Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

desigo senior tag Veletechen kint volt. 
 Nagyon szimpatikus volt,öröm volt kézbe venni.
- 

riszter senior tag Mikor jelenik meg? Szivesen megtapiznám már! Mármint a non-Ultrát. Dual simmel. Lehet lecserélném rá a 997d-t... 
- 

Egzee őstag KELL!!! Nem érdekel a 3,5 jack, én a2dp-zek... mióta megjelent...  
- 

Tp_fan tag Kellene 
- 

csaszi72 senior tag OT701 után lehet lesz megint Alcatelem?  
- 

MezeiPocok csendes tag Ennek nagyon HTC One X beütése lett. 
- 

Uckz tag Nagyon tetszetősek ezek a színválasztékok, főleg a zöld! Sajnálatos, hogy a legtöbb telefonból 1-2 színválaszték van, ezzel úgy ..jobban ki lehet engedni az egyéniséget  remélem több gyártó is ki ad legalább 1-2 ilyen telefont. remélem több gyártó is ki ad legalább 1-2 ilyen telefont.
- 

pszili8 aktív tag Nagyon korrekt,jól néz ki,a hardver is jó.Öröm látni az Alcatel egyre jobb felhozatalát. 
- 

Retekegér MODERÁTOR Nem rossz az összhatás, de az akku gyenge lesz szerintem. Egy jó árcédula némileg kompenzálhat. 
 Ps.: azt hittem ez a karcsúsítási mizéria már nem menő.
- 

Végre szép színes és matt hátlap, a nagyoknak miért kell minden hátlapnak fényesnek lennie a feketén kívül? 
- 

forgonati őstag Már nem azért, de miért kellett lehagyni a jack aljazatot? Kijelzőben szépen fejlődünk, már a FHD sem ritka, erre most divatba jön ez hogy lehagyják a 3,5-ös csatlakozót? Bazz évekig sírtunk ezért, hogy egységes legyen, évekbe tellett míg a gyártók elkezdték minden telefonjukra rápakolni, most meg ezek a marhák előjönnek ezzel. Emlékszem 7-8 évvel ezelőtt az embernek mindenféle szar átalakítóval kellett játszania hogy a kedvenc fülesén hallgathassa a zenét, most megint majd ez lesz? Az eszem megáll  Ez pont az a szitu mint a PC-knél, az utóbbi időben alaplapokra visszajönnek a mindenki által gyűlölt pici 4-5cm-es ventik, amik majd jól kikopnak az évek alatt és majd üvöltenek mint állat. Ez pont ugyanaz, gratulálok Alcatel. Ezért aztán érdemes volt beáldozni azt az 1-2 mm-t a vastagságból  
- 

Zsoltesz93 tag Felesleges ez a vékonyítás,csak akksi kárára megy. 
- 

bok92 addikt Nem rossz, de inkább a nagytesó kellene.  
- 

bajaki őstag Jó kis középkategóriás telefon. Reméljük jó ára lesz. A formaterv is jó, bár nekem nem jönnek be az ilyen extrém színek telefonon, persze sok fiatalnak meg inkább ez szúr szemet mintsem hogy mit tud maga a telefon. 
- 

legiaap félisten válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetéreBaromságokról beszélsz. Ilyen adatokat nem is említettem. 
 A legjobban talán úgy tudnám kifejezni magam. Haladni kell a korral nem leragadni.
 Ha az appok meg követelik az 1 giga ramot, akkor az kell, ha már nem elég és kettő kell akkor 2 giga ramot kell bele pakolni.
 Nem hinném, hogy amit én akarok, az a nyamvadt 1 giga az túlzásba esés lenne, főleg úgy hogy már piacon vannak 2 gigások is.
- 

Robertoq őstag válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetéreFontos a rendszer étvágya, de a program sem mindegy mert pl a chrome sajnos memóriazabáló és ez gyártó független  
- 

blackydan senior tag Nem néz ki rosszul és még a specifikációk is jók, végre kezd magára találni az Alcatel  
- 

kakuk.tamas addikt Magyarul csupa 4magos,2GB RAM-mal, 5inches FHD-s kijelzőjű, 6mm vékony, 13MP-es kamerájú telefont akarsz? Ne viccelődjünk már! Semmi értelme nem volna neki. A kategóriákat ki kell tölteni, kellenek kompromisszumok is. (Ez most olyan, hogy minek vannak 2magos procijú notik 2GB RAMmal, használhatatlan videókártyával? Az is már kevés manapság. De valami miatt vannak: az olcsóbb ár miatt) 
- 

kaosz86 aktív tag Egyetlen egy baj van csak az alcatelekkel: 
 A support egy nulla.
 A fejlesztők úgy gányolják össze a rendszert, szokás szerint telecseszik bloatware-ekkel és a rendszerfrissítéseket is jól elqrjantották: lásd OT 995 ics: a behaló gps, a nem működő mobilnet trémobilnál, stb... És ez is hónapokig tartott.
 Egyszerűen ez az egy visszatartó erő van, hogy ne vegyek többet Alcatelt.
 Szörnyű, hogy van egy szerviz (Telemax) aztán jónapot. Az english support kapcsolatfelvételi lehetőséget is eltüntették a honalpról, a facebookon semmire nem reagálnak...ez így nagyon nem jó.
- 

Mondjuk a jack csatit lehagyni nem a legjobb lépés.. Nem foglal több helyet, mint egy microUSB.. Ennek ellenére elég pofás lett a cucc  Bár akkor inkább már a fHD IPS paneles társa kellene Bár akkor inkább már a fHD IPS paneles társa kellene 
- 

legiaap félisten válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetérePersze az is fontos, de hiába optimalizálsz bakker, ha közben kijönnek olyan appok, amiknek kell az 1 giga ram. Akkor a hajadra kenheted! 
 De komolyan mondom, ti mi a fenét vártok egy MWC-től?
 Engem a fejlődés és a technológia érdekel és annak az is része, hogy növeljük azt a ramot, javítjuk a kamerát, növeljük az akku teljesítményt, jobb kijelzőt adunk ki, egyedi progikat mutatunk be és még sorolhatnám.
 És szerintem egy ilyen jellegű találkozónak erről kéne szólnia. Na már most ilyet nem igen láttam még itt.
 Igazából az jön le, hogy a meglévő technológiából gyúrjunk össze valamit a lehető legolcsóbban és majd fejlesztünk valamikor.
 Rossz az irány.
- 

kelly416 veterán 2giga ram, kérszer ekkora vastagság és kétszer ekkora akku is simán jó volna, talán többen is vennék. 
- 

kaller1 veterán Nem rossz, főleg az Alcateltől nem. A hátlap viszont htc koppintás (legalábbis bizonyos elemei)  
- 

Egész ütősre sikeredet,szép volt.  Végre egy alcatel ami tetszik ,ezt is megértem Végre egy alcatel ami tetszik ,ezt is megértem 
- 

batai15 félisten válasz  kakuk.tamas

üzenetére kakuk.tamas

üzenetérebocs,de nem a rendszert kellen első sorban optimalizálni, hanem az appok memória, és erő forrás igényét. csak nézd meg a playen a trial xtreme 3at,ronda de dual core procin hajnaldo futni rendesen. 
- 

kakuk.tamas addikt Már megint ez a RAM téma...  
 Amint dr. Kind kolléga is leírta, jól sikerült optimalizálni a rendszert. És itt az optimalizáláson van a hangsúly! Amint azt egy másik témában is leírtam, megbeszéltük.
- 

Próféta tag Ez lesz az új penge. És itt a Razr V3 járt a fejemben, nem a Blade ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Ricardo titán Nagyon belehúzott az alcatel. Csak így tovább. Az 1800-as akkut kicsit kevésnek gondolom. 
- 

gzbotii nagyúr Pofas keszulek. Kis Lumia beutest erzek, a szinek es a vonalvezetees teren is, de ez nem baj (nem akarom a ki-kirol masolt es kit kene perelni meset ide is behozni) 
 Talan az elso Alcatel okostelefon amit azt az ertzest valtotta ki bennem, hogy kene (#33) tjb007: ez bizony egy rossz pont.....vicces lessz, kicsit megnoveli igy ott a dolgokat. Meg foleg akkor lessz vicces, ha letorik 
- 

takacsbotond őstag És az aksija vajon hogy bírja? 1800mAhaz nem túl sok, inkább kicsit lett volna vastagabb, és egy nagyobb aksit belé, mert gondolom a hátlapja fix.... 
 És a memóriája bővíthető?
- 

Spancho senior tag Szép is , jó is. 
 Már csak az kéne ,hogy olcsó legyen 
- 

batai15 félisten csak a jack dugot mért hagyták le? amugy az ot 995 telom ota, bizalmat szavazok az alcának hogy tudnak egészen használható telokat értelmes áron kinálni. 
- 

legiaap félisten válasz  alcatelfan

üzenetére alcatelfan

üzenetéreÉs az árakkal sem szállnak el, szóval csak így tovább. 
- 

prolad addikt Kíváncsi vagyok meddig tudnak még vékonyítani,szerintem 5mm alá nem mennek. 
- 

alcatelfan csendes tag Hoppá, tetszetős darab, nagyon megtáltosodott mostanság az Alcatel.  
- 

Z-o-t-y tag Nagyon tetszetős, mindig is vékony telefon mániás voltam, de ha valóban nincs 3,5 jack, azt kár volt beáldozni a karcsúság oltárán, mert így szóba sem jöhet nálam. De ez csak én vagyok. 
- 

er2es tag ez nagyon jó lett/lesz... 
- 

embe nagyúr Kellemes kis telónak tűnik. Kíváncsi lennék, hogy pl. a Huawei P2-esben és ebben van-e magyar nyelv? Ha "nézegettek" egy telót, érdemes lenne erre is ránézni nem?  
- 

Nekem tetszik ,egy jó árral must have lehet 
- 

vipnolf aktív tag válasz  Mobildeck

üzenetére Mobildeck

üzenetérefjelenleg chromeot használok. 2-3 weblap párhuzamos böngészése közben ha kilépek mondjuk skypera, írok pár sort, majd belépek a zenelejátszóba, elindítok egy zenét, utána visszalépek a böngészőbe, újratöltődnek az oldalak. ilyesmire gondoltam. 
 lehet a böngésző a ludas, nem tudom, majd tesztelgetek. mindenesetre ramból ártani nem árt a több. 
- 

Robertoq őstag És végre nincs annyi felesleges hely az alján, mint pl a Nexus 4-nek is, pedig a vékonyság miatt itt még érhető is lenne  
- 

tjb007 nagyúr válasz  Mobildeck

üzenetére Mobildeck

üzenetéreAz, hogy miben látni nem jelent önmagában semmit sem. 
 Értelem szerűen nem ez a legjobb amit belerakhattak volna de még így is egy jó alsó-középkategóriás SoC ami teszi a dolgát, megfelelő sebességet nyújt, olcsó is (mivel all in one), könnyű dual SIM -re is átállni vele, igaz a GPU gyengének számít már (a mai mezőnyben meg főleg) de azért még el lehet vele lenni.
- 

imisomogyi aktív tag Tegnap én is megpillanthattam.  Azóta tervezem, hogy ez lesz a következő telefonom. Azóta tervezem, hogy ez lesz a következő telefonom. Nem gondoltam volna, hogy egy Alcára fogom ezt mondani. Nem gondoltam volna, hogy egy Alcára fogom ezt mondani. 
 6,45 mm. Azért az nem rossz.
- 

vipnolf aktív tag válasz  Mobildeck

üzenetére Mobildeck

üzenetéremultitasking miatt. sajnos tapasztalataim szerint nem elég az 1GB ram ahhoz hogy ne forduljon elő olyan, hogy több app közti váltáskor ne töltődjenek be újra a weblapok. ami nem kicsit idegesítő számomra. (#14) legiaap: nem azért, lehet én vagyok előreszaladva, de szerintem nem hátrány hogy nincs rajta az az ocsmány lyuk a házon, amit sosem használ az ember. vagyis helyesbítek, én sosem használom, pedig napi 8 órát hallgatok zenét a telefonról ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

legiaap félisten És ne felejtsük el nincs 3,5 jack! 
- 

tjb007 nagyúr Hopp, egy elírás. 
 "belső tárhely mérete 16 GB (ebből 13,3 GB-ot lát a felhasználó), ez microSD-kártyával bővíthető."Az Idol Ultra pont nem bővíthető, amelyik bővíthető az a sima Idol. 
- 

AS félisten Ami még jobb  
 Alcatel One Touch Idol X:
 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches IPS. 
- 

|AP| veterán válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreÉs az eddig bemutatottak közül a legszebb is! Kár, hogy nincs egy kisebb kijelzős testvére... (4,3-mal tökéletes lenne) 
- 

Péter747 tag ez egy nagyon jó telolet szerintem ez a legjobb telo az alcateltől edig  
- 

dokee78 félisten válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreÉs elég jól is néz ki. 
 Nekem bejön .
- 

callmeakos veterán Azért az fura olvasni, hogy a legvékonyabb androidos mobil az Alcatelé    
- 

AS félisten Ez is jó  De a Full HD-s verzió az még jobb De a Full HD-s verzió az még jobb Gondlom arról is lesz hír Gondlom arról is lesz hír 
- 

tjb007 nagyúr "a hátlap alatt egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzor" Nevesítve MT6577T. 
- 

vipnolf aktív tag korrekt! 
 ellenben egy 2 GB ram igazán belefért volna.
 ezt leszámítva tetszik.kieg: akkor fogok nagyot nézni, ha kiderül, hogy egy Alcatel jobban tud optimalizálni a "nagyoknál"... akkor leszek én a rossz zsaru  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végre egy alcatel ami tetszik ,ezt is megértem
 Végre egy alcatel ami tetszik ,ezt is megértem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)