- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Cyberpunk #126 üzenetére
Értem én, hogy a nagyobb a kényelmesebb ...
Te viszont azt nem akarod érteni, amit én mondok (írok). Ahogy erdoke is, én is azt mondom, hogy ezt a két készüléket így összepárosítani baromság.
Hogy még érthetőbb legyek:
A telefon túl nagy ahhoz, hogy igazán hordozható legyen, a tablet pedig túl kicsi (felbontású) a telefonhoz képest. Főleg mert mondjuk 250 $-ért ilyet lehet venni, ha akkor tartalom fogyasztó az ember.
Ez így azért is fájó, mert külön (úgy tudom) nem lehet megvenni. Vegyük úgy, hogy telefon kb. 200e, akkor a tablet rész felára ~100e. Ez így meglehetősen rossz ár/teljesítmény viszonyú. Szerintem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelzőnek akkor van értelme, ha több információ megjelenítésére képes. Ez itt nem igazán áll fenn (1920 x 1080 vs. 1920 x 1200). A telefon pedig -- ahhoz képest főleg -- hogy létezik hozzá egy 10"-os "bővítmény" is, igen nagy. Tudom, hogy Neked ezek a kissé túlméretezett telefonok jönnek be, de azért látnod kéne az ellentmondást ebben a készülékben.
-
BiP
nagyúr
válasz Cyberpunk #118 üzenetére
Igen, itt a dokkoló árával van a gond. Mert egy 5" fullHD telefon más gyártónál is 200k, szóval a dokkoló lehet 100k. Bár az 50-et én is reálisabbnak tartanám, de gondolom a koncepcióért, ötletért, stb. mégis 100-at kérnek sajna.
sing1ep1ayer (#117): Azért van olyan előnye, hogy nem kell a tabletbe plusz hardver, ami külön melegszik, fogyaszt, stb. Meg akár még drágább lenne. Így könnyebb is lehet, meg több hely van az akksinak. Meg így nem kell szinkronizálgatni
Hátránya, hogy valóban nem használható önálló tabletként.Rengeteg ilyen elcseszett megoldás volt korábban. (pl. tablet-ből netbook dokkoló esetében a dokkolóban külön hardver volt, -szerintem- teljesen feleslegesen.). Ahhoz bőven elég lett volna egy billentyűzet meg töltő, esetleg egyéb csatlakozók plusz perifériák/monitor felé.
[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem az már eleve egy problem, hogy amíg Te haza nem érsz, addig a tabletet senki más nem tudja használni, mert az csak egy tok. Ha a telefon esetleg elromlik, akkor megint csak nem lesz tableted sem. Ennek a cuccnak csak hátránya van a külön-külön vásárolt táblagéppel és mobillal szemben, ellenben ezt rendesen meg kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #56 üzenetére
Sokáig használtam iPad 2-3-4-et, komoly kakaó kell azonos fényerő eléréséhez sokkal nagyobb felbontáson. Nyilván nem viccből lett vastagabb és nehezebb az iPad 3-4, miközben az előbbi üzemideje még némileg vissza is esett. Ugyanúgy netezgetésről, olvasgatásról beszélek, nem komoly, a natív felbontást támogató 3D-s játékokról.
Viszont úgy tűnik, az IPS-nél valamivel kisebb a csökkenés, mint a PLS esetében.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest