- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #121 üzenetére
Valószínűleg igen, de nekem ebben az egészben nem a Motorola volt a lényeg, hanem ez az összeválogatósdi, mondván, hogy ha nekik összejönne, akkor hátha más gyártók is átvennék a módszert. Bár ezzel, hogy ilyen gravírozós bohóckodás lesz belőle a jelenlegi infók alapján, ezzel ez is vágyálommá válhat.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
4 colos HD kijelző, 4 magos processzor, 1,5-2 GB RAM most így hirtelen. És az lehet, hogy valami kínai zuggyártónak van ilyen telefonja, de valami normális márka érdekelne, amit esetleg itthon is forglamaznak, stb.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #112 üzenetére
Egyrészt még mindig nincs hivatalosan bejelentve, hogy pontosan miben is áll majd ez a testreszabhatóság, másrészt itt nem azzal volt a bajunk, hogy te nem tartottad nagy ötletnek a koncepciót, hanem hogy minden forrás és tény nélkül állítottad hogy egy nagy 0 lesz a telefon (mármint újítások terén). Úgyhogy egyelőre úgy tűnik, hogy neked lesz igazad, és én ezt készségesen el is ismerem, a probléma a mondanivalód megfogalmazásával volt, és ez nem is változott.
Azt meg szemmel láthatóan még mindig nem értetted meg, hogy kicsit furcsa érvelés, hogy a Samsungot hozod fel példának (miszerint az ő termékpalettájuk feleslegessé tenné a hardveres testreszabhatóságot is), majd amikor valaki rámutat arra, hogy nekik sincs minden szegmensben megfelelő ajánlatuk, akkor szemrebbenés nélkül azt mondod, hogy válasszon más gyártót -
Traianus
tag
válasz
Willhunting #108 üzenetére
A Motorola eddigi ténykedéseit elnézve nem valószínű, hogy lesz nálunk is. Hivatalos bejelentés időpontját én nem tudom (már ha egyáltalán már kitűzték) és lusta vagyok rákeresni.
-
Traianus
tag
Nem is arra gondoltam, hogy minden egyes alkatrészt összelegózhat majd magának az ember, meg totál szabadon választhat pl.: képernyőméretet, hanem mondjuk lenne egy nagyobb meg egy kisebb verzió és ezeken belül is egy-egy erősebb meg egy-egy gyengébb belsővel szerelt, de a belső komponensek úgy lennének válogatva hogy lehessen cserélni őket (mint amikor kiadják ugyanazt a telefont ugyanabban a házban csak valamit csiszolnak meg ráaggatnak egy "plus"-t a neve mögé.
Az meg, hogy nem made in china, semmiképpen nem hátrány, lehet hogy különösebben előny sem lesz, de hátrány biztosan nem.
-
Traianus
tag
Kössz a linket, így már értem, hogy mire gondoltál és részben igazad is van, de én azért továbbra sem érzem ezt olyan remekbe szabott reklámnak, hogy komoly fricskaként meg zseniális marketingfogásként emlegessük. Nem rossz, de ezektől azért távol áll szerintem.
Ha a testreszabhatóság valóban kimerül egy gravírozott hátlapban, akkor tényleg nagy csalódás és szépen beetettek egyeseket (engem), de azért még mindig azt mondom, hogy várjuk meg a hivatalos bejelentést, hátha.
-
Traianus
tag
válasz
WinstonWolf #89 üzenetére
Idegeskedés helyett inkább tanulj meg egyértelműen fogalmazni, ugyanis nem lordfreyr volt az egyetlen, aki simán félreértette a mondanivalódat.
Egyébként meg nem feltétlenül olyan nagy fricska ez az Apple-nek mint itt egyesek írták, ugyanis ha jól emlékszem ők is gondolkoztak már a gyártás (vagy legalábbis annak valamely részénék) hazaköltöztetésén a kínaiak ipari kémkedése miatt. -
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Nagyon sajnálom, ha számodra ez nem volt egyértelmű, de a "mi" azokat az embereket jelölte, akik velem együtt bizakodóan állnak hozzá ehhez az ígéretes kezdeményezéshez, mindaddig, amíg ki nem derül, hogy nem az. A véleménynyilvánításoddal is pontosan ez volt a bajom, hogy amíg gyakorlatilag semmit nem tudunk az egészről, nem kéne tényként leírnod hogy ez az egész egy nagy szar, és parasztvakítás, stb.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Ember, várd már meg amíg ténylegesen bejelentik és kiderül mi ez az egész. Amit te csinálsz az nem az "elvakított parasztok szeme világának visszaadása", hanem felesleges vészmadárkodás és hisztizés. Szánalmas. A Samsungot meg nem tudom mi alapján hozod ide, mert lehet, hogy hetente adnak ki egy telefont, de ez nem változtat azon, hogy nem tepsi kategóriában nincs csúcshardverrel szerelt telefonjuk, ezzel pedig meg is bukott az az állításod, miszerint ők aztán mindenfélét kínálnak. Ahogy látom ezt már más is jelezte fentebb, erre meg azt mondod hogy akkor nem Samsungot kell venni, hanem mást. Az a baj, hogy más gyártónál se nagyon találsz ilyen készüléket, épp ezért várjuk ennyire a Motorola X-et, mert abban reménykedünk, hogy ez megfelel majd az elvárásainknak. Könnyen lehet, hogy nem fog, és ezt mi tudjuk anélkül is, hogy te eljátszanád itt a megmondóembert.
Továbbra is kíváncsian várom, hogy pontosan milyen is lesz ez az egész dolog, és persze reménykedek hogy nem USA only lesz (már persze ha jó lesz, ha nem, akkor felőlem megtarthatják maguknak
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest