- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HuMarc
veterán
Én nem mondtam, hogy nem szeretem az Androidot, de kicsit durvának tartom, hogy 1 GB RAM nem elég neki. Az Android egy nagyon jó kis mobil operációs rendszer, számos hasznos ficsőrrel, sok előnnyel a többi mobil operációs rendszerrel szemben. De ettől függetlenül vannak hátrányai (ld. rohadt nagy memóriaigény) és nem kell azonnal elküldeni melegebb éghajlatra, ha ezeket leírom
Egyébként nem használok Androidot, de más okból
-
HuMarc
veterán
Na de pont ez az! Egy mobil operációs rendszerről van szó! És a RAM-igénye sok asztali Linux-ét múlja felül, sőt még a Windows-ét is eléri
Most komolyan, ez egyszerűen sok! Egy mobil operációs rendszernek, aminek elvileg egyik fő erénye, hogy kicsi a HW-igénye, így több ideig bírja az akkumulátora, nagyon sok az a 2 GB RAM!
-
HuMarc
veterán
válasz
littlelion21 #19 üzenetére
Hát ez az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged