- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
mikor jön már el közénk!? van valami info?
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
lafaty80
addikt
válasz tolts.hu #151 üzenetére
Nem tudom, de a T-nél a padfone 2 32GB olcsóbb mint bárhol máshol. Alap 2 éves részletre, ahol nincs net csomag, tehát akár a jelenlegi csomagod mellé (persze ha lehetne kapni, de nem ez a lényeg)
Nagyon elfogult vagy ezen a téren Én pedig ha szeretnék egy ilyen kütyüt, akkor jobban megfelel 2 év részletre "jó" áron, mint kp.-ban, kivárva míg összeszedem.
Más ha csak a design-t nézem nagyon bejön ez a forma (mx2 és mi2s-el együtt).
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
atikó
őstag
én értem a mondasz!
nekem 8500ft körül van a havidíjam, és elég, de mobilt nem veszek szolgáltatónál mert felesleges, és nem is jelennek meg az újak azonnal, ha meg netalán megjelenik, akkor meg a szoftverekkel babrálnak, tele rakják vacakabbnál vacakabb dolgokkal, és a firmware frissítések is késnek emiatt. -
persil
nagyúr
"ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet"
Igen, de te mint intelligens felnőtt ember csak akkor hozod a hatalmas csomit, ha van is rá szükséged, ki is használod. Aki meg pusztán az olcsóbb készülék reményében feleslegesen fizet egy 10-20 ezres csomagot, amit ki sem használ, az meg is érdemli. Most nem?
"és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény"
Ez sajnos igaz, de épp ezért kell olyan csomagot választani, amit csurig kihasználsz és mellé választani a telefont.(aztán ha pont máshol olcsóbb, akkor úgyis onnan veszed)"én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre."
Igen, de ez már a szolgáltató gyökérsége. Én a csomagot úgy választom, hogy megfelelő legyen 1-2 évre, az árát is figyelembe véve és ahhoz veszek telefont, ha olcsóbb a színeseknél, akkor tőlük, ha olcsóbb a független, akkor ott.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
atikó
őstag
hát ezzel nem érek egyet, mert ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet,( ami nyugaton már nincs szinte) és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény, én már 10 éve a vodánál vagyok de inkább megveszem függetlenül a telcsiket mert nincs értelme a rabláncnak. 10-15 ezres csomagot kellene 2 évig nyögni hogy megérje telefont venni. szégyen, és nem vehetsz csak két évente 1 telefont, amikor egyszer megkérdeztem hogy miért van ez így, az volt a válasz, hogy
hogyan akarok 2 telefont használni 1 előfizetéshez. erről ennyi!szerk: A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre.[ Szerkesztve ]
-
Epsylon
aktív tag
[ON]Nos! Tud valaki valamit külön a telefon áráról? Dokk nélkül jobban érdekelne.[/ON]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
persil
nagyúr
Teljesen félreértesz(gondolom szándékosan).
A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
Az meg, hogy a valóságban sajnos sokszor még csak nem is akciós egy mobil az előfizu mellé, azért irreleváns(és semmiben sem gyengíti az álláspontomat) mert attól még a telefon árának továbbra sem lesz köze az előfizetéshez, amit akkor is ki kell ugyanúgy fizetni, ha nem hoztál volna mellé telefont."Elég volt ennyi ebből."
Pontosan. Ha szándékosan nem akarod megérteni, amit más mond, akkor ebből elég ennyi."Nem olcsó mobilt veszel, amit törlesztesz az előfizu díjában, hanem előfizetést veszel, amihez olcsóbban kapsz készüléket.(ha kérsz)
Törleszteni(1-2-X évig) és így többet kifizetni csak akkor kell, ha részletre veszed a telefont.(mondjuk legtöbb esetben akkor sem változik a telefon ára)"
A témához ennek van köze. Az, hogy amúgy a szolgáltató milyen árazást talál ki, lényegtelen ebben a témában.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Tökéletesen igaza van, teljesen helytálló, amit ír, legfeljebb csak megérteni nem akarjátok.
Az, hogy a szolgáltató lófasz kedvezményt nem ad az előfizetés miatt, meg igazából az egész nem is éri meg, csak a szolgáltatók árazása miatt van, teljesen más dolog(sőt a témában irreleváns), de ettől ez még így van, ahogy Epsylon leírta.
Nem olcsó mobilt veszel, amit törlesztesz az előfizu díjában, hanem előfizetést veszel, amihez olcsóbban kapsz készüléket.(ha kérsz)
Törleszteni(1-2-X évig) és így többet kifizetni csak akkor kell, ha részletre veszed a telefont.(mondjuk legtöbb esetben akkor sem változik a telefon ára)[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz GeryFlash #159 üzenetére
Semmiféle rablánc nincs, hosszú évek óta ugyanannál a szolgáltatónál vagyok és 2 forint/perc miatt már nem is fogok átmenni másikhoz, tehát pl számomra(és gondolom a világon vagyunk ezzel még néhányan) az ég világon semmiféle rablánc nincs.
Akinek meg hiányzik a fene nagy szabadság, az úgyis kártyás vagy független telefont vesz, tehát nem is értem, hogy miért rugózik a rablánc.(ami mint már mondtam nem is létezik)
Tehát ez a hozzáállás is hülyeség.
-
Epsylon
aktív tag
Nem akarom szétoffolni a fórumot, de ez így van. Akár tetszik, akár nem..
Én pl készülék nélküli előfizetéseket vettem. Akkor most a fogyasztóvédelemnél kellene hisztiznem, hogy nem létező készülék részleteit fizetem, mert nekem is ugyanannyit kell fizetni mindkét előfizura, mint annak, aki telefont is vett mellé olcsón?A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
Epsylon
aktív tag
Khmm...
Itt valami fogalmi félreértelmezést látok a hozzászólásokban..
Ha előfizetsz XY díjcsomagra, AKKOR x% árkedvezménnyel vehetsz hozzá egy mobiltelefont.
Ha nagyobb előfizetési díjjas csomagot veszel, akkor a mobilt is kedvezőbb áron veheted meg hozzá.
Az ügyfél előfizetést vesz és mellé kedvezményt kap a szolgáltatáshoz vásárolható eszközök árából.
Nem mobilt vesz az ügyfél olcsón, aminek az árát a drága előfizetési díjban törleszti!
Díjtörlesztés csak részletre vásárolt eszközöknél van.A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
erdoke
titán
válasz GeryFlash #161 üzenetére
Dehogynem. Pontosan arra mutattam rá, hogy én még más bőrére se választok nagyobb csomagot, hogy olcsóbb legyen a telefon, nemhogy a sajátoméra. Pedig a kutya nem nézné, ha 4-5 ezerrel több lenne az alap előfizetésem. A feleségemnek is mindig az 5-6e Ft-os csomagok közül írunk alá valamelyikére, mert neki az passzol. Eszembe nem jutna 11e Ft-os csomagra aláírni, aztán fizetni 120 ezerrel többet 2 év alatt, és csak 40-50-nel olcsóbban kapni a telefont.
Ha 20-25e 2 éves pluszért kapnék 20-25e Ft készülék kedvezményt, és az a plusz mondjuk azt jelentené, hogy utána kevésbé kell figyelni a telefon/mobilnet költségre, talán bevállalnánk.A legjobb aláírás a héten
-
GeryFlash
veterán
,,A cég kifizeti a telefonszámlám" Innentől inkompetens az érved, nem erről beszéltem...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
erdoke
titán
válasz GeryFlash #159 üzenetére
15 éve vagyok ugyanannál a mobil szolgáltatónál. Miféle hátrányt jelent számomra a 2 év rablánc?
A cég kifizeti a telefonszámlám, viszont a telefont saját magamnak vettem az előfizetésre, mégis olyan csomagot választottam, ami közel van a felhasználói igényeimhez. Pedig az eggyel magasabb csomagban úgy 30 ezressel olcsóbb lett volna a készülék. Persze így se volt sok 50e egy listaáron 270 ezres készülékért, de te biztosan jobban jársz, ha megveszed készpénzre 250-ért egy zug GSM-ben...A legjobb aláírás a héten
-
GeryFlash
veterán
Szép, hogy havonta szolgáltatás van, így nem kell a teló árához csaoni... de tudod ott van a 2éves rablánc, mégis csak nyugodtan csapd hozzá
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
persil
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #157 üzenetére
"telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van."
Igen ez sajnos létező jelenség, tökéletesen igazad van, de ez akkor sem a telefon ára, és totális emberi hülyeség oka, nem pedig a szolgáltató hibája.
"tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is)"
Ez így mindjárt életszerűbben hangzik."Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük."
Egyetértek természetesen.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sing1ep1ayer
őstag
Több köze van a telefon árához az előfizetésnek, mint egy tévé esetén. Televíziónál mindenképp az adott csomagra fizetnél elő (mellesleg nem is az elektronikai bolttól kapod a csatornákat kötelező hűséggel), telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van. Hány ilyet ismerek jómagam is...! Természetesen a szolgáltatást megkapják érte, de igazából ki sem használják, így olyan, mint ha az ablakon dobnák ki azt a pénzt havonta, tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is). Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz tolts.hu #153 üzenetére
Nem szeretnélek meggyőzni, én tökéletesen elfogadom az álláspontodat, csak ne mondd azt, hogy ez a készülék ára, mert ez nem az.
Az, hogy mennyibe kerül és mennyiért lenne reális az adott tarifacsomag, már teljesen más kérdés, de amíg a havi 20 ezerért a - szolgáltató szerint a 20 ezernek megfelelő - szolgáltatást kapsz, addig ennek a telefon árához semmi köze, akárhány évre is kötsz hűséget.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ati1979
veterán
válasz tolts.hu #148 üzenetére
Hát igen.
Mondjuk ott az előfizetésed lebeszélheted, de sokan ezt nem használják ki.
15-20 ezer forintos havi előfizetés meg elég kevés embernek éri meg.Hűségnyilatkozatot aláírni magyar szolgáltatónál, csak nagyon kevés esetben éri meg, mivel nem kompenzálják megfelelően a hűségédet sajnos. Szóval a telefon / tablet árból keveset engednek.
A legtöbbször tragikomikus ajánlatokkal árasztják el az embert. Magyarul hülyének nézik.
-
persil
nagyúr
válasz tolts.hu #151 üzenetére
"2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???"De igen, a végére 500 rugót fizetsz nekik. CSAK ÉPPENSÉGGEL ez nem a telefon ára. A telefon ára a példádban 71ezer forint(64@webshop). A havi 20 ezer forint a mozaik xxl, amit akkor is ki kéne fizetni, ha 3310 mellé kéred. Ez egy szolgáltatás, ami a T-nél ennyibe kerül. Van benne csillió perc, meg quadrillió sms, meg egy kazalnyi adatforgalom. Ez kerül az ő díjszabásuk szerint 20 ezerbe. Nem kell rá előfizetni, ha nem tetszik, én sem használnám ki, de ez nem a telefon ára, ahhoz ennek semmi köze.
Ezért nem szeretem, amikor valaki ilyen hülyeséggel példálózik, hogy 500 ezerbe kerül a mobil a szemét T-nél.Vagy te a TV árába is beleszámolod azt a díjat, amit a szolgáltatónak fizetsz ki? És akkor mindenkinek többmillió forintos tv-je van, mivel évek óta havi szinten kifizeti a 4-5-10 ezer forintot?
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
Sőt én láttam már 15-20ezres csomagokat is!
Az 2 év alatt 4-500ezer forint + a készülék ára!
Csak egy példa:xperia Z
2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
persil
nagyúr
válasz tolts.hu #148 üzenetére
Most nem azért, de erről szokjunk már, hogy a 2 év hűség alatt kifizetett előfizetési díjakat is a telefon árához számoljuk.
Van egy adott tarifacsomag, amit két évig fizetsz, ennek a telefonhoz semmi köze, akkor is ki kéne fizetni, ha telefont nem kapnál mellé, mert ezért az összegért havonta egy szolgáltatást kapsz.
-
Ati1979
veterán
Van igazság abban amit írsz, csak az a baj, hogy ez itthon nem 300 ezerbe fog kerülni, hanem több mint 400 ezerbe. (ha beleszámítod a kiskereskedő hasznát is)
Itt 1325 usd-t említenek ami nálunk kb. ugyanannyi euró. Ennyi pénzért meg kapsz egy felső kategóriás tabletet és telefont is külön külön.
A koncepció jó lenne, de az árnak mindenképpen kevesebbnek kellene lennie. Túl sok rajta az extra profit.
-
Kasya
nagyúr
válasz pentax01 #142 üzenetére
Nem tudom mi a problema. Padphone 2 jelenleg 800 euro. Ehhez kepest, ha aprilisba kijon, 1000 euro elfogadhato. HTC One 700 euro, Sony X Z es BB Z 630 euro hogy az IPhone-t ne is emlitsem. Az ara elfogadhato.
Mellesleg megjegyeznem, hogy iden eddig minden telefon ara elszallt az eddig megszokottakhoz kepest.
-
pentax01
csendes tag
Már el is avult a 2 hónapja vett Padfone 2-öm ???
Ez a 999 eurós ár már szerintem is túlzás. A 230-250 ezer ft körüli még rendben volt a 2-nél. -
Xaels
félisten
[link] például ez ami szerintem nagyon gyenge. Jó fényviszonyok, fényes nappal.
HTC One-al készült képeket még nem láthattunk teljes pompájukban. Amiket a gsmarena is elemzett(CNET.Asia-ról szedett képek) üres EXIF info és a felbontás tekintetében is csak 3mpx-esek voltak, talán nem is igazak... A L920-as összevetésben sem láthattuk a fullos képeket. Egyelőre arról nincs igazán korrekt teszt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
atikó
őstag
Szerintem nincs mit fikázni a minőségén, a HTC One sem külömb,nem fognak beletenni egy DSLR gép szenzorát, akinek nem tetszik, az vegyen DSLR gépet, vagy egy jobb Bridge gépet, szerintem!
Én amikor veszek egy über telcsit akkor kb 2 napig bohóckodok a kamerájával aztán nem érdekel! (jó van frankó DSLR gépem!) -
nblade6
csendes tag
Az igazat meg vallva nem értem az itt problémázóknak a nagy részét, hogy miért kötnek bele az árba. Lássuk be, hogy ezt a koncepciót tudtommal csak az Asus csinálja ezáltal ha valakinek ez tetszik és ilyet akar akkor úgyis meg fogja venni ha van rá pénze. Tehát itt azért olyan összegről beszélünk amit nem mindenki tud kifizetni. Ha 250000 ft-ba kerülne akkor se vennék többen mint így h 300000 ft-ba fog kerülni. Csak a saját zsebéből venné ki a pénzt az Asus ha olcsóbban adná. Nem lenne értelme. Ez nem egy tömeg cikk akinek van pénze és ki tud adni rá 250000 ft-ot az ki tud 300000-et is. Ilyen egyszerű! Valamint lássuk be akik itt az áron problémáznak azok 90%-a szerintem nem tudja megvenni 50000-rel olcsóbban vagy drágábban se.
Bocsánat ha ezzel megsértettem valakit de szerintem nagyon is jó az Asus marketingje. -
MODERÁTOR
Eszméletlenül jól néz ki! A teljesítményéről nem is beszélve, talán pár év múlva olyan áron lesz, ami a hétköznapi embereknek is megfelel.
-
Xaels
félisten
[link] Nesze neked 13mpx. Szerintem elég gyenge eresztés.
(#137) pepe091: mire ez olyan árba kerül addigra már nem fogják gyártani és a legtöbb a használt piacon fog kevés/semennyi garanciával vándorolni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MezeiPocok
csendes tag
Ez überjó!
-
franc0
őstag
válasz sing1ep1ayer #132 üzenetére
"Ha megengedhetnék maguknak az emberek, akkor valószínűleg mindenkinek vennének egyet a családban."
Ezzel az gondolkodásmóddal azért vitatkoznék.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz <Adamsky> #129 üzenetére
Már miért is lenne hülyeség ekkora méret hmm? Amikkor a konkurensek is rendre 5" körül jönnek? Én tudom hordozni ezt is, nem igazán értem a problémádat. Egyébként meg meglehet venni külön is, csak a mobiltelefon részét is.
Ha kisebb kell, akkor meg nem a te készüléked egyik sem.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
erdoke
titán
válasz sing1ep1ayer #128 üzenetére
Kérdés persze, hogy hány tabletjük lenne, ha megengedhetnék maguknak, hogy mindenkinek legyen egy…
Én se tudtam/akartam egyszerre ötöt venni, de ha minden generációból veszek egyet, lassan lesz mindenkinek.A legjobb aláírás a héten
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Cyberpunk #126 üzenetére
Értem én, hogy a nagyobb a kényelmesebb ...
Te viszont azt nem akarod érteni, amit én mondok (írok). Ahogy erdoke is, én is azt mondom, hogy ezt a két készüléket így összepárosítani baromság.
Hogy még érthetőbb legyek:
A telefon túl nagy ahhoz, hogy igazán hordozható legyen, a tablet pedig túl kicsi (felbontású) a telefonhoz képest. Főleg mert mondjuk 250 $-ért ilyet lehet venni, ha akkor tartalom fogyasztó az ember.
Ez így azért is fájó, mert külön (úgy tudom) nem lehet megvenni. Vegyük úgy, hogy telefon kb. 200e, akkor a tablet rész felára ~100e. Ez így meglehetősen rossz ár/teljesítmény viszonyú. Szerintem. -
sing1ep1ayer
őstag
Akinek nem kimondottan munkaeszköz a tablet, annak nem igazán személyes tárgya. Én legalábbis ismerősi körben azt tapasztalom, hogy egy családban általában egy tablet van, amit többen használnak. Mindenesetre ha személyes tárgy, akkor is jobb megoldás két különálló eszközt venni, mert árban nagyjából ugyanott vagy, viszont jópár előnyöd származik belőle, hogy ezek külön-külön is használhatóak.
-
erdoke
titán
válasz sing1ep1ayer #121 üzenetére
A tablet szinte ugyanannyira személyes kütyü, mint a telefon. Éppen ezért az alap elgondolás nem rossz az Asus részéről, de a telefon sokaknak túl nagy. Két kezes eszköznek sokkal jobb a tablet, akkor már a telefon legyen inkább egykezes. Tehát egy 4-4,3" telefon dokkoljon a 8-10" tablet kabátba. A telefon kijelzőnél éppen ezért meg is felelne a 720p, nem kell több, hogy szívja az akksit.
A legjobb aláírás a héten
-
Cyberpunk
félisten
válasz <Adamsky> #122 üzenetére
Az egyik 5". A másik meg 2x annyi. Netezni, tartalom fogyasztani a minél nagyobb kijelző a nyerő. Én látom az előnyét a tablet kabátnak is. Nos akinek meg nem jön ez be, az még mindig vehet egy "sima" tabletet + telefont.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelzőnek akkor van értelme, ha több információ megjelenítésére képes. Ez itt nem igazán áll fenn (1920 x 1080 vs. 1920 x 1200). A telefon pedig -- ahhoz képest főleg -- hogy létezik hozzá egy 10"-os "bővítmény" is, igen nagy. Tudom, hogy Neked ezek a kissé túlméretezett telefonok jönnek be, de azért látnod kéne az ellentmondást ebben a készülékben.
-
sing1ep1ayer
őstag
Majd ha lesz 5 gyereked, meg az asszony otthon vár, akkor mindegyiknek veszel egy külön tabletet, csak hogy ne egymásét használják? Ugyan már! És lesz otthon 7 PC is, amikor már iskolába mennek...
Ha pedig mindig benne hordtad a mobilt a tokban, akkor neked elég lett volna egy erős tablet + olcsóbb mezei mobiltelefon kombó is. Persze a te dolgod, mire vered el a pénzt.
Mindenesetre fogalmazni, írásjeleket kitenni megtanulhatnál, mert ötvenszer kell átolvasnom, hogy mit is szeretnél közölni velem. Aztán ha félreértem én vagyok a hülye. Nem bántásból írom ám, csak a második mondatod például teljesen olyan, mint ha egy levegőre megpróbáltad volna elhadarni a Hinuszt.@ (#120) BiP
A súlykülönbség elhanyagolható. Szinkronizálni meg egyáltalán nem nagy dolog és sokaknak olyan óriási szüksége sincs rá, de egyébként ez valóban az egyetlen előny... és egyben hátrány, így ugyanis a rajta tárolt fájlokról csak egy példányod van, tehát ha valamiért elvész, akkor az el van veszve.
Az meg hol érdekel, hogy külön melegszik a két eszköz? Most komolyan! Viszont így ebben a formában a tárhely is fele annak, mint ha kölön lenne egy tableted és egy telefonod - csak hogy egy újabb hátrányt említsek. Még ha bővíthető, akkor sem rakhatsz bele akármekkora memóriakártyát.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Cyberpunk #118 üzenetére
Igen, itt a dokkoló árával van a gond. Mert egy 5" fullHD telefon más gyártónál is 200k, szóval a dokkoló lehet 100k. Bár az 50-et én is reálisabbnak tartanám, de gondolom a koncepcióért, ötletért, stb. mégis 100-at kérnek sajna.
sing1ep1ayer (#117): Azért van olyan előnye, hogy nem kell a tabletbe plusz hardver, ami külön melegszik, fogyaszt, stb. Meg akár még drágább lenne. Így könnyebb is lehet, meg több hely van az akksinak. Meg így nem kell szinkronizálgatni
Hátránya, hogy valóban nem használható önálló tabletként.Rengeteg ilyen elcseszett megoldás volt korábban. (pl. tablet-ből netbook dokkoló esetében a dokkolóban külön hardver volt, -szerintem- teljesen feleslegesen.). Ahhoz bőven elég lett volna egy billentyűzet meg töltő, esetleg egyéb csatlakozók plusz perifériák/monitor felé.
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
válasz sing1ep1ayer #117 üzenetére
hát szerintem ez nem állja meg a helyét ilyen formában.
Nekem volt az első szériám a pf-ből és imádtam, de ez sokkal jobb, és az én tabletemet ne használja más csak én, és én mindig hordtam magammal a tabletet mert ha kellet akkor azért raktam bele a telefont mert töltöttem a telcsit, de én mindig benne használtam szinte mert jó volt úgy főleg hogy a stylus-t is megvettem hozzá.
és ha nézed hogy az Asus tf300 3g változat + bill. együtt majd nem 200ezerbe kerül ez meg 300e a pf2 meg 240e akkor nem is olyan sok! -
Cyberpunk
félisten
válasz sing1ep1ayer #117 üzenetére
Van, valahol úgy lenne a helyes, ha max 40-50k lenne a kijelző. De ezek kérnek a mobilért 200k-t legalább, ami sajnos nem egyedi eset gondoljunk csak a Xperia Z, HTC One-ra azok sem olcsóbbak. De a kijelzőért még legalább 100k-t elkérnek. Jó gondolom meglehet venni anélkül is, ahogy a Padfone 2-öt is.
[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem az már eleve egy problem, hogy amíg Te haza nem érsz, addig a tabletet senki más nem tudja használni, mert az csak egy tok. Ha a telefon esetleg elromlik, akkor megint csak nem lesz tableted sem. Ennek a cuccnak csak hátránya van a külön-külön vásárolt táblagéppel és mobillal szemben, ellenben ezt rendesen meg kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz <Adamsky> #114 üzenetére
én például értékelem az 5"-t, és jó dolognak tartom. Ha ezt venném, akkor a tábla részét értelem szerűen nem cipelném magammal az még is nagy, de hazaérek, bedugom a táblába és használom mint 10"-os táblagépet. Hol itt a problem?
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Ez így megint a "too much" kategória nekem. Az árral innentől kezdve kár is foglalkozni. Onnantól kezdve, hogy a két "részegység" kijelzője között 120 sor különbség van, ez nem más, mint árukapcsolás.
Ja, hogy a telefonon aprók a betűk, és azért kell a tablet? De akkor minek ekkora felbontás (és kijelző) a telefonba? Tényleg nem értem az Asus-t. A következő lépés az lesz, hogy a telefonból lehet majd kivenni egy kis (??) tablet-et?
Az ötlet nem lenne rossz, de a megvalósítás ...[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Ezer azaz 1000 Euro!
Hol elnek az Asus-nal?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tipuka
addikt
Ha nyerek a lottón veszek ilyet komolyan
-
BiP
nagyúr
Milyen hülyeségekkel?
És ki az a mi?Valamit nagyon félreértettél az hsz-emben.
Nem azt mondom, hogy adott esetben nem váltható ki 2 másik termékkel. De akkor figyelembe kell azt is venni, hogy azok mit tudnak, esetleg milyen kompromisszummal járna az a megoldás, és akár milyen előnyökkel.
Mindössze azt mondtam, hogy akármennyire is drága, akármennyire is nem venném meg, mert mily csoda, nekem sincs fölös 1000euróm, de ettől még a jelen helyzetben még meg is magyarázható a magas ár. (lásd. mac mini. Az is csak egy szaros i3, integrált gpu-val, mégis 200e Ft. De emellett olyan minőség, olyan kialakítás, amiért simán elkérnek ennyit, és még indokolt is lehet ez az ár. )
De azért, mert ezt elismerem, nem azt mondom, hogy azonnal rohannék ilyet venni, vagy hogy nem vagyok nyitott az alternatívákra.[ Szerkesztve ]
-
bolvar
senior tag
Bár lenne max 4" telóval is ilyen az lenne minden vágyam
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Felirat egyben nfc is, egyszerű de ügyes megoldás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
franc0
őstag
Most mondtam két terméket. Retina iPad is kijön belőle, fullHD elbújhat.
Most komolyan ezekkel a h****ségekkel jössz? Persze más nincs, ez egy értelmetlen termék, pont.
Yes we can faktor 1000 euróért. A gyártó meg röhög rajtatok, megspórol egy csomó alkatrészt, ti meg duplán fizettek.
Sokezer fölös euróm van, ha van értelme el is költöm. De erre marhaság lenne. Még csak nem is praktikus.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Nova96
őstag
Ígéretesnek tűnik, legalább a régebbi verzió olcsóbb lesz. És hátha, ennek is fog az ára még lejeb menni.
-
BiP
nagyúr
Azért drágább, mert nem mindegy, hogy ugyanazt a paramétert 4-5", 150g-ból kell kihoznod, vagy 10" 400g-ból. Meg ugye az ár nem is mindig függ össze az előállítási költséggel, hanem marketing/kereslet-kínálat szempontok is vannak.
(#101) franc0: Ja, csak egyik sem fullhd, meg mivel 2 külön készülék, szinkronizálgathatsz.
Persze én is sokallom az 1000 eurót, meg én is inkább más, olcsóbb megoldás után néznék, de el kell fogadni, hogy ennek a kombinációnak/minőségnek ára van.
lásd mac mini teszt topikja. Ott is elég komoly vita van arról, hogy milyen sokba kerül, és miért ennyi, de nem véletlenül ennyi, stb.[ Szerkesztve ]
-
oceanrush
senior tag
Mikortol lehet kapni?
-
erdoke
titán
Korábbi Padfone kabát vs. új Padfone kabát felbontásáról beszéltem...
(#103) Cyberpunk
Nem elképzelhetetlen, csak ne felejtsd el, hogy az iPad 2->3 váltásnál a +60 % akksi is rövidebb üzemidőt produkál. Persze ott van egy IPS->PLS technológia csere is, úgyhogy nem ennyire egyszerű az összevetés.[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
1000 EUR? Ennyiért lehet venni egy Galaxy S3-at és egy 3G-s Note 10.1-et.
Mi a fene értelme van ennek? Már maga a koncepció is értelmetlen szerintem.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
persil
nagyúr
De itt szó nincs semmiféle nagyobb felbontásról, a telefon és a "tablet" is fullhd, utóbbi szimplán csak nagyobb méretű.
Szóval a háttérvilágítás miatt igen, biztosan többet fogyaszthat, de közel sem annyival, ahogy gondolod.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kelly416
veterán
Uh... nagyon szép, nagyon nagy, nagyon drága. Mindez talán túlzottan is.
-
raper
senior tag
A Samsung S IV-nek fel kell kötnie a gatyáját, ha überelni szeretné, ezt a remekművet.
-
vigyed
tag
Durva ár! Ennyiért nem kell! :-)
Goodbye everybody......
-
Pantal
senior tag
válasz balazsnagy38 #24 üzenetére
Ebben, hogy két dolgot kapsz egy áráért és így együtt véve olcsóbb ott a hiba, hogy ha pl külön akarnád a telefont és külön a tabletet, akkor arra esélyed sincs. Pl localban játszani egy játékot egy családtaggal.
-
|nsane
tag
Úgy látom még nem ültél olyan autóba amiben B&O van. Egyébként csak az Audi, Mercedes-AMG, Aston Martin és a BMW-nek gyárt hifiket. Audinál csak 2,1 milliós extra. Az én Audimban "csak" BOSE hifi van, ami egyébként remekü szól, de a B&O -nál úgy szólal meg az MP3, mintha koncerten lennén kb. Ez a baj, van az agyonreklámozott Beats Audio akkor már a többit nem is ismerjük.
[ Szerkesztve ]
-
Hiperwolf
tag
válasz Luck Dragon #20 üzenetére
meghallgattattak
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
arn
félisten
Ez a b&o nev hol cseng jol a hifiben? Nem emlekszem, hogy nagy nev lenne...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Kicsit elrugaszkodottnak érzem az árakat.. Vagyis nem kicsit..
300k-ért kapsz egy csúcstellát, ami mondjuk 200k plusz a kabát hozzá, ami gyakorlatilag egy kijelző meg némi akku egy százasért.. Vicc.
Ne bántsatok, de egy átlag usernek egy alcatel 997D meg egy 40k-s tábla bővel elég, és megvagy egy százasból.. Tudom, hogy MTK, de akkor is.
Meg egy valamit amúgy se értek, ha van egy tablet meg egy telefon ugyanazzal a speccel, a telefon jóval drágább, pedig kisebb kijelző, akku.
Mi kerül többe egy telón? A 3G/4G modem, meg a nem 3 hanem 8 Mpix kamera led villanóval?
Tehát pl egy Acer Inconia B1 tulajdonságokkal rendelkező telefon miért kerül másfélszer annyiba?!
Egyébként tudom, hogy közhely, de olvasgatva a fórumokat, néha iszonyat megdöbbennek. Vannak a brutális csucsgépek, pl HTC One, és minden harmadik hozzászóló leszólja valamiért. És itt jön a közhely.
Emlékszem rá mikor még 386 sx-em volt 16 Mhz-el, 4 mb rammal, fél megás tridenttel és 640x480-as max felbontású szines (hoppá!) 14"-os monitorral, és szaggatott rajta a Mortal 2 (de a Golden Axe perfekt volt,csak ráment a billentyűzet ), úgyhogy átmentem haverhoz, és az Ő erőművén játszottuk (486 dx4, 100 Mhz!). És hogy tudtunk örülni neki, ellenben a mai vásárlókkal, akiknek semmi nem elég jó. És ezt kérem, senki ne vegye személyeskedésnek. 15 év alatt nagyot fordult az IT világ..
Ja, és mondom ezt úgy, hogy nem vagyok öreg (26). -
callmeakos
veterán
1000 juró hát ezen most szakadok
All→M8
-
gzbotii
nagyúr
Ha minden haztartasban szeretnenek jelenlenni, akkor nem ennyiert adnak, szvsz
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Huh, durva ára lesz!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Cyberpunk
félisten
Ott a Padfone 2 az 4,7". Egyébként a kérdésedre válaszolván mert marketing okokból. Mivel ma a méret mánia korát éljük. Egyébként jó ez. Én mondjuk sehová nem cipelnék egy 10"-os "kabátot" magammal akár 5", akár 4,5" maga a készülék. Viszont otthon rádugva már jobb lehet azért.
-
GeryFlash
veterán
Ennyiért legyen már benne 800as proci, mindenki ezt az s600at rakja, mire jó akkor a 800as, hamég a 300ks cuccba se fér bele??
-
Beantech
tag
Tetszenek ezek a padfone-ok, de nem venném meg. Egy drága, másik, hogy nem értem, ha csinálnak egy tableetes dokkot. Akkor minem 5" mobil. ha kell nagyobb kijelzö táskába a dokkolot. és melette egy 4-4,5" teló nekem szimpatikusabb lenne. Hozzáteszem 4,7es telom van, de ha lennne dokkolom elég lenne kisebb is.
-
Kasya
nagyúr
Aprilis...Europaban, vagy nemzetkozileg?
Mellesleg hihetetlen keszulek. Androidbol az Asus tudja egyedul megdobbantani a szivem.
-
jerry311
nagyúr
Akartam egy ilyet, míg ki nem derült az ára.
Most két lehetőséget látok, az egyik, hogy csak keveset akarnak eladni belőle, a másik hogy majd jól lemegy az ára oda ahol egy telefon + tablet van, persze még így is drágább, de azért mér valami. -
nagyúr
Disztroj! Bízom benne, hogy majd ez a vas megfizethető összegre lenyomja majd a PadFone2 árát...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Johnny194
aktív tag
a végén akkor a lesz maga a telefon, hogy nem kell mellé dokkoló
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Prof01
veterán
999 Euró? Sok sikert nekik!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Robi86
senior tag
Legalább megtanuljuk Jonney nevét...
-
Zax1231
csendes tag
Jó a cikk, csak zavar, hogy a hangszórót hangfalnak írjátok. Lehet nálam van a baj, nem akarok flame-elni.
-
Cyberpunk
félisten
Minél újabb annál drágább. A Padfone 4 meg 400k lesz mi?
Egyébként ezekhez lehet kapni asztali dokkolót is? Mármint amire egy billentyűzetet és egy egeret lehet dugni, + HDMI-n csatlakozni TV, monitorhoz?
-
rizso
addikt
Kicsit vicces az árazás. Akkor lenne értelme, ha a "kabát" tényleg kabát áron lenne mellé...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
jacis
nagyúr
A birtoklási vágy magával ragadott...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
bajaki
őstag
Ezzel nagyon odatette magát az ASUS. Kinézet, hardver...semmivel nincs gond, leszámítva az árát.
Álomgép!
-
HUNPablo
tag
Ez valami gyönyörű ! Ide vele
-
falijja
őstag
Na most mit lehet erre az árra mondani dubai-ba lehet menő lesz de itt Magyarországon soha....!
felét megéri de egy forintal sem többet + bill sincs .... -
Epsylon
aktív tag
Maga az Infinity szép lett!
Most kezdik a gyártók a lapos hasáb forma mobilokat gyártani?
Évek óta várom, hogy végre valaki ilyen egyszerű formájú mobilt csináljon, erre kezdi mindenki ezeket kiadogatni. Én meg kapkodom a fejem jobbra-balra, hohy melyik tetszik jobban..
A station viszont a túlméretezett kerettel elég sz@r lett..A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
pszili8
aktív tag
Nagyon szép és jó,de amint odaértem,hogy a hangszórókat B&O val közösen csinálták,már tudtam,hogy ez nem nekem készült.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
planbmokus
senior tag
válasz IkszIpszilon #57 üzenetére
+1
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #56 üzenetére
Sokáig használtam iPad 2-3-4-et, komoly kakaó kell azonos fényerő eléréséhez sokkal nagyobb felbontáson. Nyilván nem viccből lett vastagabb és nehezebb az iPad 3-4, miközben az előbbi üzemideje még némileg vissza is esett. Ugyanúgy netezgetésről, olvasgatásról beszélek, nem komoly, a natív felbontást támogató 3D-s játékokról.
Viszont úgy tűnik, az IPS-nél valamivel kisebb a csökkenés, mint a PLS esetében.A legjobb aláírás a héten
-
IkszIpszilon
aktív tag
1000 euros minimálbért Magyarországra is!
[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
Cyberpunk
félisten
A nagyobb felbontás kijelző csak kis részben növeli meg a fogyasztást. A fogyasztás a hátérvilágítás, és a számolások miatt van többnyire. Persze fogyaszt a kijelző is, csak nagyon nem olyan mértékben, mint azt te gondolod.
-
ADAM1337
nagyúr
Ha 10colos a tábla minek kell 5colosnak lennie a telefonnak ?
Bőven elég lenne 4,5 colon HD felbontás is, nem kell a fullhd ha a koncepció része pont az hogy ha kicsi a telefon átrakom a tablet-be..
Kicsit érdekes, amúgy a formavilág jobban bejön mint az eddigiek tetszetősebb.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
... és nyilván a Full HD kijelző hirtelen feleannyit fog fogyasztani? Inkább fordítva.
(#53) Cyberpunk
Az iPad 4 is másfélszer annyit bír, mint a 3, mert az IPS kijelző kevesebbet eszik azonos felbontáson és fényerőn, illetve a SoC is fejlettebb, de az 1280x800-as IPS-hez képest az 1920x1080-as IPS csak többet eszik, nem kevesebbet. Még ha jelentősen növelték is az akksit, max. a gyengébb felbontású üzemidejét tudja.
Nem is ez volt a lényege a hozzászólásomnak, hanem hogy a kijelentés nem a tabletre, hanem a telefonra vonatkozhat! Tehát egy apró félreértés lehet a hírben.[ Szerkesztve ]
-
Entryy
aktív tag
Nagyon ígéretesnek tűnik, csak az ára ugye, meg az elérhetősége...
Egy vagy két hete volt hír,hogy a Padfone 2 elérhető a telenornál.
Ők még nem tudnak róla...http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
erdoke
titán
Szerintem a telefonos videózás megháromszorozása lehetséges a tablet akkumulátorával, a 10" kijelzőn nem fog 27 órát videózni 50 % fényerőn, az hétszentség.
-
jubilleum
senior tag
És megint nincs billentyűzet
-
prolad
addikt
Ez gyönyörű
Kéne csakhát az áraVan bármi különbség a snapdragon 600 és az s4 pro között?
-
Ármester
2 se éppen egy 2Ft-os cucc.
-
kaller1
veterán
Adhatnák nyugodtam a htc one árában, még akkor is keresnének rajta, és lehet hogy inkább ezt vennék.
.::> <::.
-
takacsbotond
őstag
Hát... mit mondjak gyerekek?!
300-at semmi képp nem ér, a reális ár olyan 200 körül lenne, de fel a fejjel, meg ez még lejjebb isPróbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
planbmokus
senior tag
A cikk olvasása közben egyre hevesebben vert a szívem és ment fel a vérnyomásom, a végén meg azt hittem megáll.
Álom cucc, álom hardver, minden benne van, ami kéne.
De ennyiért egyék meg."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
BiP
nagyúr
Engem is megzavart, és emiatt azt hittem, hogy egy működő tablet + mellé telefon.
Már akartam is írni, hogy én nem működő tabletes dokkolót csinálnék, hanem csak egy sima dokkolót, amiben gyakorlatilag egy akksi van meg egy kijelző, így könnyű lehet ill. nagy akksit lehet beletenni.
Erre meg kiderül, hogy tényleg így van[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Nem semmi, de ennyiért nem kell...
-
atikó
őstag
Horror àr és bill. Nuku.
-
hitvanyalak
senior tag
Hinnye de szép lett, a belseje meg a padfone-oknak mintha referencia lenne, az aktuális csúcsból mindig...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
törölt tag
Mehetne WP-vel....
-
vipnolf
aktív tag
egyébként nagyon kemény, hogy a képen a kivetítőn külön van a telefon és külön a táblakijelző és úgy is működik a másik kijelző sőt a szövege a slideon is azt írja, hogy 5"phone + 10" tablet
ez így nem kicsit félrevezető a képen tehát van egy kivett telefon külön és egy tábla benne egy telefonnal.ha így lenne 1000 ojró, akkor már nem is olyan drága
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
szimike79
őstag
Nagyon szépre sikeredett, még jobban tetszik mint a Padfone 2. De ez a horror ár elég durva. Vagy csak én keresek keveset?
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Dr. Mózes
aktív tag
A teló külön dokk nélkül mennyibe kerülhet?
-
Greg-77
aktív tag
Valóban szép is és biztosan jó is! De ennyiért azért két teljes eszközt lehet kapni. Nem a mindennapokat hanem a pénztárcát könnyítik meg!
-
Sonyfan
tag
Az ár nem is olyan drága, ha azt nézzük, hogy tablet és telefon is.. csúcshardverrel..
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
batai15
félisten
Erősen ráncoltam a homolokomat mikor elolvastam a cikket. kajak a tavalyi csúcs telók lassan sehol nincsenek..
-
mate1396
tag
Egyik kedvenceim a Padfone-ok csak dárgák
-
Oppenheimer
nagyúr
OMG kell!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
balazsnagy38
tag
az ár nem annyira drága mégis csak telefon is és tablet is le a kalappal az ASUS előtt ez jól megcsinálták
Acer Cloudmobile :)
-
legiaap
félisten
Végre valaki halad a korral és valami értelmeset tesz le az asztalra.
El sem hiszem.
Amúgy a tájékoztató fasza volt.
Néztem neten.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Imáim meghalgattaték Imádom ,csak az árát nem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Nyick
tag
1000euro... ez egy jobb orszagban a fizetés fele. Itthon akkor 80eFt lenne, az mar nem olyan sok.
-
Cyberpunk
félisten
Kell.
-
tolts.hu
őstag
A hülyéknek ezt is eladják a szolgáltatók részletre + valami horror net csomaggal 500-600ezerért, mire kinyögöd 2 év múlva..
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Integra
titán
fotó és spec alapján még mindig a htc one a befutó nálam az új telefonok közül.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ati1979
veterán
válasz kakuk.tamas #8 üzenetére
Igen pont ezért írtam, hogy olcsóbb is lehetne egy kicsit.
(#9) bigmasterg
1325 usd-t írnak. Az kb. 1325 euró. Olyan 400 ezer lesz sajnos mire ideér.
-
Xaels
félisten
Csak, hogy tudtommal az nem tablet hanem csak egy dock amihez kell a telefon, hogy működjön. így már nem olyan jó az az ár.
Amúgy a ketyere nagyon kellemes és érdekesek a specifikációk
-
Maxentius
addikt
Horror áron, billentyűs dokkoló nélkül. Ragyogó...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
bigmasterg
addikt
Csak ez épp eurós ár. Mire ide ér, mindig drágább. (lásd padfone 2) (a 64es meg 300 körül van)
Korrektnek tűnik, de tényleg nem olcsó. Ennyiből nexus10 és egy felső kategóriás telefon is megvan.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Nincs, "a tablet meg 150", hisz az csak egy kijelző, meg akksi. És így nah... Necces az az 1000 euró. :/
De legalább ide most jöhetnek csorgatni a nyálukat a RAMsapiensek, csak ne sírjanak az ár láttán...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
vipnolf
aktív tag
nagyon komoly ahogy a csávó atomvigyorral mutatja be az 1000eurós telefontáblát
maga a teló nagyon szép lett. de az a kitüremkedő nyílás továbbra sem szimpatikus a keretben. ahelyett, hogy a telefon lenne mondjuk 6mm, a tábla meg 9mm és ezutóbbi tartalmaz mondjuk egy giga akkut, és úgy lenne elhelyezhető benne a telefon, hogy ne legyen semmiféle dudor a hátulján a táblának.
plusz annak ellenére, h innovatív, meggondolásom szerint a mindennapokban korlátozottan használható ez a kombó.XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
AS
félisten
Asus megint legjobbat hozta össze.)
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
Ha azt vesszük, akkor másfél eszközt kapunk ezért a pénzért, de még akkor is elég húzós ez az ár.
A cucc előtt viszont le a kalappal, az Asus nagyon odatette magát
Everybody lies.
-
stilo18
addikt
Sajna amúgy is ennyibe kerülne egy ilyen minőségű teló (pl.HTC One) illetve egy komoly tablet...sőt, talán többe is...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
leslieke
Jómunkásember
Jó cucc, drágán.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ati1979
veterán
Ez igen!
Csak kicsit drága lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI kábel TV
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest