- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Teljesen félreértesz(gondolom szándékosan).
A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
Az meg, hogy a valóságban sajnos sokszor még csak nem is akciós egy mobil az előfizu mellé, azért irreleváns(és semmiben sem gyengíti az álláspontomat) mert attól még a telefon árának továbbra sem lesz köze az előfizetéshez, amit akkor is ki kell ugyanúgy fizetni, ha nem hoztál volna mellé telefont."Elég volt ennyi ebből."
Pontosan. Ha szándékosan nem akarod megérteni, amit más mond, akkor ebből elég ennyi."Nem olcsó mobilt veszel, amit törlesztesz az előfizu díjában, hanem előfizetést veszel, amihez olcsóbban kapsz készüléket.(ha kérsz)
Törleszteni(1-2-X évig) és így többet kifizetni csak akkor kell, ha részletre veszed a telefont.(mondjuk legtöbb esetben akkor sem változik a telefon ára)"
A témához ennek van köze. Az, hogy amúgy a szolgáltató milyen árazást talál ki, lényegtelen ebben a témában. -
tolts.hu
őstag
Sőt én láttam már 15-20ezres csomagokat is!
Az 2 év alatt 4-500ezer forint + a készülék ára!
Csak egy példa:xperia Z
2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???
-
BiP
nagyúr
Milyen hülyeségekkel?
És ki az a mi?Valamit nagyon félreértettél az hsz-emben.
Nem azt mondom, hogy adott esetben nem váltható ki 2 másik termékkel. De akkor figyelembe kell azt is venni, hogy azok mit tudnak, esetleg milyen kompromisszummal járna az a megoldás, és akár milyen előnyökkel.
Mindössze azt mondtam, hogy akármennyire is drága, akármennyire is nem venném meg, mert mily csoda, nekem sincs fölös 1000euróm, de ettől még a jelen helyzetben még meg is magyarázható a magas ár. (lásd. mac mini. Az is csak egy szaros i3, integrált gpu-val, mégis 200e Ft. De emellett olyan minőség, olyan kialakítás, amiért simán elkérnek ennyit, és még indokolt is lehet ez az ár. )
De azért, mert ezt elismerem, nem azt mondom, hogy azonnal rohannék ilyet venni, vagy hogy nem vagyok nyitott az alternatívákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest