Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Több köze van a telefon árához az előfizetésnek, mint egy tévé esetén. Televíziónál mindenképp az adott csomagra fizetnél elő (mellesleg nem is az elektronikai bolttól kapod a csatornákat kötelező hűséggel), telefon vásárlásakor viszont sokan jóval borsosabb előfizetést vállalnak be, mint amivel korábban rendelkeztek és/vagy mint amire egyébként szükségük van. Hány ilyet ismerek jómagam is...!
Természetesen a szolgáltatást megkapják érte, de igazából ki sem használják, így olyan, mint ha az ablakon dobnák ki azt a pénzt havonta, tehát szerintem jogos hozzászámolni a telefon árához a havidíj egy részét (ha az egészét nem is). Ez persze azokra nem vonatkozik, akik egyébként is a 10-20k-s előfizut választanák és ki használják azt, de félek hogy ők vannak kevesebben. Te is tudod mennyi ember van, akit meg lehet vezetni és mennyit meg is vezetnek közülük.
-
-
sing1ep1ayer
őstag
Akinek nem kimondottan munkaeszköz a tablet, annak nem igazán személyes tárgya. Én legalábbis ismerősi körben azt tapasztalom, hogy egy családban általában egy tablet van, amit többen használnak. Mindenesetre ha személyes tárgy, akkor is jobb megoldás két különálló eszközt venni, mert árban nagyjából ugyanott vagy, viszont jópár előnyöd származik belőle, hogy ezek külön-külön is használhatóak.
-
sing1ep1ayer
őstag
Majd ha lesz 5 gyereked, meg az asszony otthon vár, akkor mindegyiknek veszel egy külön tabletet, csak hogy ne egymásét használják? Ugyan már! És lesz otthon 7 PC is, amikor már iskolába mennek...
Ha pedig mindig benne hordtad a mobilt a tokban, akkor neked elég lett volna egy erős tablet + olcsóbb mezei mobiltelefon kombó is. Persze a te dolgod, mire vered el a pénzt.
Mindenesetre fogalmazni, írásjeleket kitenni megtanulhatnál, mert ötvenszer kell átolvasnom, hogy mit is szeretnél közölni velem. Aztán ha félreértem én vagyok a hülye. Nem bántásból írom ám, csak a második mondatod például teljesen olyan, mint ha egy levegőre megpróbáltad volna elhadarni a Hinuszt.@ (#120) BiP
A súlykülönbség elhanyagolható. Szinkronizálni meg egyáltalán nem nagy dolog és sokaknak olyan óriási szüksége sincs rá, de egyébként ez valóban az egyetlen előny... és egyben hátrány, így ugyanis a rajta tárolt fájlokról csak egy példányod van, tehát ha valamiért elvész, akkor az el van veszve.
Az meg hol érdekel, hogy külön melegszik a két eszköz? Most komolyan! Viszont így ebben a formában a tárhely is fele annak, mint ha kölön lenne egy tableted és egy telefonod - csak hogy egy újabb hátrányt említsek. Még ha bővíthető, akkor sem rakhatsz bele akármekkora memóriakártyát. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Cyberpunk #116 üzenetére
Szerintem az már eleve egy problem, hogy amíg Te haza nem érsz, addig a tabletet senki más nem tudja használni, mert az csak egy tok. Ha a telefon esetleg elromlik, akkor megint csak nem lesz tableted sem. Ennek a cuccnak csak hátránya van a külön-külön vásárolt táblagéppel és mobillal szemben, ellenben ezt rendesen meg kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest