- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
én értem a mondasz!
nekem 8500ft körül van a havidíjam, és elég, de mobilt nem veszek szolgáltatónál mert felesleges, és nem is jelennek meg az újak azonnal, ha meg netalán megjelenik, akkor meg a szoftverekkel babrálnak, tele rakják vacakabbnál vacakabb dolgokkal, és a firmware frissítések is késnek emiatt. -
atikó
őstag
hát ezzel nem érek egyet, mert ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet,( ami nyugaton már nincs szinte) és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény, én már 10 éve a vodánál vagyok de inkább megveszem függetlenül a telcsiket mert nincs értelme a rabláncnak. 10-15 ezres csomagot kellene 2 évig nyögni hogy megérje telefont venni. szégyen, és nem vehetsz csak két évente 1 telefont, amikor egyszer megkérdeztem hogy miért van ez így, az volt a válasz, hogy
hogyan akarok 2 telefont használni 1 előfizetéshez. erről ennyi!szerk: A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre. -
atikó
őstag
Szerintem nincs mit fikázni a minőségén, a HTC One sem külömb,nem fognak beletenni egy DSLR gép szenzorát, akinek nem tetszik, az vegyen DSLR gépet, vagy egy jobb Bridge gépet, szerintem!
Én amikor veszek egy über telcsit akkor kb 2 napig bohóckodok a kamerájával aztán nem érdekel! (jó van frankó DSLR gépem!) -
atikó
őstag
válasz
sing1ep1ayer #117 üzenetére
hát szerintem ez nem állja meg a helyét ilyen formában.
Nekem volt az első szériám a pf-ből és imádtam, de ez sokkal jobb, és az én tabletemet ne használja más csak én, és én mindig hordtam magammal a tabletet mert ha kellet akkor azért raktam bele a telefont mert töltöttem a telcsit, de én mindig benne használtam szinte mert jó volt úgy főleg hogy a stylus-t is megvettem hozzá.
és ha nézed hogy az Asus tf300 3g változat + bill. együtt majd nem 200ezerbe kerül ez meg 300e a pf2 meg 240e akkor nem is olyan sok! -
atikó
őstag
Horror àr és bill. Nuku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest