- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Traianus #113 üzenetére
Az a baj, hogy te nem érted. A Samsung csak egy példa volt, te pedig ezen lovagolsz egyfolytában, ahelyett, hogy belátnád a következőt: akármennyire is testreszabható lenne a Motorola X, akkor sem tudnál olyan készüléket összeállítani belőle, ami nincs jelen a piacon már most is valamilyen fantázianéven, ergo az egész csak parasztvakítás. Persze extrém példákat ki lehetne hozni, mondjuk 2 magos 1,2-es procival és 4 giga RAM-mal szerelt 4" FullHD kijelzőjű modellt, de ennyire - mérget vehet rá bárki - úgysem lesz lehetősége megválogatni a komponenseket.
De nyugodtan hozz egy példát, mi a te álmod, mit raknál össze (de nem kamuból, hanem tényleg), aztán megvizsgáljuk, kínál-e már valaki olyan modellt. -
Integra
titán
válasz
Traianus #105 üzenetére
ez csak azoknak nagy csalódás, akik nincsenek tisztában azzal, hogy megtervezni egy olyan telefont, amely modulárisan módosítható, soc, ram, akksi etc.. majd ezt legyártani, írdatlan pénzbe kerül. új tervezési és gyártási technológia, teljesen új, rugalmasan módosítható gyártósorok.. ehhez még a minőségbiztosítás etc.. irdatlan pénzbe kerül és egyáltalán nem biztos, hogy valaha megtérül. szerintem nem csak a motorola, de a többi gyártó is már eljátszott a gondolattal, osztott, szorzott, aztán megkapták az előzetes számokat és dobtak egy hátast. én erre fogadnék. csodák nincsenek. legalábbis a jelenlegi gyártástechnológiák mellett.
viszont amíg a nép minden szart megvesz a telefonjára, hogy elcsúfítsa, tokok etc.. addíg hatalmas üzlet. várjuk meg mik a lehetőségek, szerintem nagyon sokan fognak élni a lehetőséggel és kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora fanyalgás lesz e majd, mikor a többi gyártó megy a motorola után és ők is elkezdik az ilyen típusú enyhén személyreszabott készülékeiket gyártani. ahhoz pedig most is tartom magam, hogy jó dolog, hogy nem made in china.. vagyunk páran, akik ha tehetik, egyszerűen nem veszik meg a kínait.
-
WinstonWolf
senior tag
"Idegeskedés helyett inkább tanulj meg egyértelműen fogalmazni"
Szerintem egyértelmű voltam, bár köszönöm a kioktatást.
Inkább egyszerűbben kellene leírnom a dolgokat a sok egybites billentyűzethuszár miatt, akik gondolkodni nem, csak fröcsögni szeretnek.
De mivel nem áll szándékomban leszállni arra a szintre, ezért meghagylak benneteket egymásnak, látom jól kiegészítitek itt egymást...
Na még egy, hátha valakinek eljut az agyáig:
"Egyébként meg nem feltétlenül olyan nagy fricska ez az Apple-nek mint itt egyesek írták, ugyanis ha jól emlékszem ők is gondolkoztak már a gyártás (vagy legalábbis annak valamely részénék) hazaköltöztetésén a kínaiak ipari kémkedése miatt."
Nem mindegy gondolkodni rajta, vagy meg is tenni. Pláne nem mindegy, hogy mi az oka, ami miatt a gondolat felmerült... Amint Te is leírod nem a fene nagy jó szivük, hogy amerikai embereknek adjanak munkát... Akkor?
-
sing1ep1ayer
őstag
"Könnyen lehet, hogy nem fog, és ezt mi tudjuk anélkül is, hogy te eljátszanád itt a megmondóembert."
Ki az a mi? Te itt valami csoportot képviselsz, akiknek nem tetszik az, hogy én is írhatok a topikba? Ne akarjál már erősebb kutya lenni, ugyanannyi jogom van véleményt formálni itt, mint másnak.
"Ember, várd már meg amíg ténylegesen bejelentik és kiderül mi ez az egész."
Jó, megvárom amíg kiderül mi is pontosan ez az egész, de akkor senki más ne merjen ide véleményt írni addig, hisz mindenki ugyanúgy csak spekulál, mint én. Ezt szeretnéd? Mert akkor zárasd be a topikot a moderátorokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest