- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A dizájn szerint ez egy puffasztott telefon 8"-os kijelzővel. Mi a bánatnak?!
Sokkal jobb és célszerűbb lett volna a Note 10.1-nél bevezetett kinézettel. Nekem Tab 2 10.1 van és nagyon tetszik, ráadásul a két előre néző hangszóró, így, betyárul szól.A forma maga a használat. Ezt a dundifont csak techno-hülyegyerekeknek lehet majd eladni, én várnék a Tab 3-as sorozatra.
-
Fritz Teufel
addikt
Egyetértek. Mintha nem tudnák eldönteni, hogy ez most tablet vagy benga telefon. Nem is értem, hogy ki az az ökör, aki egy vasalódeszkával akar telefonálni netán fényképezni. Ha mindenáron telefonálni vágyok és egy ilyen van a kezemben, akkor bluetooth fülessel ezt elegánsan megoldom. Egyébként a sebessége tetszetős, mint ahogyan a UI is. Mi a bánatért nem lehetett ezt kiadni a második szériás tabletekre?!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest