- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Sőt én láttam már 15-20ezres csomagokat is!
Az 2 év alatt 4-500ezer forint + a készülék ára!
Csak egy példa:xperia Z
2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
persil
nagyúr
válasz tolts.hu #151 üzenetére
"2 év hűség az alábbi díjcsomagra: Mozaik XXL 20890 Ft havi díj
T-Pontokban és partnereinknél: 71 760 Ft
Webshop teljes ár: 64 584 F
Ennek a végére nem több mint 500 rugót kifizettél nekik???"De igen, a végére 500 rugót fizetsz nekik. CSAK ÉPPENSÉGGEL ez nem a telefon ára. A telefon ára a példádban 71ezer forint(64@webshop). A havi 20 ezer forint a mozaik xxl, amit akkor is ki kéne fizetni, ha 3310 mellé kéred. Ez egy szolgáltatás, ami a T-nél ennyibe kerül. Van benne csillió perc, meg quadrillió sms, meg egy kazalnyi adatforgalom. Ez kerül az ő díjszabásuk szerint 20 ezerbe. Nem kell rá előfizetni, ha nem tetszik, én sem használnám ki, de ez nem a telefon ára, ahhoz ennek semmi köze.
Ezért nem szeretem, amikor valaki ilyen hülyeséggel példálózik, hogy 500 ezerbe kerül a mobil a szemét T-nél.Vagy te a TV árába is beleszámolod azt a díjat, amit a szolgáltatónak fizetsz ki? És akkor mindenkinek többmillió forintos tv-je van, mivel évek óta havi szinten kifizeti a 4-5-10 ezer forintot?
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ati1979
veterán
válasz tolts.hu #148 üzenetére
Hát igen.
Mondjuk ott az előfizetésed lebeszélheted, de sokan ezt nem használják ki.
15-20 ezer forintos havi előfizetés meg elég kevés embernek éri meg.Hűségnyilatkozatot aláírni magyar szolgáltatónál, csak nagyon kevés esetben éri meg, mivel nem kompenzálják megfelelően a hűségédet sajnos. Szóval a telefon / tablet árból keveset engednek.
A legtöbbször tragikomikus ajánlatokkal árasztják el az embert. Magyarul hülyének nézik.
-
persil
nagyúr
válasz tolts.hu #153 üzenetére
Nem szeretnélek meggyőzni, én tökéletesen elfogadom az álláspontodat, csak ne mondd azt, hogy ez a készülék ára, mert ez nem az.
Az, hogy mennyibe kerül és mennyiért lenne reális az adott tarifacsomag, már teljesen más kérdés, de amíg a havi 20 ezerért a - szolgáltató szerint a 20 ezernek megfelelő - szolgáltatást kapsz, addig ennek a telefon árához semmi köze, akárhány évre is kötsz hűséget.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sing1ep1ayer
őstag
Több köze van a telefon árához az előfizetésnek, mint egy tévé esetén. Televíziónál mindenképp az adott csomagra fizetnél elő (mellesleg nem is az elektronikai bolttól kapod a csatornákat kötelező hűséggel), telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van. Hány ilyet ismerek jómagam is...! Természetesen a szolgáltatást megkapják érte, de igazából ki sem használják, így olyan, mint ha az ablakon dobnák ki azt a pénzt havonta, tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is). Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #157 üzenetére
"telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van."
Igen ez sajnos létező jelenség, tökéletesen igazad van, de ez akkor sem a telefon ára, és totális emberi hülyeség oka, nem pedig a szolgáltató hibája.
"tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is)"
Ez így mindjárt életszerűbben hangzik."Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük."
Egyetértek természetesen.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
GeryFlash
veterán
Szép, hogy havonta szolgáltatás van, így nem kell a teló árához csaoni... de tudod ott van a 2éves rablánc, mégis csak nyugodtan csapd hozzá
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
erdoke
titán
válasz GeryFlash #159 üzenetére
15 éve vagyok ugyanannál a mobil szolgáltatónál. Miféle hátrányt jelent számomra a 2 év rablánc?
A cég kifizeti a telefonszámlám, viszont a telefont saját magamnak vettem az előfizetésre, mégis olyan csomagot választottam, ami közel van a felhasználói igényeimhez. Pedig az eggyel magasabb csomagban úgy 30 ezressel olcsóbb lett volna a készülék. Persze így se volt sok 50e egy listaáron 270 ezres készülékért, de te biztosan jobban jársz, ha megveszed készpénzre 250-ért egy zug GSM-ben...A legjobb aláírás a héten
-
GeryFlash
veterán
,,A cég kifizeti a telefonszámlám" Innentől inkompetens az érved, nem erről beszéltem...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
erdoke
titán
válasz GeryFlash #161 üzenetére
Dehogynem. Pontosan arra mutattam rá, hogy én még más bőrére se választok nagyobb csomagot, hogy olcsóbb legyen a telefon, nemhogy a sajátoméra. Pedig a kutya nem nézné, ha 4-5 ezerrel több lenne az alap előfizetésem. A feleségemnek is mindig az 5-6e Ft-os csomagok közül írunk alá valamelyikére, mert neki az passzol. Eszembe nem jutna 11e Ft-os csomagra aláírni, aztán fizetni 120 ezerrel többet 2 év alatt, és csak 40-50-nel olcsóbban kapni a telefont.
Ha 20-25e 2 éves pluszért kapnék 20-25e Ft készülék kedvezményt, és az a plusz mondjuk azt jelentené, hogy utána kevésbé kell figyelni a telefon/mobilnet költségre, talán bevállalnánk.A legjobb aláírás a héten
-
Epsylon
aktív tag
Khmm...
Itt valami fogalmi félreértelmezést látok a hozzászólásokban..
Ha előfizetsz XY díjcsomagra, AKKOR x% árkedvezménnyel vehetsz hozzá egy mobiltelefont.
Ha nagyobb előfizetési díjjas csomagot veszel, akkor a mobilt is kedvezőbb áron veheted meg hozzá.
Az ügyfél előfizetést vesz és mellé kedvezményt kap a szolgáltatáshoz vásárolható eszközök árából.
Nem mobilt vesz az ügyfél olcsón, aminek az árát a drága előfizetési díjban törleszti!
Díjtörlesztés csak részletre vásárolt eszközöknél van.A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
Epsylon
aktív tag
Nem akarom szétoffolni a fórumot, de ez így van. Akár tetszik, akár nem..
Én pl készülék nélküli előfizetéseket vettem. Akkor most a fogyasztóvédelemnél kellene hisztiznem, hogy nem létező készülék részleteit fizetem, mert nekem is ugyanannyit kell fizetni mindkét előfizura, mint annak, aki telefont is vett mellé olcsón?A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
persil
nagyúr
válasz GeryFlash #159 üzenetére
Semmiféle rablánc nincs, hosszú évek óta ugyanannál a szolgáltatónál vagyok és 2 forint/perc miatt már nem is fogok átmenni másikhoz, tehát pl számomra(és gondolom a világon vagyunk ezzel még néhányan) az ég világon semmiféle rablánc nincs.
Akinek meg hiányzik a fene nagy szabadság, az úgyis kártyás vagy független telefont vesz, tehát nem is értem, hogy miért rugózik a rablánc.(ami mint már mondtam nem is létezik)
Tehát ez a hozzáállás is hülyeség.
-
persil
nagyúr
Tökéletesen igaza van, teljesen helytálló, amit ír, legfeljebb csak megérteni nem akarjátok.
Az, hogy a szolgáltató lófasz kedvezményt nem ad az előfizetés miatt, meg igazából az egész nem is éri meg, csak a szolgáltatók árazása miatt van, teljesen más dolog(sőt a témában irreleváns), de ettől ez még így van, ahogy Epsylon leírta.
Nem olcsó mobilt veszel, amit törlesztesz az előfizu díjában, hanem előfizetést veszel, amihez olcsóbban kapsz készüléket.(ha kérsz)
Törleszteni(1-2-X évig) és így többet kifizetni csak akkor kell, ha részletre veszed a telefont.(mondjuk legtöbb esetben akkor sem változik a telefon ára)[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Teljesen félreértesz(gondolom szándékosan).
A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
Az meg, hogy a valóságban sajnos sokszor még csak nem is akciós egy mobil az előfizu mellé, azért irreleváns(és semmiben sem gyengíti az álláspontomat) mert attól még a telefon árának továbbra sem lesz köze az előfizetéshez, amit akkor is ki kell ugyanúgy fizetni, ha nem hoztál volna mellé telefont."Elég volt ennyi ebből."
Pontosan. Ha szándékosan nem akarod megérteni, amit más mond, akkor ebből elég ennyi."Nem olcsó mobilt veszel, amit törlesztesz az előfizu díjában, hanem előfizetést veszel, amihez olcsóbban kapsz készüléket.(ha kérsz)
Törleszteni(1-2-X évig) és így többet kifizetni csak akkor kell, ha részletre veszed a telefont.(mondjuk legtöbb esetben akkor sem változik a telefon ára)"
A témához ennek van köze. Az, hogy amúgy a szolgáltató milyen árazást talál ki, lényegtelen ebben a témában.[ Szerkesztve ]
-
Epsylon
aktív tag
[ON]Nos! Tud valaki valamit külön a telefon áráról? Dokk nélkül jobban érdekelne.[/ON]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
atikó
őstag
hát ezzel nem érek egyet, mert ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet,( ami nyugaton már nincs szinte) és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény, én már 10 éve a vodánál vagyok de inkább megveszem függetlenül a telcsiket mert nincs értelme a rabláncnak. 10-15 ezres csomagot kellene 2 évig nyögni hogy megérje telefont venni. szégyen, és nem vehetsz csak két évente 1 telefont, amikor egyszer megkérdeztem hogy miért van ez így, az volt a válasz, hogy
hogyan akarok 2 telefont használni 1 előfizetéshez. erről ennyi!szerk: A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet"
Igen, de te mint intelligens felnőtt ember csak akkor hozod a hatalmas csomit, ha van is rá szükséged, ki is használod. Aki meg pusztán az olcsóbb készülék reményében feleslegesen fizet egy 10-20 ezres csomagot, amit ki sem használ, az meg is érdemli. Most nem?
"és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény"
Ez sajnos igaz, de épp ezért kell olyan csomagot választani, amit csurig kihasználsz és mellé választani a telefont.(aztán ha pont máshol olcsóbb, akkor úgyis onnan veszed)"én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre."
Igen, de ez már a szolgáltató gyökérsége. Én a csomagot úgy választom, hogy megfelelő legyen 1-2 évre, az árát is figyelembe véve és ahhoz veszek telefont, ha olcsóbb a színeseknél, akkor tőlük, ha olcsóbb a független, akkor ott.[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
én értem a mondasz!
nekem 8500ft körül van a havidíjam, és elég, de mobilt nem veszek szolgáltatónál mert felesleges, és nem is jelennek meg az újak azonnal, ha meg netalán megjelenik, akkor meg a szoftverekkel babrálnak, tele rakják vacakabbnál vacakabb dolgokkal, és a firmware frissítések is késnek emiatt. -
lafaty80
addikt
válasz tolts.hu #151 üzenetére
Nem tudom, de a T-nél a padfone 2 32GB olcsóbb mint bárhol máshol. Alap 2 éves részletre, ahol nincs net csomag, tehát akár a jelenlegi csomagod mellé (persze ha lehetne kapni, de nem ez a lényeg)
Nagyon elfogult vagy ezen a téren Én pedig ha szeretnék egy ilyen kütyüt, akkor jobban megfelel 2 év részletre "jó" áron, mint kp.-ban, kivárva míg összeszedem.
Más ha csak a design-t nézem nagyon bejön ez a forma (mx2 és mi2s-el együtt).
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
őstag
mikor jön már el közénk!? van valami info?
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest