- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
kakuk.tamas #54 üzenetére
Baromságokról beszélsz. Ilyen adatokat nem is említettem.
A legjobban talán úgy tudnám kifejezni magam. Haladni kell a korral nem leragadni.
Ha az appok meg követelik az 1 giga ramot, akkor az kell, ha már nem elég és kettő kell akkor 2 giga ramot kell bele pakolni.
Nem hinném, hogy amit én akarok, az a nyamvadt 1 giga az túlzásba esés lenne, főleg úgy hogy már piacon vannak 2 gigások is. -
Robertoq
őstag
válasz
kakuk.tamas #43 üzenetére
Fontos a rendszer étvágya, de a program sem mindegy mert pl a chrome sajnos memóriazabáló és ez gyártó független
-
legiaap
félisten
válasz
Persze az is fontos, de hiába optimalizálsz bakker, ha közben kijönnek olyan appok, amiknek kell az 1 giga ram. Akkor a hajadra kenheted!
De komolyan mondom, ti mi a fenét vártok egy MWC-től?
Engem a fejlődés és a technológia érdekel és annak az is része, hogy növeljük azt a ramot, javítjuk a kamerát, növeljük az akku teljesítményt, jobb kijelzőt adunk ki, egyedi progikat mutatunk be és még sorolhatnám.
És szerintem egy ilyen jellegű találkozónak erről kéne szólnia. Na már most ilyet nem igen láttam még itt.
Igazából az jön le, hogy a meglévő technológiából gyúrjunk össze valamit a lehető legolcsóbban és majd fejlesztünk valamikor.
Rossz az irány. -
batai15
félisten
válasz
bocs,de nem a rendszert kellen első sorban optimalizálni, hanem az appok memória, és erő forrás igényét. csak nézd meg a playen a trial xtreme 3at,ronda de dual core procin hajnaldo futni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest