- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonyfan
tag
1GB ram és az a felbontás...
-
bteebi
veterán
válasz
kisgyerek96 #2 üzenetére
Hát igen...
16 GB az kicsit vékonyka microSD nélkül. Kicsit sajnálom azt is, hogy "csak" 1 GB RAM van benne, pedig amúgy már-már tökéletes lehetne. Mondjuk ez is túlságosan tepsi már, de ez még elfogadható "hiba". Az árára nagyon kíváncsi leszek.
-
James9
csendes tag
Tudom ,hogy a CES-en már bemutatták ,de én örülnék neki ,ha a D2-ről is csinálnátok egy beszámolót egy rövid értékelést egy kisebb videót.Amúgy a P2 nagyon jó kis telefon a maga kategóriájában.Főleg az aksiját tekintve.Nem 1 napos telefon az biztos.
-
daninet
veterán
A gond az, hogy a xiaomi le van benne tiltva, ahogy látszik pl a themes menüpontban felül ott a local, de az online nincs mellette. Ez így tök logikátlan, minek írjuk ki, hogy local themes amikor csak olyan van. Hát mert csak kitörölte mellőle a másik menüpontot
De tuti hogy az mtz vagy dtz vagy milyen kiterjesztésű miui fájlokat beveszi ha rárakod a telefonra -
batai15
félisten
azon se lepődnék meg ha miui minősítést kapna. Nagyon szólna egy hivatalosan is kapható miui device..
-
Tian66
senior tag
FullHD 4-5"-os kijelzőkbe több mint hülyeség. 5"-nál 441 ppi!
Minek? A nyomdai standard ennek majdnem a fele. (254dpi) Normál használat mellett nem is látod, csak tudod, hogy FHD. Ennek mi értelme?
-
batai15
félisten
Nézzétek meg az ascend matet. Szintén zenész. még a menü is narancs + fehér.
Aszalon theme ikon mindent elárul.. ugyan az az ikon szinte.
Másik meg a témák. persze elkszítettek rengeteg mi? persze.... ez miui kérem, csak nem miui néven.
Amugy ha ezzel hivatalosan is lehet miui telót kapni euba akkor üdvözlöm a cuccot.. (nagy kijelző plusz pont) -
daninet
veterán
Kínai márkákra amúgy jellemző, hogy rootoltak a telefonjaik, csak a Playből kell felrakni a SU-t. Nemrég vettem egy wayteq navigációt, az is rootolt volt gyárilag, pedig tök alap stock android van rajta.
Egyébként a videóban nem húzták le a notification bar-t ott bukott volna le nagyon. De így is egyértelmű
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Georgie1224 #111 üzenetére
Abogy Xaels is írta lejjebb - ezt a hszt nézve feljebb- (#115), régebben nem voltak ekkora igénybevételnek kitéve a telefonok. Nem a több mag, és a magas(abb) órajel miatt merülnek a telefonok, hanem mert olyan dolgok a mindennaposak, mint a mobilinternet (amit ugye tudunk, hogy a 3G/4G többet eszik, mint a GPRS/EDGE), és a wifi. Ha a régi telefonon is ennyit neteznének az emberek, meg hallgatnának zenét, az se bírná tovább. Androidnál meg ott van a folyamatos IMAP kapcsolat a Gmail fiókkal, és a sok háttérben futó alkalmazás, ami használja a netet. A GPS-ről ne is beszéljünk. A régi telefonok erre képesek voltak?! Egy N95 pl. 10óra net után kifullad?! A válasz: Igen!...
-
daninet
veterán
Ez nem MIUI szerű, ez szerintem MIUI.
Azért van 100 téma, mert simán összekaparták a MIUI témákból a jobbakat. Plusz a Backup app egy az egyben ugyan az, semmit nem kellett rajta változtatniuk, illetve átírták, hogy ne a xiaom, hanem az ő Cloud+ szerverükre rakja a telefon backupot és ennyi.
-
Xaels
félisten
válasz
Georgie1224 #111 üzenetére
A régebbi telefonok nem voltak ekkora igénybe vételnek kitéve. Én egy gyártóval kapcsolatban írtam a tapasztalataimról, nálam amióta Androidozom mindig javult az üzemidő.
-
GeryFlash
veterán
Nem ross ez, egy szint az s3mal, indulóára két hónap után 100k alá lemegy, akkor jó lesz, 1gb is elég mindenre
-
Saccco
nagyúr
A forma tetszetős, de hasonló belsővel van házon belül konkurencia, ami nem más, mint a Honor 2 (akár 2GB RAM, microSD, 4,5", HD) cirka $350 körül.
-
Georgie1224
tag
válasz
kakuk.tamas #92 üzenetére
Akkor igazad lenne, hogyha a frekvenciája a processzoroknak nem nőne, ugyanis előzőleg egy 800Mhz-es telefon el volt mondjuk 2-3 napig a mostani top ketyerék az 1 napot alig bírják ki.
Hiába csökkented a csíkszélességet és ezzel a fogyasztást elvileg, ha közben az órajelet növeled.
Az optimalizálás fontos ez köztudott, már a kínaiak is végre elkezdték, ami örvendetes.Xaels: Szerintem épp ellenkezőleg.
A régebbi telefonok tovább bírták szuflával.
Viszont épp a Sony Xperia Z kapcsán mondták, hogy szépnek szép az fhd kijelző de többet fogyaszt vele együtt a többi komponens is. Szóval hiába optimalizálgatnak, az órajel alacsonyan tartásával és a jó energiagazdálkodással tudnának csak jobb eredmény elérni kisebb csíkszélességen szerintem. -
aprokaroka87
nagyúr
Az Androidnak alapbol nagyon kevés hardverigénye,eggyes alkalmazásoknak viszont iszonyatos,nyilván azért van a ram hogy azt kihasználja.
Az pedig hogy egy alkalmazás az Androidon erőforrás zabáló nehogy már a Google hibája legyen,Aki pl az eredeti Facebook appot használja Androidon és lassunak találja illetve felzabálja a ramot,az nézzen más Alternativa után,mert bizony van,lehet hogy funkcióban kevesebbet nyújt mint az eredeti app de nem zabál pl több ramot mint maga az Android Rendszer.
Pontosan az a baj hogy ha pl van 4gb ram akkor eggyes alkalmazások úgy gondolják hogy abból pl 1gb-ot kisajátithatnak maguknak,aztán lehet hogy pl 256mb-is elég neki.
Illetve azt se felejtsük el azért hogy Androidon nehezebben oldható meg pl a swap alapból.
Egyébként kiváncsi leszek hogy mikor irnak Androidra olyan Appot aminek pl 1.5gb ram kell,de van egy olyan sejtésem hogy kb 1 év és a ma csúcs 2gb ram karcsú lessz.
Persze az megint más kérdés hogy lehet hogy ugyanazz az app ugyanugy fut 1gb rammal,mint amelyikben 2gb van,csak amelyikben 1gb van az nem tud megenni 1.5gb-ot csak 512mb-ot pl.
Nem az 1gb ram kevés hanem eggyes appok ram fogyasztása a brutális. -
desigo
senior tag
A pontos méretei mekkorák?
-
Zsoltesz93
tag
+1GB RAM még elférhetett volna benne.
-
janes74
senior tag
válasz
kiskaktusz #62 üzenetére
Mert ez nem a csúcstelefonjuk.Azt a CES-en bemutatták már.
-
razzorr
őstag
Valahogy nem kelti bennem azt a bizonyos érzést,hogy meg kellene venni :-)
Egy átlagos teló, nem fogott meg semennyire. Valaki mást biztos :-) -
Apika
addikt
válasz
kisgyerek96 #2 üzenetére
A bővíthetetlensége számomra is negatívum...
-
-
cil101
tag
Minek FHD egy ilyen kicsi kijelzőre? Csak arra jó hogy visszafogja a teljesítményt, mert nem midegy hogy hány pixelt kell megrajzolnia a HW-nek. Ha egy 23" monitoron jó a FHD, akkor 4,7" -es kijelzőn ne kelljen már. Vagy valaki 10 centiről nézi? Akkor szemészet kell neki nem FHD. Ezért jönnek már a 8 magos energia zabálók és nem bírnak ki egy napot sem
-
Xaels
félisten
válasz
Georgie1224 #87 üzenetére
Magam részéről ezt nem így érzem. Gyári állapotokat tekintve volt WVGA(800x480), qHD(960x540) és most van HD(1280x720) kijelzős telefonom és minden esetben javult valamennyit az üzemidő. Mindig kompenzálták a hardverekkel és fejlesztésekkel.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
De épp ez a technológia fejlődésének a lényege, hogy jobbat, alacsonyabb fogyasztással. Itt - véleményem szerint- megint az OS a ludas, mert ha (tegyük fel) maga az erőforrás erősebb, mint 2éve, de fele annyit is fogyaszt, akkor az akksinal jónak kellene, hogy legyen üzemidő téren. De! Ha az elejétől kezdve rossz maga a rendszer optimalizálása, nem jó az erőforrás kihasználása (értsd: folyamatosan pörgeti a rendszert), akkor frissíthetik, meg minden, az alap probléma megmarad. Mert a gyökérhez nem nyúlnak már (azon 10méter beton van...). Sok gyártó épp ezt veszi észre most, hogy jönnek ezek a "gépek", olyan saját rendszerprogramokat tesznek a Droidra, amellyek ezt próbálják meg kiküszöbölni.
-
|AP|
veterán
Egyébként nem arról volt szó, hogy víz- és porálló lesz? Erről van valami infó?
-
imi314
senior tag
válasz
igazad van , egyetértek Veled, nekem is ez a véleményem
-
Georgie1224
tag
válasz
blade zte #74 üzenetére
A nagyobb felbontás nagyobb erőforrás felhasználást jelent emiatt megnő az energiafelhasználás.
Ezen a téren szúrják el a gyártók a dolgot, ugyanis a készenléti idő és a beszélgetési idő redukálódik.
Hiába tesznek bele 2500mha-s aksit fhd-n nem bírná annyi ideig mint hd-n.
Ezért sokkal jobb választás szerintem a hd. -
imi314
senior tag
válasz
kakuk.tamas #80 üzenetére
a gyártók többsége cs*szik a szoftverre,talán az utóbbi időben kezd változni.
-
|AP|
veterán
Ami nagyon tetszik, hogy a méretet mennyire kordában tudták tartani. 4,7"-os kijelző és ha a GSMArenanak lehet hinni akkor 136.2 x 66.7 x 8.4 mm a befoglaló méret. Nekem ugyan ez már tepsi kategória, de a kijelzőmérethez képest egész jó (főleg a szélesség), nem tűnik nagy batárnak.
Ami engem igazán érdekel az a P2 Mini lesz. Ha kellően kompakt kis készülék lesz, hasonló formavilággal és nem nagyon lebutítva, akkor hiánypótló lehet. -
dokee78
félisten
Szerkesztés gombot légy szíves használd.
Van valami ütemterv,melyik cég mikor mutat be valamit?
-
dokee78
félisten
Szerkesztés gombot légy szíves használd.
Van valami ütemterv,melyik cég mikor mutat be valamit?
-
kakuk.tamas
addikt
Talán normálisan kellene OPTIMALIZÁLNI az adott kerethez az Androidot, és akkor nem enne ennyi RAMot. És ha az oprendszer nincs normálisan optimalizálva a programok meg***ják magukat, nem lesz jobb semmivel. Nézd csak meg az XDAs ROMokat. Kicsit több időt fordítanak rá, sokkal jobb a Droid étvágya...
Nem cicomázni kell(ene) a gyártóknak az OS-t, hanem a rendszer fölött ülni plusz 10órát... -
-
hunter84
aktív tag
Ugyan kivételesen tetszett a zene a videó alatt, de ettől függetlenül jobban örülnék, ha nem zene volna a telefon bemutatásakor, hanem az illető beszélne közben, és mondaná az észrevételeit. Hasznosabb lenne.
-
blade zte
őstag
válasz
Georgie1224 #70 üzenetére
A felbontásnak mióta van köze a felbontáshoz? Persze van, de elenyészö.
A nagy felbontás elönye, hogy van, amiböl már nem kell fejlödni. Nem kell már több pénzt pazarolni erre, csak a minöségre.
-
dokee78
félisten
Nem lehet,hogy lepaktáltak a MIUI-val és az ő rendszerük kerül rá?
Így nem kell annyit vesződni a saját felülettel.Akkor mennyi lesz a P2 Mini?
100.000?
Közép kategóriába semmit nem hoztak?+1
A tabletnél még elmegy, mert pl 10"-os, de egy telefonba szerintem csak e-p&#[sz mutogatása a gyártók részéről.
-
Georgie1224
tag
Nekem az a fura, hogy mindenki 2Gb RAM-ot szeretne benne látni, de HD-ra az 1Gb is bőven elég lehet.
Tudom RAM-ból sosem elég.A másik dolog FHD-t akar a nép 4,7"-on. Én már a telefonba szerelt FHD-t sokallom.
A tabletnél még elmegy, mert pl 10"-os, de egy telefonba szerintem csak e-p&#[sz mutogatása a gyártók részéről.Félre ne értsétek, én is szeretem a technikai innovációt, de esztelen módon alkalmazni pl.: rendelkezésre állás rovására megy a teljesítmény ebből következik, hogy az fhd kijelző is többet eszik ... és még lehetne sorolni.
Nekem kifejezetten tetszik a Huawei P2, az fm transzmittert hozhatnák be újra a telefonok világába!
-
HuMarc
veterán
Én nem mondtam, hogy nem szeretem az Androidot, de kicsit durvának tartom, hogy 1 GB RAM nem elég neki. Az Android egy nagyon jó kis mobil operációs rendszer, számos hasznos ficsőrrel, sok előnnyel a többi mobil operációs rendszerrel szemben. De ettől függetlenül vannak hátrányai (ld. rohadt nagy memóriaigény) és nem kell azonnal elküldeni melegebb éghajlatra, ha ezeket leírom
Egyébként nem használok Androidot, de más okból
-
Bavid
senior tag
Hát ez így szerintem nem túl erős, főleg ezért az árért, Nexus 4 kicsit jobban megéri akkor már.
-
Steve1207
veterán
Hardverileg eddig is jól összedobták az utóbbi években, a szoftverre is figyeltek tavaly (bár csak annyiban, hogy egy letisztult ICS kerüljön a készülékre), viszont a hatalmas csúszás a felsőbbkategóriában és az elszállt árak eléggé eltüntették őket. Egyébként aki átlagfelhasználó annak már így is kiváló darab lehet.
-
kiskaktusz
addikt
A forma tetszik, a belsővel meg 3 ponton nem vagyok elégedett egy, az idei évre tervezett csúcstelefont illetően; 1GB RAM, HD kijelző és a bővíthetetlen 16GB belső tárhely.
Idén már 2giga rammal kéne jönni a felsső kategóriában, FHD-val és a belső mondjuk elég lenne, ha bővíthető lenne, de így...
-
HuMarc
veterán
Na de pont ez az! Egy mobil operációs rendszerről van szó! És a RAM-igénye sok asztali Linux-ét múlja felül, sőt még a Windows-ét is eléri
Most komolyan, ez egyszerűen sok! Egy mobil operációs rendszernek, aminek elvileg egyik fő erénye, hogy kicsi a HW-igénye, így több ideig bírja az akkumulátora, nagyon sok az a 2 GB RAM!
-
ahoz kepest hogy 2013 van meg nem jelent meg, es mennyi lesz az ara, marad az lg 4x konkretan meg a kinezet is hasonlo, a hw is... az ara meg tobb.
-
Devid_81
félisten
Egesz jonak tunik elsore!
-
Steve1207
veterán
Nem rossz, szép is, teljesen megállja a helyét a felső-középmezőnyben. A launcher is igazán praktikus, egyre jobban ráfekszenek a szoftverre úgy látom arrafelé is, még ha a későbbi frissítésekkel hadilábon állnak. Részemről azt kell mondjam évről évre meglepnek minden kategóriában, lassan tényleg egyforma "minőségű" lesz minden gyártó terméke, ha így haladunk.
-
bajaki
őstag
Tetszetős! Mondjuk lehet, hogy sokan meg fogják vetni a 16 giga tárhely miatt, de az olyan felhasználóknak mint én is vagyok bőven elég.
-
batai15
félisten
azt mondjátok hogy a tavalyi csucs telok elavultak mert csak giga ram van bennük? pedig hamarosan meg akarom magam lepni egy4x hd vel.
-
blade zte
őstag
Én csak megvetni tudom a huawei-t. Kiadják a tegra 3 tudású procijukat, 1gb rammal, egy hihetetlen magas áron. Nagyon minöségi? Nem. Sokat tud? Többihez képest nem. Van valami, ami hypeolja, hogy ezt vegyék egy apple helyett? Nincs.
Akkor mégis mi a búbánatért kérnek el annyi pénzt a telójaikért, mintha egy note 2 lenne? 400 euró? Az olyan 600 dolcsi? Annyiért kapsz pl. oppo find 5-öt, xiaomi m2-t, meizu mx2-öt, ZTE grand s-t. Ezek közül egyik sem megy szinte 500 fölé. Ehhez hasonló telefon a newman n2, ami 250 dolcsiért is kapható... -
Weeman1
veterán
Nekem nagyon tetszik.
-
Gzolo
senior tag
A Huawei egy év késéssel feltatlálta az Lg 4X-et
-
jacis
nagyúr
Szerintem se nagy valami... Manapság a 2GB ramnak már alapnak kellene lenni. Főleg annak fényében, hogy az androidnak legalább ennyi kell a megfelelő multitaskhoz.
-
|AP|
veterán
válasz
xperiasigi #18 üzenetére
Volt szó korábban P2 Miniről is 4"-on. Én reménykedtem benne, hogy azt is láthatjuk az MWC-n, de gondolom nem akarták elterelni a figyelmet a fő modellről. Talán egy hónap múlva.
-
qwertyqwerty
tag
szép és jó!!!
-
csokoládé13
tag
Jó lett a videó! Megkérdezhetem, hogy milyen zene szól alatta?
-
Xaels
félisten
Majd gyakorlatban meglátjuk mit jelent. Van egy olyan érzésem, hogy csak nagy szavak vagy tipikus marketing maszlag, ahol azt nem verik nagy dobra, hogy csak bizonyos esetben jelent ennyi pluszt ami az emberek kis%-nak jelent csak előnyt.
(#31) mathaus=): tény, de mint írták nem csak ez az egy téma van.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezt a kula saját socot minek erőltetik...
-
=Mentor=
őstag
A kínaiaktól vártam volna legkevésbé, hogy napjaink legégetőbb problémájára (akku idő), legalább részmegoldást találnak. Ez abszolút plusz pont. A nagyok is fejleszthetnének ilyen irányba. A 400 eurós ár kb 120 ezer forint, ami nem olyan sok, de ha erre jön még az ÁFA is, az már nagyon magas ár lesz.
-
Hennet
aktív tag
Szep kis telefon, de ez a kezelofelulet eleg gyatra.
WP8-cal tetszene@lexter00 Dubaiban tobbet is adnak egy huvelyert
-
nokia112
csendes tag
Valahogy az ui olyan érzést kelt bennem, mintha nem lenne kész, vagy hiányozna belőle valami. Még nem tudom megfogalmazni, hogy mi a bajom vele, de nem jön be.
Amúgy a külseje szép és valószínűleg nem rossz telefon, csak mégis valami miatt nem... -
lexter00
őstag
hűha,400 euró?Egy hüvelyért?
-
stilo18
addikt
válasz
sing1ep1ayer #13 üzenetére
Na, erre voltam kíváncsi... Akkor van ennél jobb telójuk is. Köszi.
-
-
mathaus=)
senior tag
Maga a készülék gyönyörű de szerintem a Huawei maradhatna inkább a gyári holo ui-nál. Úgy megfelelő árral párosítva egy nagyon jó választás lehetne de persze így sem rossz csak nekem ez a felület nem jön be annyira.
-
Finnugor
tag
Ja tényleg, ezeket a képeket is a Lumia 920-al csináltátok? Mert akkor valami nagyon durva rendszerfrissítés lehetett itt...
-
HuMarc
veterán
válasz
littlelion21 #19 üzenetére
Hát ez az
-
littlelion21
addikt
Ha ez is úgy lesz elérhető meg akkora késéssel mint a P1, akkor kenjék a hajukra.
-
xperiasigi
őstag
Illetve egy p2mini-t szívesen láttam volna 4"-4,3"-en.
Kicsit gyengébb hardverrel kicsit olcsobban.. -
.bruszli.
senior tag
Külsőre nekem nagyon tetszik,szeretem az ilyen egyszerű és szögletes kialakítást. Az induló ára se lenne annyira durva...viszont jobban tetszene bővíthető kivitelben,ill. 2 GB RAM is elfért volna benne.
Az akku teljesítményére is kíváncsi lennék; jó ez a tendencia,ha valóban hozza a papíron ígért értékeket. -
Egész szépre sikeredet mint kívül és belül egyaránt. csak egy megfelelő árcédula hiányzik a dobozára
-
rep3at
őstag
Ez szinte egy az egyben MIUI..
-
Wa2x_
veterán
Elegáns teló, szép, de nem kéne. iPhone, MIUI egyveleg..
..hogy a kivitt technikáról is essen szó, ezek már minőségi képek.
-
Qukac
tag
Háhááááá nem is tudtam, hogy Bog szemüveges!
A telefonról annyit hogy hát itt semmi egetrengető nem történt csak hozták a kötelezőt. A telefon külsőre nagyon szép, a kamera gombot üdvözlöm, mert nem tetszett ez a képernyőtapis fényképezési hullám.
A menü még mindig kicsit gagyi nekem és most már nagyon iPhone nyúlásnak is tekinthetjük. Egyébként szurkolok nekik minél több szereplő van a piacon a vásárlóknak annál jobb.
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik a telefon. Az ára nem alacsony.
-
Rozzo
tag
Lehetett volna dubla RAM is
-
Finnugor
tag
Tetszik a videó nagyon.... a telefon még jobban
Az a baj, hogy a FullHD-sok az Xperia Z árában fognak szvsz debütálni, és nem tudok elképzelni olyan embert, akinek szüksége lenne rá. Kíváncsi lennék amúgy, hogy ezzel az energiatakarékos újítással meddig fogja bírni... ha igaz, amit mondanak, normál használattal 3 napig el kéne mennie. -
imisomogyi
aktív tag
Oké nem FillHD! De biztos vagyok benne, hogy így is szép a kijelző. Legalább Akksiidőben nem csak fél napot fog bírni erősebb használat mellett sem. Nekem ami igazán tetszik az a külső!
Az nagyon ott van. Ezek mellett az ára sem lesz nagyon elrugaszkodott. Még a végén lesz ebből a ,,Hüvely"-ből valami!
-
kisgyerek96
csendes tag
A tárhely kevés lesz. Ha mindenképp micro SD slot nélkül akarják adni, akkor kellene minimum 32GB beépített memória.
-
stilo18
addikt
Azt hittem FullHD-s lesz ez is... Ez a Huawei legerősebb tagja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest