- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Na ja
Az N9-en levő Swype UI (vagy minek hívták) átemelni egy korrekt (ha nem is csúcs HW-re).
És a Nokia névvel meg avval a kinézettel vitték volna. Ha az átállás nehezen is ment volna, az első szériát (ami legyen csak próba, pl) szépen bérgyártókkal készítetni.
Sikeresebb lehetne és hamarabb tudták volna alkalmazni azokat az okosságokat, amiket beleraktak WP-be (várni kellet a HD kijelzők kezelésére, a nagyobb felbontású kamerák kezelésére, stb)(#63) Lacus MD: hááát szerintem nem ronda. Van pár app, aminek tényleg ronda az ikonja, de azon a szinten is sokat javult már a dolog.
Volt WP és nem a dizájn miatt cseréltem le, maradjunk ennyiben.(#80) Glenda: akkor biztos azért láttam apk-ból telepített appot egyik videóban
Kindle Fire-ön se droid van. Vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest