Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt megtalálod a kamerával kapcsolatos kérdéseidre a választ,asszem #742-től kezdődik. Nekem ezeket sikerült összehozni. Dr.Anonymus által linkelt topicban "keltjük a zavart" főleg.
Ha ez lesz az első HTC telefonod,nagyon magasra teszed vele a mércét.
És a következő telefonra már nehéz lesz a döntés ez után.
#847 Dr.Anonymus :

-
ireg004
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Köszi
-
Dr.Anonymus
addikt
a másik fórumban az első értelmes hsz megszületett, az tartalmaz néhány támpontot neked
-
ireg004
csendes tag
igaz, a kamerát sehol sem dicsérik, de samut meg semiféleképpen nem szeretnék. Ez lenne az első HTC telefonom. A hangszórók tényleg ilyen jók?
-
ireg004
csendes tag
Sziasztok !
valami tapasztalat dióhéjban a telefonról ? 
-
" és az ügyintéző kishölgy épp lebeszélné a WP-ről, mert arra , idézem: "nem lehet alkalmazásokat letölteni", és inkább egy Huawei Y300-at ajánl helyette."
Na én az ilyentől rendre felbaszom magam...

A fogyasztó megtévesztéséért simán be lehetne perelni...
Miért dolgozik az ilyen egy olyan helyen, amihez láthatóan semmi köze?
Sajnos a szolgáltatók tele vannak
fogyatékoshozzánemértő emberekkel.
-
Nazara
őstag
Ez igaz, igyekszem is, pont ezért tépem a szám a másik topicban is, hogy rájöjjenek, nem csak a számokból áll a világ... de sajna nagy a sötétség a legtöbb helyen...

"kedvenc" példám: ismerőseim sokszor keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot tech-cuccokkal kapcsolatban, és még soha senki nem csalódott abban, amit ajánlottam.
tavalyelőtt megkeresett anyukám barátnője, hogy okostelefont szeretne, szép kijelzővel, "X" forintig, legyen gyors, és szép, kb. ennyi a feltétel. Na, hát akkor ha már a telenornál venné, irány a szolgáltató webshopja, ennyi pénzért mit lehet kapni. Ilyen olyan android, na mondom ezeket az 512-es ramos csodákat felejtsük el, inkább WP. L520, kiváló, csak jókat olvasni róla, megbizható, gyors telefon, jó lesz. Mondom neki mit találtam, előnyök-hátrányok dióhéjban, okés.
Csörög telefonon néhány nap múlva, hogy éppen telefont vásárol, és az ügyintéző kishölgy épp lebeszélné a WP-ről, mert arra , idézem: "nem lehet alkalmazásokat letölteni", és inkább egy Huawei Y300-at ajánl helyette.
Mondom én azt a telefont speciel nem venném meg, nem rossz, de a Nokiával jobban jár. Hebegés-habogás, jolvan, majd később beszélünk.
Hát persze, hogy a hüvely lett belőle, de 1 év után túladtunk rajta, mert "lassú, lefagy, szervizbe kell vinni ezért/azért, stb." eladás előtt megnéztem, tényleg reteklassú volt, nyilván egy factory reset sokat dobott rajta, bár attól a fél giga ramtól még igy sem lehet csodákat várni gyári rendszeren.
Következőnek nem biztam semmit a véletlenre, Xperia E3, pöpec minden, azóta is imádja.
Most ilyenkor tényleg nem tudok mit csinálni, ha a hozzáértő ismerős szava helyett a kedvesen mosolygó ügyintézőre hallgatnak az emberek...

-
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Mindenhol a Samsung.
a szolgáltatóknál, vendéglátásban, meg mikor tegnap a UPC-nél intéztem az előfizetést, a falakon is vagy 10 samu TV, a szorolapokon Samu (meg 1-2 LG) telefon....Lassan semmi egyedit nem lehet majd kapni, mert csak a Sanyi Almát Csámcsugó Eldzsíje marad a piacon.

(Huawei, Xiaomi, stb társaitol meg kiraz a hideg)
-
no more
veterán
M7-re is megkaptuk a mai nap a Sense7 lockscreen-t, widgetet, témázást...
Nagyon jó! -
stilo18
addikt
Kezdjétek belakni szerintem a saját topikját, legalább lesznek tulaj vélemények is, nem csak a sok kritika...
-
-
dodicsaba
aktív tag
Ma megleptem magam egy M9 el. El kell ismernem minden elfogultság nélkül hogy nagyon rendben van.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem melegszik a telefon még tokban sem,és nem lassul be sehol sem. Pörög minden helyzetben. Játszottam vele,amikor kiléptem gyorsan megnéztem a hőfokot. 37°C. Tokban van a telefon.
Nem fűti a tenyeremet a kicsit sem. Nem érezni,hogy melegedne.#828) Dr.Anonymus :

Most kicsit lement a lázam,estére tuti megint beszopom.
-
Nézd meg a videóimat.
Sztem nincs vele baj.#819 ferrari1 :
Jók a témák.
Lehet csak bemozdult a kezed azért látszik mosódottnak.#822 Dr.Anonymus :
Én is elégedett vagyok vele,sose legyen rosszabb.
Tegnap este belázasodtam...ma elmarad a kamera teszt,amíg nem érzem jobban magam.
-
Nazara
őstag
Te jó ég, mi megy a teszt alatt a topicban... 80 hozzászólás, de valami eszméletlen, milyen sötétben élnek egyesek.
káva, processzor, üzemidő - káva, processzor, üzemidő - káva, processzor, üzemidő - tej, kenyér, herz szalámi....
-
no more
veterán
Tényleg olyan katasztrófa a videója az M9-nek? :/ Mindenhol azt írják, meg mutatják, hogy folyamatosan újrafókuszál, nem tud fókuszt tartani...
-
ferrari1
őstag
Hoztam én is utoljára pár képet. Szintén automata módban, állítgatás nélkül, gyári kamera app.
-
stilo18
addikt
Nekem tetszenek Ákos képei. A csokis képek pl kifejezetten!
-
Azt kifelejtettem,hogy nagyon szolid diszkrét a rezgés a telefonban,de mégis észre lehet venni.

-
válasz
Klaus Duran
üzenetére

Amit csak akarnak.

Mi tudjuk a lényeget.

Így jobban belegondolva... valóban.
Büszke lehetek,hogy M7 és M9 egy helyen van.
#814 Nazara :
Ez pontosan így van,nem gyengén tette le a névjegyét a telefonok között.
-
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Nekem tetszik.

Hehe,én együtt simogatom őket.
Az M7 még mindig nagyon kedves nekem. Nem is fogom eladni.
-
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Azzal a színnel sincs semmi baj,csak én nem tartozom abba a vásárlókörbe.
Aki szereti vegye.
Aláírás király.

-
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Sztem semmi baj a színével.
Nem tudnék elképzelni szürke telefont magamnak. -
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Igen az.

Ha elolvastad a többi hsz-t is,azok után amit tapasztaltam a telefonnal hangzás terén...elfogadom,hogy így néz ki. Akármibe nem lehet beépíteni ezt a cuccot.
-
-
Holnap majd nézek aksi fogyást is.
Feltöltöm este,és majd holnap csak használom ahogy szoktam,viber hívások sokasága,skype videóhívások,böngészés,fotózás-videózás (ez most extra lesz),telefon hívások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 58.5 mm full fém tamper
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valami tapasztalat dióhéjban a telefonról ? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)