- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezzel is pontosan ez fog történni.
hagel! Ha megnézed van előkészületek fotók, ott virít a lumia stand, ne aggódj a symbianra nem lesz ekkora reklám. Célirányos vagyok, szerintem 20 perc alatt végzek. Ez dönti majd el, hogy megveszem vagy sem !!!!!!
Ricardo! Van valami nexus teszt, annak az árából lesz nekem 808. Valaki biztosan durvának tartja, hogy ah már telefon akkor miért nem azt, kinek ez kinek az. Sajnos nem olyanok ezek a platformok amikben látok fantáziát. Nem fog meg egyik sem. Nem is tudom mi lesz ha leáll a symbian, valahova kell fordulni.
-
törölt tag
mondjuk wp7 alá nem lehet akármilyen vasat tenni, mert csak bizonyos soc-okat támogat, az meg lehet, hogy nem vinné egyelőre az ilyen képérzékelőt rendesen, vagy egyéb nyalánkságok is ezért maradnak ki, mert túl szigorú a hardveres kötöttség. ez az előnye egyben a hátránya is a wp7-nek: annyira egységes, hogy igazából a sok gyártó nem is tud eltérőt alkotni, inkább csak a telefonok kinézetében van kis különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged