- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
én értem a mondasz!
nekem 8500ft körül van a havidíjam, és elég, de mobilt nem veszek szolgáltatónál mert felesleges, és nem is jelennek meg az újak azonnal, ha meg netalán megjelenik, akkor meg a szoftverekkel babrálnak, tele rakják vacakabbnál vacakabb dolgokkal, és a firmware frissítések is késnek emiatt. -
atikó
őstag
hát ezzel nem érek egyet, mert ahhoz egy drága mobilt olcsóbban vegyél, hatalmas előfizus csomagot kell hogy vegyél és aláírjál 2 évet,( ami nyugaton már nincs szinte) és az lenne az értelme 1 szolgáltatónak hogy adja olcsóbban a drága telefont hogy megérje rabláncon maradni, de sajna nem mert 15-20ezer forint az nem kedvezmény, én már 10 éve a vodánál vagyok de inkább megveszem függetlenül a telcsiket mert nincs értelme a rabláncnak. 10-15 ezres csomagot kellene 2 évig nyögni hogy megérje telefont venni. szégyen, és nem vehetsz csak két évente 1 telefont, amikor egyszer megkérdeztem hogy miért van ez így, az volt a válasz, hogy
hogyan akarok 2 telefont használni 1 előfizetéshez. erről ennyi!szerk: A lényeg az, hogy amikor előfizuval elhozod a telefont(is) akkor a telefon ára nem a 2 év alatt előfizetésre kifizetett összeg, ha fejreálltok akkor sem.
én ezt értem, csak hogy olcsóbban kapj mobilt horribilis csomagot kell vegyél 2 évre. -
sing1ep1ayer
őstag
Több köze van a telefon árához az előfizetésnek, mint egy tévé esetén. Televíziónál mindenképp az adott csomagra fizetnél elő (mellesleg nem is az elektronikai bolttól kapod a csatornákat kötelező hűséggel), telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van. Hány ilyet ismerek jómagam is...!
Természetesen a szolgáltatást megkapják érte, de igazából ki sem használják, így olyan, mint ha az ablakon dobnák ki azt a pénzt havonta, tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is). Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük.
-
erdoke
titán
Korábbi Padfone kabát vs. új Padfone kabát felbontásáról beszéltem...
(#103) Cyberpunk
Nem elképzelhetetlen, csak ne felejtsd el, hogy az iPad 2->3 váltásnál a +60 % akksi is rövidebb üzemidőt produkál. Persze ott van egy IPS->PLS technológia csere is, úgyhogy nem ennyire egyszerű az összevetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged