- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Mi van????
Lövök egy képet. Bemegyek a galériába, vagy közvetlenül megnyitom, nem szerkesztésbe megyek, és hülyére nagyítom ahogyan csak akarom! Ha nem tetszik, akkor törlés és lövök újat!
Amit te csinálsz az szőrszálhasogatás! Neked nem felel meg a telefon, te meg ezt bizonyítottad! Most komolyan N8 tulajokat akarsz meggyőzni, hogy szar a telefon????
Noooormális?!?!?!
Szar lehet az életed, ha ennyire ráérsz, de ha mindenáron széllel szemben akarsz hugyozni, a te dolgod! Én már csak röhögök rajtad! -
donceleger8
őstag
Arról nem is beszélve, hogy pl. én nem fosom össze magam egy két, vagy négy magos csodától és nem hajítom ki az ablakon azonnal az N8-at, mert van nála gyorsabb is!
Kész röhej ez az állítás.
Természetesen nem működik ilyen gyorsan az N8! De amire használni lehet, azt a megfelelő időn belül, elfogatható időn belül megcsinálja! Nem hinném, hogy bármiféle hátrányban szenvednék a kissé lassabb működés miatt.
Amúgy meg összességében semmi bajom a sebességével! Telefonálni ugyanolyan gyorsan lehet vele, sms-ezni is, navigáció is gyors, filmek, zenék szintén gyorsak. Netezés az opera minivel egész korrekt. Most az, hogy a menüben közlekedés nem annyira smooth és netezés során 1 mp-el később tudom meg az aktuális időjárást, komolyan ezért megy a fika???
Nyugodtan vakard le az arcod, ha neked ilyenek fontosak és nincs jobb dolgod!
Hihetetlen! -
donceleger8
őstag
Legalább valós dolgokat írnál! De te szándékosan lehúzod a telefont! Ezzel van a baj! Amúgy meg ha próbáltad és nálad nem működtek ezek a dolgok, mindenki másnál meg igen, akkor az nem user error véletlen??? Vagy lehet egy hamisítvány volt a kezedben, és ezért vannak téveszméid???
-
donceleger8
őstag
Azért írjuk mert igaz! Azért mert tudja ezeket a dolgokat! És plecsniket meg nem szarért hugyért osztogatják!
És hiába írják le olyanok, akiknek tényleg ilyen telefonjuk van és nap mint nap alkalmazzák ezeket a dolgokat, te jobban tudod, hogy mégsem tudja, mert te ilyen okos gyerek vagy!
Falrahányt borsó amit beszélünk!
Természetesen nem veszi fel a telefon a versenyt több százezres berendezésekkel. Ezt viszont senki sem írta. De tudja azokat elfogadható minőségben! És ez többeknek megfelel, ha tetszik ha nem! -
donceleger8
őstag
válasz
CharlieDrop #329 üzenetére
HDMI-vel nem tudom összekötni a házimozimat, csak a tévével, de oda átadja a zenét is. mivel a HDMI képes átvinni egyszerre hangot is és képet, így a válasz igen.
-
donceleger8
őstag
válasz
Cyberpunk #325 üzenetére
Na most ez miatt nem fogom lecserélni az 5 éves lcd-met. Ahhoz ez túl nagy beruházás. De ha le is cserélném, akkor kellene még egy nagyobb merevlemez is, amin a filmeket tárolom. Amúgy a 100 ezres kategória a videókat nem igazán támogatja, csak a képeket és zenéket. Tudom, mert kb 10 évet dolgoztam műszaki boltban eladóként. A 140-150 ezres kategória már igen, de azért nem mindent játszik le. Nagyon válogatósak. A DTS hangsáv meg felejtős. Igaz mobilon is, de akkor meg minek, amikor adott a mobil ami tudja, és van megfelelő háttértár is, plusz USB OTG.
A többivel egyet értek.
Transmitterről meg annyit, hogy rádió minősége van. Nyilván jobb egy kiírt lemezről hallgatni a zenéket, de ahhoz mindig meg kell venni a lemezt. Itt meg nem! Ja igen! És leginkább internet rádiót hallgatok a kocsiban is. Azért ezt nem tudja pótolni egy megírt lemez! -
donceleger8
őstag
Pont ebbe sikerült belekötnöd? Pedig ebben nagyon el vagy tévelyedve!
Tudod, a mediaplayerekről nekem is van némi fogalmam. Kb 2 éve volt egy Popcorn NMT-A110-es mediaplayerem. 90 eFt-ért vettem.
Laptopról akarsz HD filmet nézni! Nem értem jobb az, mint egy mobil, ha a mobil is képes rá. Ezt magyarázd el!
Ráadásul számítógépen, vagy laptopon kell vas is hozzá, hogy HD filmet nézz rajta. Az 1080p videóknak pl 2 mag minimum kell, meg egy jófajta nem integrált videókari. Laptop esetében ez 150k felett kezdődik.
És csak hogy tudd, már az N8 is megkapta a Dolby Digital minősítést. Simán kezeli az 5.1-es AC3-as hangot. HDMI-vel képes átadni a házimozinak, szóval igen, a hangot is megfelelően kezeli. Szóval, ha szeretnél ilyet, akkor nosza, meg van rá a lehetőséged.
De biztos nem vennél N8-at, mert csak így látatlanból is fikázod, közben pedig fogalmad sincs a valódi képességeiről.
Így nincs értelme tovább diskurálni, mert alaptalan amiket mondasz. Előbb győződj meg a saját szemeddel róla, aztán beszélhetünk megint. -
donceleger8
őstag
Úgy van! De van már TZ 10-es is. Az miben lett jobb? Nagyobb megapixelt tud, bár szerinted az nem jelent semmit. Ezen kívül már 20x-os optikai zoomnál tart és kapott 720p videózási lehetőséget. Az optika meg ugyanúgy 28mm-es Lecia.
Csak mert régi, attól még jó képeket lehet vele készíteni. -
donceleger8
őstag
Vegyél nyugodtan szifont és élvezd a zárt rendszert. Csakhogy azt nem tudod bővíteni. Ezt meg igen, így egy 32-es kártyával már rögtön 48 giga helyed lesz. Az mSD meg kellően gyors. Nem értem mi ezzel a bajod.
DLNA, HDMI - jól elintézted a nagymamával. persze savanyú a szőlő, mert neked nincs ilyen lehetőséged. HDMI egy LCD tévével, egy jó mkv filmmel vagy egy bdrip avival, haverok, sör stb... dereng már valami? HD filmet el sem indít. már megint a levegő beszélsz. ki se próbáltad, akkor meg minek nyitod ki a szád? még pendriv-ról is viszi a hd filmeket. ha pedig nem ismered a formátumokat, bővítsd az ismereted.
USB OTG - filmek esetében jól jön. csak hozzákapcsolok egy pendrive-ot, vagy egy külső merevlemezt és már nyomathajuk is a filmezést. Ha lenne neked, akkor éreznéd a hiányát, ha nem lenne. addig persze megint csak nem tudod miről beszélsz
FM Transmitter - kétlem, hogy hallottad volna a saját füleddel, mert akkor megint nem írtál volna ekkora baromságot. Nálam autó-hifi esetében még 6 méterről is tartotta a sztereo adást, a felett már kezdett sisteregni. Otthon meg a szobában tök mindegy hol vagyok, a hifi kiválóan veszi a jelet. Internet rádió bekapcs, kedvenc állomás belőve, de a több ezer adó közül bármelyiket belőheted, transmitter indít és máris élvezed a hifin. Mellesleg összejöveteleken is jó, hogy a háttérben nem egy reklámokkal telezsúfolt rádióadót hallgatsz, hanem ezen keresztül jófajta netes rádiókat.
GPS - kíváncsi is lehetsz. Én pl gyakran használom. Az IGO full europával s egy jobb géppel ott van a 60k környékén. ehhez megveszed a TMC antennát, hogy a dugót is elkerüld, plusz egy 10-es minimum. Itt meg alapból adott a történet, csak egy net elérés kell. Az meg ugye már többnyire az előfizetési csomagok része, és általában nincs túlforgalmazási díj. Ráadásul az egész világra letölthetőek a térképek. És nem kell az összeset, csak azt, amelyik éppen kell. Szóval még rugalmas is.
Összességében biztos neked van igazad!
-
donceleger8
őstag
Ezt máshogy is lehet nézni!
Lássuk csak. Van benne egy profi navigáció, mely a világra terjed ki ingyenes és frissített térképekkel. Sávnavigálással, 3D nézettel, dugó-elkerülővel. Szóval profi szintű gps. Ez érhet kb 40 eFt-ot.
Van benne egy jó mediaplayer funkció, mind zenei, mind video terén. Plusz Dolby Digital támogatás, HDMI, avi, mp4, mkv lejátszás. Ez megér kb 30 eFt-ot.
Nézzük az alap mobil funkciókat. Ez mondjuk minimum 30 eFt-ot megér. De lehet keveset is mondtam a 16 giga háttértárért, mely bővíthető is, az USB OTG, FM Transmitter stb...
Ez így már 100 eFt-nál tart. A maradék legyen a kamera összege. Így nézve már nem is annyira szörnyű a helyzet. Megjelenés után úgyis lemegy majd az ára. Nem kell kapkodni. Aztán lesz majd olcsóbb is.
Én az N8-at 65-ért vettem a T-nél. Az is tudja ezeket, csak a kamera nem ennyire jó.
De viszont -35 eFt-ot ebben a tekintetben megért a történet, vagy nem?
Ez a 808-as meg úgy 110-120 eFt-ot is megér majd. De lehet lemegy 100 alá is, úgy mint az N8, és akkor best buy!(#297) Ijk
Mint láthatod nekem is N8 van! Úgyhogy tudom miről beszélek. Otthon összehasonlítgattam a TZ2 képeivel. Nekem jobban tetszenek az N8-al lőtt képek. Engem ez érdekel, amit a saját szememmel látok.
-
donceleger8
őstag
Szépen összefoglaltad a fényképezés lényegét! Gratulálok!
De szerintem a hülyeségek ontása helyett inkább olvass el egy erről szóló szakkönyvet, ott hátha nem papírba vágott lyukakkal szemléltetik, hogyan is készül a fénykép!
Aztán ha elolvastad és felfogtad, gyere vissza és fejtsd ki újra a véleményed. -
-
donceleger8
őstag
-
donceleger8
őstag
De hiszen full hd-ben tud rögzíteni és 30 képkockát másodpercenként! Nem értem amit írtál!
Amúgy meg a méret, ha vissza szeretnéd nézni jó minőségben, akkor tök mindegy, hogy nagyobb a felbontás vagy sem! Ott a hdmi lehetőség, kösd össze tévével és máris élvezheted nagyobb felbontás mellett. -
donceleger8
őstag
Összességében úgy érzem nagyon savanyú a szőlő a konkurencia híveinél! Eddig is az Nokia volt a legjobb a kamera tekintetében az N8 képviseletében. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy maga a telefon is a legjobb szerintem, symbian ide vagy oda, a szolgáltatások példaértékűek pl. navi, fm transmitter, hdmi, dolby a teljesség igénye nélkül, nekem a sebességre sincs panaszom, szépen teszi a dolgát)
Most kijön egy nagyon brutális technologiával felszerelt modell, ráadásul erősebb procival, több memóriával. Itt már nem lehet még csak véletlenül sem az akadásokat, lassúságokat felhozni ellene. Szerencsére meghagyták a zárójeles lehetőségeket is, szóval tuti siker.
Eddig ez viszi a pálmát, mások meg csak irigykednek! -
donceleger8
őstag
És ezt már egyszer leírtad! Oké, neked nem jön be! Akkor ne írd le 20-szor! Lépj tovább!
Különben is! Ha neked nem jön be, akkor nem neked szánták. Minek írogatsz ide? Ráadásul többször fikázva! Szándékosan trollkodsz? Próbálod idegesíteni a Nokiásokat? Ez önmagában LOL és szánalmas is.
Megsúgom, így csak magadból csinálsz hülyét!
Schön, ahogy a német mondaná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged