- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #126 üzenetére
Értem én, hogy a nagyobb a kényelmesebb ...
Te viszont azt nem akarod érteni, amit én mondok (írok). Ahogy erdoke is, én is azt mondom, hogy ezt a két készüléket így összepárosítani baromság.
Hogy még érthetőbb legyek:
A telefon túl nagy ahhoz, hogy igazán hordozható legyen, a tablet pedig túl kicsi (felbontású) a telefonhoz képest. Főleg mert mondjuk 250 $-ért ilyet lehet venni, ha akkor tartalom fogyasztó az ember.
Ez így azért is fájó, mert külön (úgy tudom) nem lehet megvenni. Vegyük úgy, hogy telefon kb. 200e, akkor a tablet rész felára ~100e. Ez így meglehetősen rossz ár/teljesítmény viszonyú. Szerintem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelzőnek akkor van értelme, ha több információ megjelenítésére képes. Ez itt nem igazán áll fenn (1920 x 1080 vs. 1920 x 1200). A telefon pedig -- ahhoz képest főleg -- hogy létezik hozzá egy 10"-os "bővítmény" is, igen nagy. Tudom, hogy Neked ezek a kissé túlméretezett telefonok jönnek be, de azért látnod kéne az ellentmondást ebben a készülékben.
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Ez így megint a "too much" kategória nekem. Az árral innentől kezdve kár is foglalkozni. Onnantól kezdve, hogy a két "részegység" kijelzője között 120 sor különbség van, ez nem más, mint árukapcsolás.
Ja, hogy a telefonon aprók a betűk, és azért kell a tablet? De akkor minek ekkora felbontás (és kijelző) a telefonba? Tényleg nem értem az Asus-t. A következő lépés az lesz, hogy a telefonból lehet majd kivenni egy kis (??) tablet-et?
Az ötlet nem lenne rossz, de a megvalósítás ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest