Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
Veletechen kint volt.
Nagyon szimpatikus volt,öröm volt kézbe venni. -
riszter
senior tag
Mikor jelenik meg? Szivesen megtapiznám már! Mármint a non-Ultrát. Dual simmel. Lehet lecserélném rá a 997d-t...
-
Egzee
őstag
KELL!!! Nem érdekel a 3,5 jack, én a2dp-zek... mióta megjelent...
-
Tp_fan
tag
Kellene
-
csaszi72
senior tag
OT701 után lehet lesz megint Alcatelem?
-
MezeiPocok
csendes tag
Ennek nagyon HTC One X beütése lett.
-
-
Uckz
tag
Nagyon tetszetősek ezek a színválasztékok, főleg a zöld! Sajnálatos, hogy a legtöbb telefonból 1-2 színválaszték van, ezzel úgy ..jobban ki lehet engedni az egyéniséget
remélem több gyártó is ki ad legalább 1-2 ilyen telefont.
-
pszili8
aktív tag
Nagyon korrekt,jól néz ki,a hardver is jó.Öröm látni az Alcatel egyre jobb felhozatalát.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nem rossz az összhatás, de az akku gyenge lesz szerintem. Egy jó árcédula némileg kompenzálhat.
Ps.: azt hittem ez a karcsúsítási mizéria már nem menő. -
Plebi
senior tag
Végre szép színes és matt hátlap, a nagyoknak miért kell minden hátlapnak fényesnek lennie a feketén kívül?
-
forgonati
őstag
Már nem azért, de miért kellett lehagyni a jack aljazatot? Kijelzőben szépen fejlődünk, már a FHD sem ritka, erre most divatba jön ez hogy lehagyják a 3,5-ös csatlakozót? Bazz évekig sírtunk ezért, hogy egységes legyen, évekbe tellett míg a gyártók elkezdték minden telefonjukra rápakolni, most meg ezek a marhák előjönnek ezzel. Emlékszem 7-8 évvel ezelőtt az embernek mindenféle szar átalakítóval kellett játszania hogy a kedvenc fülesén hallgathassa a zenét, most megint majd ez lesz? Az eszem megáll
Ez pont az a szitu mint a PC-knél, az utóbbi időben alaplapokra visszajönnek a mindenki által gyűlölt pici 4-5cm-es ventik, amik majd jól kikopnak az évek alatt és majd üvöltenek mint állat. Ez pont ugyanaz, gratulálok Alcatel. Ezért aztán érdemes volt beáldozni azt az 1-2 mm-t a vastagságból
-
Zsoltesz93
tag
Felesleges ez a vékonyítás,csak akksi kárára megy.
-
bok92
addikt
Nem rossz, de inkább a nagytesó kellene.
-
bajaki
őstag
Jó kis középkategóriás telefon. Reméljük jó ára lesz. A formaterv is jó, bár nekem nem jönnek be az ilyen extrém színek telefonon, persze sok fiatalnak meg inkább ez szúr szemet mintsem hogy mit tud maga a telefon.
-
legiaap
félisten
válasz
kakuk.tamas #54 üzenetére
Baromságokról beszélsz. Ilyen adatokat nem is említettem.
A legjobban talán úgy tudnám kifejezni magam. Haladni kell a korral nem leragadni.
Ha az appok meg követelik az 1 giga ramot, akkor az kell, ha már nem elég és kettő kell akkor 2 giga ramot kell bele pakolni.
Nem hinném, hogy amit én akarok, az a nyamvadt 1 giga az túlzásba esés lenne, főleg úgy hogy már piacon vannak 2 gigások is. -
Robertoq
őstag
válasz
kakuk.tamas #43 üzenetére
Fontos a rendszer étvágya, de a program sem mindegy mert pl a chrome sajnos memóriazabáló és ez gyártó független
-
blackydan
senior tag
Nem néz ki rosszul és még a specifikációk is jók, végre kezd magára találni az Alcatel
-
kakuk.tamas
addikt
Magyarul csupa 4magos,2GB RAM-mal, 5inches FHD-s kijelzőjű, 6mm vékony, 13MP-es kamerájú telefont akarsz? Ne viccelődjünk már! Semmi értelme nem volna neki. A kategóriákat ki kell tölteni, kellenek kompromisszumok is. (Ez most olyan, hogy minek vannak 2magos procijú notik 2GB RAMmal, használhatatlan videókártyával? Az is már kevés manapság. De valami miatt vannak: az olcsóbb ár miatt)
-
kaosz86
aktív tag
Egyetlen egy baj van csak az alcatelekkel:
A support egy nulla.
A fejlesztők úgy gányolják össze a rendszert, szokás szerint telecseszik bloatware-ekkel és a rendszerfrissítéseket is jól elqrjantották: lásd OT 995 ics: a behaló gps, a nem működő mobilnet trémobilnál, stb... És ez is hónapokig tartott.
Egyszerűen ez az egy visszatartó erő van, hogy ne vegyek többet Alcatelt.
Szörnyű, hogy van egy szerviz (Telemax) aztán jónapot. Az english support kapcsolatfelvételi lehetőséget is eltüntették a honalpról, a facebookon semmire nem reagálnak...ez így nagyon nem jó. -
Mondjuk a jack csatit lehagyni nem a legjobb lépés.. Nem foglal több helyet, mint egy microUSB..
Ennek ellenére elég pofás lett a cucc
Bár akkor inkább már a fHD IPS paneles társa kellene
-
legiaap
félisten
válasz
Persze az is fontos, de hiába optimalizálsz bakker, ha közben kijönnek olyan appok, amiknek kell az 1 giga ram. Akkor a hajadra kenheted!
De komolyan mondom, ti mi a fenét vártok egy MWC-től?
Engem a fejlődés és a technológia érdekel és annak az is része, hogy növeljük azt a ramot, javítjuk a kamerát, növeljük az akku teljesítményt, jobb kijelzőt adunk ki, egyedi progikat mutatunk be és még sorolhatnám.
És szerintem egy ilyen jellegű találkozónak erről kéne szólnia. Na már most ilyet nem igen láttam még itt.
Igazából az jön le, hogy a meglévő technológiából gyúrjunk össze valamit a lehető legolcsóbban és majd fejlesztünk valamikor.
Rossz az irány. -
kelly416
veterán
2giga ram, kérszer ekkora vastagság és kétszer ekkora akku is simán jó volna, talán többen is vennék.
-
kaller1
veterán
Nem rossz, főleg az Alcateltől nem. A hátlap viszont htc koppintás (legalábbis bizonyos elemei)
-
Egész ütősre sikeredet,szép volt.
Végre egy alcatel ami tetszik ,ezt is megértem
-
batai15
félisten
válasz
bocs,de nem a rendszert kellen első sorban optimalizálni, hanem az appok memória, és erő forrás igényét. csak nézd meg a playen a trial xtreme 3at,ronda de dual core procin hajnaldo futni rendesen.
-
kakuk.tamas
addikt
Már megint ez a RAM téma...
Amint dr. Kind kolléga is leírta, jól sikerült optimalizálni a rendszert. És itt az optimalizáláson van a hangsúly! Amint azt egy másik témában is leírtam, megbeszéltük. -
Próféta
tag
Ez lesz az új penge. És itt a Razr V3 járt a fejemben, nem a Blade
-
Ricardo
titán
Nagyon belehúzott az alcatel. Csak így tovább. Az 1800-as akkut kicsit kevésnek gondolom.
-
gzbotii
nagyúr
Pofas keszulek. Kis Lumia beutest erzek, a szinek es a vonalvezetees teren is, de ez nem baj (nem akarom a ki-kirol masolt es kit kene perelni meset ide is behozni)
Talan az elso Alcatel okostelefon amit azt az ertzest valtotta ki bennem, hogy kene(#33) tjb007: ez bizony egy rossz pont.....vicces lessz, kicsit megnoveli igy ott a dolgokat. Meg foleg akkor lessz vicces, ha letorik
-
takacsbotond
őstag
És az aksija vajon hogy bírja? 1800mAhaz nem túl sok, inkább kicsit lett volna vastagabb, és egy nagyobb aksit belé, mert gondolom a hátlapja fix....
És a memóriája bővíthető? -
Spancho
senior tag
Szép is , jó is.
Már csak az kéne ,hogy olcsó legyen -
batai15
félisten
csak a jack dugot mért hagyták le? amugy az ot 995 telom ota, bizalmat szavazok az alcának hogy tudnak egészen használható telokat értelmes áron kinálni.
-
legiaap
félisten
válasz
alcatelfan #26 üzenetére
És az árakkal sem szállnak el, szóval csak így tovább.
-
prolad
addikt
Kíváncsi vagyok meddig tudnak még vékonyítani,szerintem 5mm alá nem mennek.
-
alcatelfan
csendes tag
Hoppá, tetszetős darab, nagyon megtáltosodott mostanság az Alcatel.
-
Z-o-t-y
tag
Nagyon tetszetős, mindig is vékony telefon mániás voltam, de ha valóban nincs 3,5 jack, azt kár volt beáldozni a karcsúság oltárán, mert így szóba sem jöhet nálam. De ez csak én vagyok.
-
er2es
tag
ez nagyon jó lett/lesz...
-
embe
nagyúr
Kellemes kis telónak tűnik.
Kíváncsi lennék, hogy pl. a Huawei P2-esben és ebben van-e magyar nyelv? Ha "nézegettek" egy telót, érdemes lenne erre is ránézni nem?
-
Nekem tetszik ,egy jó árral must have lehet
-
vipnolf
aktív tag
válasz
Mobildeck #19 üzenetére
fjelenleg chromeot használok. 2-3 weblap párhuzamos böngészése közben ha kilépek mondjuk skypera, írok pár sort, majd belépek a zenelejátszóba, elindítok egy zenét, utána visszalépek a böngészőbe, újratöltődnek az oldalak. ilyesmire gondoltam.
lehet a böngésző a ludas, nem tudom, majd tesztelgetek. mindenesetre ramból ártani nem árt a több. -
Robertoq
őstag
És végre nincs annyi felesleges hely az alján, mint pl a Nexus 4-nek is, pedig a vékonyság miatt itt még érhető is lenne
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mobildeck #13 üzenetére
Az, hogy miben látni nem jelent önmagában semmit sem.
Értelem szerűen nem ez a legjobb amit belerakhattak volna de még így is egy jó alsó-középkategóriás SoC ami teszi a dolgát, megfelelő sebességet nyújt, olcsó is (mivel all in one), könnyű dual SIM -re is átállni vele, igaz a GPU gyengének számít már (a mai mezőnyben meg főleg) de azért még el lehet vele lenni. -
imisomogyi
aktív tag
Tegnap én is megpillanthattam.
Azóta tervezem, hogy ez lesz a következő telefonom.
Nem gondoltam volna, hogy egy Alcára fogom ezt mondani.
6,45 mm. Azért az nem rossz. -
vipnolf
aktív tag
válasz
Mobildeck #10 üzenetére
multitasking miatt. sajnos tapasztalataim szerint nem elég az 1GB ram ahhoz hogy ne forduljon elő olyan, hogy több app közti váltáskor ne töltődjenek be újra a weblapok. ami nem kicsit idegesítő számomra.
(#14) legiaap: nem azért, lehet én vagyok előreszaladva, de szerintem nem hátrány hogy nincs rajta az az ocsmány lyuk a házon, amit sosem használ az ember. vagyis helyesbítek, én sosem használom, pedig napi 8 órát hallgatok zenét a telefonról
-
legiaap
félisten
És ne felejtsük el nincs 3,5 jack!
-
tjb007
nagyúr
Hopp, egy elírás.
"belső tárhely mérete 16 GB (ebből 13,3 GB-ot lát a felhasználó), ez microSD-kártyával bővíthető."Az Idol Ultra pont nem bővíthető, amelyik bővíthető az a sima Idol.
-
AS
félisten
Ami még jobb
Alcatel One Touch Idol X:
1080 x 1920 pixels, 5.0 inches IPS. -
|AP|
veterán
válasz
callmeakos #5 üzenetére
És az eddig bemutatottak közül a legszebb is!
Kár, hogy nincs egy kisebb kijelzős testvére... (4,3-mal tökéletes lenne)
-
Péter747
tag
ez egy nagyon jó telolet szerintem ez a legjobb telo az alcateltől edig
-
dokee78
félisten
válasz
callmeakos #5 üzenetére
És elég jól is néz ki.
Nekem bejön . -
Azért az fura olvasni, hogy a legvékonyabb androidos mobil az Alcatelé
-
AS
félisten
Ez is jó
De a Full HD-s verzió az még jobb
Gondlom arról is lesz hír
-
tjb007
nagyúr
"a hátlap alatt egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzor"
Nevesítve MT6577T.
-
vipnolf
aktív tag
korrekt!
ellenben egy 2 GB ram igazán belefért volna.
ezt leszámítva tetszik.kieg: akkor fogok nagyot nézni, ha kiderül, hogy egy Alcatel jobban tud optimalizálni a "nagyoknál"... akkor leszek én a rossz zsaru
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Videónkon pózol a jelenleg legvékonyabb androidos mobil, a felvételen az Alcatel standja is megcsodálható.
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest