Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #157 üzenetére
"telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van."
Igen ez sajnos létező jelenség, tökéletesen igazad van, de ez akkor sem a telefon ára, és totális emberi hülyeség oka, nem pedig a szolgáltató hibája.
"tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is)"
Ez így mindjárt életszerűbben hangzik."Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük."
Egyetértek természetesen. -
franc0
őstag
válasz
sing1ep1ayer #132 üzenetére
"Ha megengedhetnék maguknak az emberek, akkor valószínűleg mindenkinek vennének egyet a családban."
Ezzel az gondolkodásmóddal azért vitatkoznék. -
erdoke
titán
válasz
sing1ep1ayer #128 üzenetére
Kérdés persze, hogy hány tabletjük lenne, ha megengedhetnék maguknak, hogy mindenkinek legyen egy…
Én se tudtam/akartam egyszerre ötöt venni, de ha minden generációból veszek egyet, lassan lesz mindenkinek. -
erdoke
titán
válasz
sing1ep1ayer #121 üzenetére
A tablet szinte ugyanannyira személyes kütyü, mint a telefon. Éppen ezért az alap elgondolás nem rossz az Asus részéről, de a telefon sokaknak túl nagy. Két kezes eszköznek sokkal jobb a tablet, akkor már a telefon legyen inkább egykezes. Tehát egy 4-4,3" telefon dokkoljon a 8-10" tablet kabátba. A telefon kijelzőnél éppen ezért meg is felelne a 720p, nem kell több, hogy szívja az akksit.
-
atikó
őstag
válasz
sing1ep1ayer #117 üzenetére
hát szerintem ez nem állja meg a helyét ilyen formában.
Nekem volt az első szériám a pf-ből és imádtam, de ez sokkal jobb, és az én tabletemet ne használja más csak én, és én mindig hordtam magammal a tabletet mert ha kellet akkor azért raktam bele a telefont mert töltöttem a telcsit, de én mindig benne használtam szinte mert jó volt úgy főleg hogy a stylus-t is megvettem hozzá.
és ha nézed hogy az Asus tf300 3g változat + bill. együtt majd nem 200ezerbe kerül ez meg 300e a pf2 meg 240e akkor nem is olyan sok! -
Cyberpunk
félisten
válasz
sing1ep1ayer #117 üzenetére
Van, valahol úgy lenne a helyes, ha max 40-50k lenne a kijelző. De ezek kérnek a mobilért 200k-t legalább, ami sajnos nem egyedi eset gondoljunk csak a Xperia Z, HTC One-ra azok sem olcsóbbak. De a kijelzőért még legalább 100k-t elkérnek. Jó gondolom meglehet venni anélkül is, ahogy a Padfone 2-öt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged