- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
donceleger8 #316 üzenetére
Filmnézés.:Ma már egy 100k körüli LCD TV is tud lejátszani egyenesen pendrive-ról. Nem tudom miért akarunk mobiltelefont használni erre a célra. Sőt ha van otthon egy fileszerver és egy router akkor szépen kényelmesen vezeték nélkül is meg tudod osztani a TV irányába is, persze nem minden típusnál van erre mód az igaz.
Amúgy meg csak egy ilyet link kell vennie és mehet a szifon a TV-re HDMI-n keresztül.USB OTG: Jó dolog én is leírom, de felesleges filmezés kedvéért. Persze ha valaki 20-30GB-os nyers BR Rip filmeket akar nézni a mobilján elhiszem hogy kell.
FM Transmitter: jó dolog, de minőségben kell egy kis megalkuvás egy normális autóhifihez képest.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
biczotibi #231 üzenetére
Attól még nem kel leszarozni én sem hordóm le a Symbian-t. Nem egy olyan készűlékem volt az elmúlt években
És igen volt 5800-ám is, de ma már nagyon nem kéne.A legjobb ellenérv az hogy mért vesznek nem Symbian és WP7 készülékeket. Tudod van az a mondás millió légy nem tévedhet. Vagy mindenki hülye aki iPhone-t, vagy ne adj Isten laggzó Androidot vesz?
-
Cyberpunk
félisten
Ott a méret a lényeg.
egyébként gratulálni tudok csak, valaki kifejti, hogy miért is nem tetszik neki a "csak mobil"-os fényképezés. Erre meg jól leoltjátok. Mert hogy nem tud olvasni meg ilyenek. Ott vannak a képek igen láttam, 1x zoomolsz rá már is képzajos. Ennyit a Mpixelekről.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha néha rájön a fényképezhetnék akkor jó a mobil is erre a célra. A problem ott van, ha valaki szerint kiválthat ezzel egy normális fényképezőgépet. Én minden téren minőségre törekszem, egy hivatalos rendezvényre például eszem ágában nincs csak mobillal beállítani, és az lehet egy N8-as is akár.
S ha kell tudom hogy fotózni fogok inkább cipelem a fényképezőgépet még külön.
-
Cyberpunk
félisten
Majd rád csörög a mobiljáról. Nem tudom honnét jön ez, hogy egy mobil kiválthat egy profi fényképezőt. Nem csak profi másfél millás gépekről van szó de még egy olcsó kompakt gépet sem.
Ha jó fotót akarok fényképező gépet viszek magammal, ha minőségi zenét szeretnék szintén külön lejátszón hallgatom...
-
Cyberpunk
félisten
Jézusom.
A Nokiának elgurult a gyógyszere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest