- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wave86
tag
Nem igazán értem, hogy a korábbi landscape alapú tabletekből miért lett portrait?
Úgy néz ki, mintha a gyártók nem igazán tudják mit gyártsanak, de a vásárlók sem tudják, mire használják.
Mert, hogy ez nem böngészésre lett, az fix. Arra a második generációs (Tab 8.9 és Tab 10.1) tabletek alkalmasabbak. -
DeathAdder
veterán
Ilyen lesz 2020-ban a SGSXI
(#43) DarkByte Note -nál is olyan
-
maki12
senior tag
Ocsmány....Egyébként a szoftveres extrák sem jönnek be,non-stop ott virít egy kis fül bal oldalt..hát nem tudom
-
pszili8
aktív tag
Nagyon gagyi a külseje.
-
gybazsi
senior tag
Hú, ez nagyon ronda lett. Értem én, hogy azt akarták, hogy hasonlítson az S3-ra, de ez valami bűn rondára sikerült szerintem.
-
Zsoltesz93
tag
Ez a külső...30ezres tablet jobban néz ki.
-
Még mindig nem tetszik úgy ahogy van.. de ebben a kategoriában már egy led villanó elfért volna szerintem.
-
Ati1979
veterán
válasz
balazsnagy38 #28 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
A dizájn szerint ez egy puffasztott telefon 8"-os kijelzővel. Mi a bánatnak?!
Sokkal jobb és célszerűbb lett volna a Note 10.1-nél bevezetett kinézettel. Nekem Tab 2 10.1 van és nagyon tetszik, ráadásul a két előre néző hangszóró, így, betyárul szól.A forma maga a használat. Ezt a dundifont csak techno-hülyegyerekeknek lehet majd eladni, én várnék a Tab 3-as sorozatra.
-
legiaap
félisten
válasz
balazsnagy38 #28 üzenetére
Nekik ez gazdaságos, meg a kis agyukat sem kell törni, hogy kitaláljanak valami újat.
-
balazsnagy38
tag
Nem unja már a Samu hogy mindent az S3 formatervével csinálnak? Ez a Note 8.0 egy felhízlalt S3 vagy Note 2
-
legiaap
félisten
válasz
Fritz Teufel #25 üzenetére
Az tuti, hogy nem a diszkréciójával fog hódítani.
Eszembe jutottak még a fősulis éveim mikor mobilról puskáztunk. Na ezzel oldja meg az ember. -
Fritz Teufel
addikt
Egyetértek. Mintha nem tudnák eldönteni, hogy ez most tablet vagy benga telefon. Nem is értem, hogy ki az az ökör, aki egy vasalódeszkával akar telefonálni netán fényképezni. Ha mindenáron telefonálni vágyok és egy ilyen van a kezemben, akkor bluetooth fülessel ezt elegánsan megoldom. Egyébként a sebessége tetszetős, mint ahogyan a UI is. Mi a bánatért nem lehetett ezt kiadni a második szériás tabletekre?!
-
Spancho
senior tag
Ez se lesz 2 fillér
+ tényleg nem szépségkirálynő -
korg30
csendes tag
Ezzel a cuccal telefonálni is lehet, vagy csak szimpla tablet? Mert ha lehet vele telefonálni, akkor az illető elég mókásan fog kinézni tepsivel a fülén.
-
raper
senior tag
Nagyot ugrott a Samsung, igaz kellett is, mert az új feltörekvő generáció már 6 és 7 col között mozgott kijelzőméretben.
Na ezzel befogták a szájukat. -
jagelo
aktív tag
Viccc amit a samsung csinál
-
porse
őstag
Hát ez.. s3 úthenger kombo.
-
tothmaxy182
őstag
Jól nézzétek meg ezt a tabletet, mert 2 év múlva már a telefonok is ekkorák lesznek, és így fognak kinézni...
-
gzbotii
nagyúr
Vicces, hogy a Samu ugy gondolja, hogy ez meg mindig telefon. Foleg ugy, hogy a gombok kialakitasa is ezt sugalja...
-
gekkoXT
senior tag
Miért nincs az android alkalmazás kezelőjében mappa létrehozási lehetőség? Tök jó lenne csoportosítani az appokat. Tudom, van egyedi launcher, de pl a samsung felülete alapból baromi jó, nem rontanám el egy launcherrel.
-
boeing
őstag
Jaj hogy ezt a csillogós műanyagot mikkor felejtik már el,de a cucc nekem tetszik.
-
AS
félisten
Elég gyors. Forma szubjektiv nekem sem a szívem csücske. Amcsiknak nagyon tetszik ahogy néztem. MM-ben majd lehet tapizni
-
daniel909
addikt
ez nagyon csúnya lett.
-
Nova96
őstag
Kezd, kicsit unalmas lenni, hogy mindenütt az s3 forma tervét használják.
-
ROBOTER
addikt
Ez a kényszeres eltérés az iPadtól eléggé szopottszappan formákat szül. Inkább kiegyezhetnének, vagy legyen téglatest, lekerekítés nélkül, vékonyabb kerettel.
-
cr4sh-
tag
wááá de csúnya lett... nem futnak százon a samu formatervezői.
-
Weeman1
veterán
Hát ez sem lett kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest