- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
válasz
Mobildeck #19 üzenetére
fjelenleg chromeot használok. 2-3 weblap párhuzamos böngészése közben ha kilépek mondjuk skypera, írok pár sort, majd belépek a zenelejátszóba, elindítok egy zenét, utána visszalépek a böngészőbe, újratöltődnek az oldalak. ilyesmire gondoltam.
lehet a böngésző a ludas, nem tudom, majd tesztelgetek. mindenesetre ramból ártani nem árt a több. -
vipnolf
aktív tag
válasz
Mobildeck #10 üzenetére
multitasking miatt. sajnos tapasztalataim szerint nem elég az 1GB ram ahhoz hogy ne forduljon elő olyan, hogy több app közti váltáskor ne töltődjenek be újra a weblapok. ami nem kicsit idegesítő számomra.
(#14) legiaap: nem azért, lehet én vagyok előreszaladva, de szerintem nem hátrány hogy nincs rajta az az ocsmány lyuk a házon, amit sosem használ az ember. vagyis helyesbítek, én sosem használom, pedig napi 8 órát hallgatok zenét a telefonról
-
vipnolf
aktív tag
korrekt!
ellenben egy 2 GB ram igazán belefért volna.
ezt leszámítva tetszik.kieg: akkor fogok nagyot nézni, ha kiderül, hogy egy Alcatel jobban tud optimalizálni a "nagyoknál"... akkor leszek én a rossz zsaru
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest