú voltam
-
batai15
félisten
Aha akkor beteg vagyok mert rajongok a kocsi kért a nőkért stb. Meg betegség ha valami jó és ahoz húz a szívem. Értem.
Megyek és kérek beutalot kalloba. -
spawn21
veterán
válasz
karldergroße #420 üzenetére
csak halkan sugom meg, hogy akkor az emberiség 97%a húzhat orvoshoz. Mivel valamilyen formában mind rajongunk valamiért; valamilyen termékért.
Akkor Te mikor mész orvoshoz, mert rajongsz a kávéért, vagy a csokis kekszért.......Komolyan, olyan okosat akartok néha mondani, hogy öröm nézni
-
S e t h
nagyúr
válasz
karldergroße #420 üzenetére
Ezt próbáltam érzékeltetni, de vmiért nem ment át.
-
capulet75
addikt
Megpróbálom neked elmagyarázni (utoljára) hogy felfogd. Azért szeretjük sokan a HTC-t ( M7-8 főleg) mert úgy ahogy van, jó. Jó a dizájn, az anyaghasználat, a minőség. Jó a szoftverezettség, nincs lag, a sense nagyon ott van, az aktuális android frissítést az elsők közt kapja a készülék és az RENDESEN MEG VAN CSINÁLVA. Nézd meg pl az S5 tulajokat a neten, a lollipop frissítés óta egy szop@s a mobiljuk. És a Samsung folyamat ezen vérzik el. ( Meg persze az anyaghasználaton is sokszor.) Az iphone törik, reped, hajlik, botrány szar a hangminőség. 7 év után jutottak el oda hogy a kamera végre kezd használható lenni. Az OS-t hagyjuk, egyéni preferencia.
WP halovány szofverezettség ( van az is itthon, egy 920, elképesztő naviszoftvere van és a kamera is nagyon jó telefonokhoz képest) de alapvetően tetszik. Csak hát tiszta vicc hogy a Nokia (Finn) wp-re pénzbe kerül az Angry Birds (Finn). Csak a WP-re. Persze ez csak egy példa de sok ilyen van.Úgy hogy amikor azt írom hogy megmosolygom azokat akik almát meg samut vesznek, az nem a márkavakságnak szól ( az utolsó mondatom: "Persze nincs kizárva (ha mégoly valószínűtlen is) hogy rossz lesz, erre az esetre megtartom az M7-et" ennyit a márkahűségről), hanem a tudat hogy van jobb és használhatóbb, sokszor kevesebb pénzért. Engem hidegen hagy hogy az van ráírva hogy HTC, azt is magasról letojom hogy kijött az aktuális zászlóshajó. Az számít csak hogy minden rendesen fusson és mindenben (mobilszinten) kiszolgáljon a készülék.
Értem én hogy megpróbálod belemagyarázni a márkahűséget meg a rajongást, csak nem értem minek?
-
S e t h
nagyúr
Nem tudhatod, hogy kinek mi nyújt elégséges vagy akár azt meghaladó szintű élményt.Ha meg a skatulyázást emlegeted, akkor vess csak ide egy kis pillantást:
"És ugyanúgy csak mosolyogni fogok a sok hajlított kijelzős, meg almajeles figurán mert sosem fogják megtudni milyen az ha valóban meg vagy elégedve azzal miért fizettél, nem csak azt hiszed, mert nem csak egy birtoklási érzést vettél hanem valódi tartalmat."
Nekem a baráti körömben van nem egy android, wp, ios felhasználó, szívjuk is egymás vérét egy-egy sör mellett, de, hogy quasi le is zombizzuk őket, mert tutira rosszul választottak és mi vagyunk az igazság tudói és a bölcsek kövében rejlő tudás letéteményesei?
Aki képes másokat az egyéni preferenciájuk alapján sémákba rendezni, mert nem tudja elfogadni a más véleményét,választását, onnantól kezdve válik számomra szakmailag is megalapozatlanná bármi amit mond.Állítom:
-jó telefon a htc,
-más gyártó is képes jó telefont gyártani,
-volt htc-m,
-most nem az van, mert már nem találkozik az igényeimmel,
-nem reklámozom mit használok és nem is esek túlzásokba.Én évek óta pofázom, hogy a piac csak veszítene a htc gyengülésével, én örülnék a legjobban, hogy ha nem találkoznék folyamatosan a pénzügyi eredményeik gyengeségivel foglalkozó cikkekkel, viszont az is tény, hogy a környezetemben lévő személyek közül, akik miatt anno én is htc-t vettem, azok közül már egyikük sem azt használ.
Az okokat nem boncolnám, mivel nem ez volt a hozzászólásom célja, az elvakult fanokat nem értem csak, akik piedesztálra emelnek vmit és azt feltétel nélkül imádják, miközben a körön kívül esőkre meg szinte hitetlenekként tekintenek.
Ezért nem érzem jogosnak a htc fanságra történő utalásodat, mivel megjegyeztem, hogy márkától függetlenül nem értek egyet a kirekesztő rajongással.
Legyen sikeres az új modell, ezt kívánom. -
spawn21
veterán
Oh hidd el, hogy sikerült. Csak élvezem a társaságod
Veled van a baj, hogy így beskatujázod az embereket. Nem orvosi eset ha valaki azért rajong egy termékért, mert az jobb a többinél. Itt optimalizáltságon van a hangsúly. Vannak más márkák amik jók, de nem nyújtanak ilyen élményt. Ez a lényeg tömören
-
válasz
sz.balazs.95 #411 üzenetére
Monopol helyzetben van olyan szempontból, hogy a piacon egyedül az M9 normálisan optimalizált, exkluzív kivitelű Androidos zászlóshajó. Van még egy-két gyors és okos, de műanyag kütyü, meg van luxus kivitelű, de lagbajnok telefon is. A kettőre együtt viszont más példát nem tudok.
-
válasz
s3nsitivity #414 üzenetére
értelmeztem; hallgatlak.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sz.balazs.95 #413 üzenetére
Ha csak értelmeznéd a fentebb leírt dolgokat akkor felfoghatnád..
-
válasz
s3nsitivity #412 üzenetére
Akkor világosíts már fel, ha már te annyira képben vagy!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sz.balazs.95 #411 üzenetére
Látom nem igazán érted a dolgokat.
-
válasz
s3nsitivity #396 üzenetére
"A HTC-re pont nem jellemző, hogy a nevük miatt lenne drága valami."
Én valahogy nem egészen így tudom.
#399:
"De amíg ekkora áron is megtudják tartani azt a vékony réteget akik megveszik addig így a legjobb döntés marketinges szempontból."
Ez meg a másik, amit én tök másképp tudok: tudtommal nem áll olyan jól a HTC a vékony réteg megtartásában.
(#405) Rhino666:
"Ér annyit, mert sajnos monopol helyzetben van."
Mármint miben vannak monopol helyzetben?
Ez maximum akkor lenne igaz, ha ők gyártanának egyedül Androidos mobilt... -
capulet75
addikt
A HTC már rég megmutatta hogy nem a HW kell az egekig húzni, hanem a szoftvert optimalizálni. A Nokia dettó nagyon tudja ezt.
-
válasz
s3nsitivity #406 üzenetére
Nem baj, legalább vékony a káva.
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #406 üzenetére
Tényleg gáz, hogy ilyen hardverre nem tudják megírni lag mentesen. Valaki írta, hogy majd most elpicsázza az M9-et.
-
s3nsitivity
addikt
Samsung Galaxy S6 Edge hands-on and first impressions 2:02-től a videóban.. hihetetlen, hogy ez még mindig nem smooth.. Ekkora HW-val is lagol az a szerencsétlen Ui..
+
Samsung Galaxy S6 & S6 edge suffering from touchscreen issues?
Azért ez se semmi..Nesze nektek Samsung..
-
Te inkább adnál el 100db muffint 180Ft/db áron, vagy 80db muffint 225Ft/db áron, ha tudod, hogy úgyis elfogy? 10 ember jöjjön vissza panaszkodni az íze miatt, vagy csak 8? Az elmúlt években pont azzal volt a gond, hogy nem győzték a gyártást az alkatrészek hiánya miatt, úgy kapkodták mint a cukrot.
Na meg sokkal inkább luxuscikk hatást kelt, ha kevesebb jön szemben az utcán, szerintem ez külön jó (persze én kütyüsznob vagyok, megkaptam már párszor). Én nem sajnálom tőlük a pénzt, a készülékeik adnak annyival többet, amennyivel többe kerülnek - mind szoftveresen, mind kivitelezésben. Akinek meg megfelel az iPhone/Samsung/random kínai csoda, az meg használjon olyat.
tl;dr: Akinek 180k-ja van rá, annak nem kenyérre kell, ergo 225k-ja is lesz rá. Ér annyit, mert sajnos monopol helyzetben van.
-
Juliuska
senior tag
Kedves Morph33!
BenHans (#363) válaszaiban meglehetősen jó érveket találsz a feltett kérdéseidre, melynek a 4. és az 5. pontjában írottakhoz talán annyit lehetne még (kiegészítésképpen) hozzáfűzni, h tudod, a telefont használók döntő többsége használni kívánja mobil eszközét és nem javítani. Arra ott vannak a márkaszervizek és ugye Te is szívesebben veszel olyan műszaki cikket, amin garancia is van...? Ami pedig az USB elhelyezkedésének kérdését illeti, biztosan magad is rájössz, amint a füledhez emeled a készüléked... Melyik kézzel nyúlnak hozzá a legtöbben...? A kisujjad ilyenkor nem téved legalulra a biztosabb fogás kedvéért...? Hol is támasztja fel a telefont...? -
CptAdamica
veterán
Amúgy sokan rá vannak izgulva, hogy milyen vastag a mobil, tegnap kezembe vettem egy Z3-as kütyüt, ami 7,3 mm, első benyomás, hogy én ezt tuti elejteném a minden napos használatban. Téglalap és egyáltalán nem áll kézre a formája miatt, tehát egy kézzel használhatatlan szerintem, szóval örülök, hogy a HTC ívesít.
-
capulet75
addikt
Nem. Az hogy 600 vagy 700 euro az azok szempontjából gyakorlatilag mindegy akik az ára miatt nem veszik meg. Aki 700-ért nem veszi meg az 600-ért sem fogja. Plusz a cég ugyanannyi profitért több terméket gyárthat le, több garanciális költség, több szállítási és egyéb költség. És ha árban lejjebb pozicionálja a terméket mint a konkurencia, akkor azt sugallja hogy az kevesebbet ér. Sehogy sem jó ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged