- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
Nem is arra gondoltam, hogy minden egyes alkatrészt összelegózhat majd magának az ember, meg totál szabadon választhat pl.: képernyőméretet, hanem mondjuk lenne egy nagyobb meg egy kisebb verzió és ezeken belül is egy-egy erősebb meg egy-egy gyengébb belsővel szerelt, de a belső komponensek úgy lennének válogatva hogy lehessen cserélni őket (mint amikor kiadják ugyanazt a telefont ugyanabban a házban csak valamit csiszolnak meg ráaggatnak egy "plus"-t a neve mögé.
Az meg, hogy nem made in china, semmiképpen nem hátrány, lehet hogy különösebben előny sem lesz, de hátrány biztosan nem.
-
Traianus
tag
Kössz a linket, így már értem, hogy mire gondoltál és részben igazad is van, de én azért továbbra sem érzem ezt olyan remekbe szabott reklámnak, hogy komoly fricskaként meg zseniális marketingfogásként emlegessük. Nem rossz, de ezektől azért távol áll szerintem.
Ha a testreszabhatóság valóban kimerül egy gravírozott hátlapban, akkor tényleg nagy csalódás és szépen beetettek egyeseket (engem), de azért még mindig azt mondom, hogy várjuk meg a hivatalos bejelentést, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest