- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
dreamdancer #90 üzenetére
Ha appokrol van szo, akkor inkabb vadaszok apk-kot neten, mint a Marketplace. Sajnos.
-
gzbotii
nagyúr
Na ja
Az N9-en levő Swype UI (vagy minek hívták) átemelni egy korrekt (ha nem is csúcs HW-re).
És a Nokia névvel meg avval a kinézettel vitték volna. Ha az átállás nehezen is ment volna, az első szériát (ami legyen csak próba, pl) szépen bérgyártókkal készítetni.
Sikeresebb lehetne és hamarabb tudták volna alkalmazni azokat az okosságokat, amiket beleraktak WP-be (várni kellet a HD kijelzők kezelésére, a nagyobb felbontású kamerák kezelésére, stb)(#63) Lacus MD: hááát szerintem nem ronda. Van pár app, aminek tényleg ronda az ikonja, de azon a szinten is sokat javult már a dolog.
Volt WP és nem a dizájn miatt cseréltem le, maradjunk ennyiben.(#80) Glenda: akkor biztos azért láttam apk-ból telepített appot egyik videóban
Kindle Fire-ön se droid van. Vagy mégis? -
gzbotii
nagyúr
Értem én, hogy sok mindent át akartak emelni a Modern UI-ból de ez így baromira nem passzol. Ez a szögletes UI nagyon elüt a többi androidos app-től. És a tarcsázó a home screen-től
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest