- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nem semmi. igaz, a konnenktorból mértből mindig le kell vonni a táp hatásfokból adódó 8-10%-ot, lapot, stb-ket, de ha nem is éri esetleg el a procira jutó nettó fogyasztás a 400-at, de valszeg konvergál hozzá.
elég kemény.nálam más a kategória. 4ghz 9550, húzott 480-nal is konnektorból mért fulload, (magas priorítású furmark + linx), csak max 437w-ot bírt felvenni...
(ezért is tudom passzív táppal megoldani.)szívesen terveznék és építenék megrendelésre egy te féle prociddal és 2*590-nel, 3* seasonic x460 táppal egy fullgamer passzív konfigot. de ahhoz kell egy bátor kedvű és igen nyitott költésgvetésű júzer...
bele mernék vágni. de nem lenne kompkat a méret.
és lenne vagy 60-80- (100?) kiló a gép...
a nagyobb baj az, hogy egy csúcs vízhűtés árának a 2x-eséből ki is tudnám talán hozni, (csak a hűtést, persze...)
és akkor még valami egyedi házat is kéne hozzá építeni.álmodozni, tervezgetni jó.
a mostani gépremről is fantáziáltam 2 menetben majd 1 évet... -
szab.tam
nagyúr
"400W körül kajáló i7-980X "
ez komoly? én el vagyok maradva.... (azt hittem, hogy 200w fölött picivel...)
ezt jó tudnom, mert a tervem az, hogy mielőtt nekifogok a passzív hűtésű elemek gyártatásának és forgalamzásának, ref-nek egy ilyen gépet is meg kell csinálnom passzívra, egy 2 gpu-s vga-val. de ez azért durva. azért a vga hűtőmet rádugnám egy ilyen procira. megnézném, mit kezd vele. az is igaz, hogy egy 6 magosnál, 4.5 ghz tájékán, tuning stbilitásnál nagyon nem mindegy, hogy 40-45 vagy 75-80 fokon megy a renszer full loadon...(#35) toyone
ok.mint mondtam: én a 755-nél nagyon leragadtam, és csak most kezdek művelődni a továbbmutató témákban. pedig muszáj lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest