- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon valószínű, hogy a telefonok ilyenformán reklámmozott testreszabhatósága álom lesz!
Nem kínálnak pl FM transzmittert... Én a Nokiákon ezeket megszoktam pl. Egyszerű technika mint a faék!
A készülék ház színezés és a gravír háááát, nagyon nagy újítás... Baszki! Elviszem egy gravírozóhoz és azt tesznek rá, amit akarok! Nemde??
Mellesleg ilyen-olyan tok úgy is elkél a géphez, mert igen csúnyesz lesz egy idő után. Ejtésről nem is beszélve....
Öngól! /kamumarketing-duma/
Itt egy valami jelenthet gólt: "A hazafiság!" És ez - nem úgy mint nálunk - igen is meg fogja mozgatni a tömegeket. A Moto mégmindig egy "hamisítatlan Ami márka"!
Mellesleg: Hajrá, Moto!!!
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #121 üzenetére
Valószínűleg igen, de nekem ebben az egészben nem a Motorola volt a lényeg, hanem ez az összeválogatósdi, mondván, hogy ha nekik összejönne, akkor hátha más gyártók is átvennék a módszert. Bár ezzel, hogy ilyen gravírozós bohóckodás lesz belőle a jelenlegi infók alapján, ezzel ez is vágyálommá válhat.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
4 colos HD kijelző, 4 magos processzor, 1,5-2 GB RAM most így hirtelen. És az lehet, hogy valami kínai zuggyártónak van ilyen telefonja, de valami normális márka érdekelne, amit esetleg itthon is forglamaznak, stb.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
sing1ep1ayer #112 üzenetére
Valóban kitúrhatsz a neten olyan kínai telefonokat, ami megfelel a leírtaknak, de azért az nem ugyanaz, mintha egy ismert és nagy gyártó megfelelő háttérrel forgalmaz egyet. Én ez utóbbira gondoltam.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #117 üzenetére
Még ha igazad is van; képtelen vagyok... akkor mindig csalódás érne.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #116 üzenetére
be +, nem nehéz
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #115 üzenetére
"...most épp úgy tűnik hogy belső hw komponenseket nem lehet majd választani"
Igen, most épp úgy tűnik, hogy átb***tak és, hogy semmi olyat nem fogsz kapni tőlük, amit már most ne vehetnél meg más gyártótól. (Na jó, Google support, ejha!) Látatlanban fikázás? Nem tehetek róla, hogy a véleményemet te állandóan személyes sértésnek veszed és foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ez a telefon eszméletlen nagy dobás lesz, mikor napról-napra világosabban látszik, hogy az egész egy kalap kaki - de nem baj... a cserélhető hátlap az iszonyat királyság, hajrá Moto!
Na ez volt a fikázás. Végül pedig én is kérdezhetném:...változatlanul honnan a répából tudod te hogy milyen lesz a moto x és miért véded az optimizmusod ennyire?
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
változatlanul honnan a répából tudod te hogy milyen lesz a moto x és miért véded a pesszimuzmusod ennyire? ok, most épp úgy tűnik hogy belső hw komponenseket nem lehet majd választani, de azért egy 4000 mah akksis, választható burkolatos (nem csak színben, anyagban is), valóban kompakt, 4,5-4,7 colos 720p oled kijelzős, ha ki nem mondva is de google supporttal bíró, valóban hasznosnak tűnő awereness feature-ökkel (külön csipes hangvezérlés és környezeti érzékelés) megtámogatott teló azért közel sincs rengeteg a piacon.
a látatlanban fikázással van baj, értsd már meg.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Traianus #113 üzenetére
Az a baj, hogy te nem érted. A Samsung csak egy példa volt, te pedig ezen lovagolsz egyfolytában, ahelyett, hogy belátnád a következőt: akármennyire is testreszabható lenne a Motorola X, akkor sem tudnál olyan készüléket összeállítani belőle, ami nincs jelen a piacon már most is valamilyen fantázianéven, ergo az egész csak parasztvakítás. Persze extrém példákat ki lehetne hozni, mondjuk 2 magos 1,2-es procival és 4 giga RAM-mal szerelt 4" FullHD kijelzőjű modellt, de ennyire - mérget vehet rá bárki - úgysem lesz lehetősége megválogatni a komponenseket.
De nyugodtan hozz egy példát, mi a te álmod, mit raknál össze (de nem kamuból, hanem tényleg), aztán megvizsgáljuk, kínál-e már valaki olyan modellt. -
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #112 üzenetére
Egyrészt még mindig nincs hivatalosan bejelentve, hogy pontosan miben is áll majd ez a testreszabhatóság, másrészt itt nem azzal volt a bajunk, hogy te nem tartottad nagy ötletnek a koncepciót, hanem hogy minden forrás és tény nélkül állítottad hogy egy nagy 0 lesz a telefon (mármint újítások terén). Úgyhogy egyelőre úgy tűnik, hogy neked lesz igazad, és én ezt készségesen el is ismerem, a probléma a mondanivalód megfogalmazásával volt, és ez nem is változott.
Azt meg szemmel láthatóan még mindig nem értetted meg, hogy kicsit furcsa érvelés, hogy a Samsungot hozod fel példának (miszerint az ő termékpalettájuk feleslegessé tenné a hardveres testreszabhatóságot is), majd amikor valaki rámutat arra, hogy nekik sincs minden szegmensben megfelelő ajánlatuk, akkor szemrebbenés nélkül azt mondod, hogy válasszon más gyártót -
sing1ep1ayer
őstag
Érdekelne, hogy akik tegnap leoltottak, azok vajon az alábbi linken, vagy az itt olvashatóak alapján még mindig úgy gondolják-e, hogy a Motorola valami eszméletlen fantasztikus újdonsággal rukkol elő az X kapcsán, vagy esetleg igazam volt és sokan csak vakítás áldozatai lettek?
@ (#111) Arthuro_Adam
Van kisebb kijelző mellett jó hardver, csak Kínából kell megrendelni, mert itthon nem forgalmazzák az ilyen készülékeket - mint ahogy feltehetően a cikk tárgyát sem fogják. -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ez jól hangzik, de azért csak a Samsung trendjei mellett választhatsz magadnak megfelelő telefont. Kisebb kijelző mellett nincs jó hardver. Ha ez utóbbi is lehetséges lesz, nemcsak RAM változtatás, akkor ez elég jó lesz.
-
Traianus
tag
válasz
Willhunting #108 üzenetére
A Motorola eddigi ténykedéseit elnézve nem valószínű, hogy lesz nálunk is. Hivatalos bejelentés időpontját én nem tudom (már ha egyáltalán már kitűzték) és lusta vagyok rákeresni.
-
Ne értem mi ez a nagy fanyalgás???
A
MotorolaGoogle kámpani vett gyártóbázist is otthon. A mai moden technika képes lenne arra, hogy a felhasználó kérésére akár matyó himzést is tegyen a gépre fonallal! /Lewisnek pl megy.../
A gugli pedig gyárthat mást is, továbbá gyártathat másnak is - ha egyszer beindult. A gyár azért van, hogy gyártson - nemde?Mellesleg már biztos rugdossák az első széria "szalagról leeső darabjait" a gyárban a munkások...
Az Apple legalább másfél hónappal a premier előtt már gyárt nagyban a készletek miatt.
-
Willhunting
aktív tag
Lehet tudni, hogy mikor lesz hivatalos bejelentés és hogy elérhető lesz itthon is? Már legalább fél éve várok rá.
-
Traianus
tag
Nem is arra gondoltam, hogy minden egyes alkatrészt összelegózhat majd magának az ember, meg totál szabadon választhat pl.: képernyőméretet, hanem mondjuk lenne egy nagyobb meg egy kisebb verzió és ezeken belül is egy-egy erősebb meg egy-egy gyengébb belsővel szerelt, de a belső komponensek úgy lennének válogatva hogy lehessen cserélni őket (mint amikor kiadják ugyanazt a telefont ugyanabban a házban csak valamit csiszolnak meg ráaggatnak egy "plus"-t a neve mögé.
Az meg, hogy nem made in china, semmiképpen nem hátrány, lehet hogy különösebben előny sem lesz, de hátrány biztosan nem.
-
Integra
titán
válasz
Traianus #105 üzenetére
ez csak azoknak nagy csalódás, akik nincsenek tisztában azzal, hogy megtervezni egy olyan telefont, amely modulárisan módosítható, soc, ram, akksi etc.. majd ezt legyártani, írdatlan pénzbe kerül. új tervezési és gyártási technológia, teljesen új, rugalmasan módosítható gyártósorok.. ehhez még a minőségbiztosítás etc.. irdatlan pénzbe kerül és egyáltalán nem biztos, hogy valaha megtérül. szerintem nem csak a motorola, de a többi gyártó is már eljátszott a gondolattal, osztott, szorzott, aztán megkapták az előzetes számokat és dobtak egy hátast. én erre fogadnék. csodák nincsenek. legalábbis a jelenlegi gyártástechnológiák mellett.
viszont amíg a nép minden szart megvesz a telefonjára, hogy elcsúfítsa, tokok etc.. addíg hatalmas üzlet. várjuk meg mik a lehetőségek, szerintem nagyon sokan fognak élni a lehetőséggel és kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora fanyalgás lesz e majd, mikor a többi gyártó megy a motorola után és ők is elkezdik az ilyen típusú enyhén személyreszabott készülékeiket gyártani. ahhoz pedig most is tartom magam, hogy jó dolog, hogy nem made in china.. vagyunk páran, akik ha tehetik, egyszerűen nem veszik meg a kínait.
-
Traianus
tag
Kössz a linket, így már értem, hogy mire gondoltál és részben igazad is van, de én azért továbbra sem érzem ezt olyan remekbe szabott reklámnak, hogy komoly fricskaként meg zseniális marketingfogásként emlegessük. Nem rossz, de ezektől azért távol áll szerintem.
Ha a testreszabhatóság valóban kimerül egy gravírozott hátlapban, akkor tényleg nagy csalódás és szépen beetettek egyeseket (engem), de azért még mindig azt mondom, hogy várjuk meg a hivatalos bejelentést, hátha.
-
Rickazoid
addikt
Valahogy sejtettem, hogy nem lesz itt hardveres választási lehetőség. Háttértárméretekből eddig is volt választás szinte mindenhol, a megjelenés testreszabása meg... hát végülis több, mint amit mások kínálnak, de azért a marketing erősen eltúlozta az egészet, ha ez már a végleges információ. Ennél még én is többet vártam, mondjuk hogy fénykép alapján készítenek hátlapot, erre csak előre beállított háttérképet tennének be? Azt otthon is megteszi mindenki pillanatok alatt.
(#98) zsirfecske: Nem 2000 új munkahelyet ír, hanem 2000 új alkalmazottat Forth Worth-ben erre a projektre. Ez ebben a formában nem sokat jelent, ha ugyanattól a gyártótól küldenek át másik telephelyre 2000 munkást, akkor ugyanúgy új alkalmazottakról beszélünk adott gyáron belül. Ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket információhiányban, elvégre továbbra sem segélyszervezetekről beszélünk. Persze ne legyen igazam, de nem szabad alábecsülni a médiát és a marketinget. (Nálunk is teremtettek egy millió új munkahelyet... mellette persze megszűnt kétmillió és az előbbi egymillióból is elég sok a 2-3 hónapig tartó, napi 4 órás közmunka, de az mellékes, a hangsúly mindig azon van, hogy mi jött össze, azt nem szeretik emlegetni, hogy milyen áron. Persze ez egy hazai eset, semmi köze a témához, de azért mára megtanulhatta volna mindenki, hogy sosem olyan szépen mennek a dolgok, mint ahogy azt leközlik a nagytőkések vagy a politikusok. Kedvenc eszközük, hogy játszanak a kifejezésekkel, hogy egy konkrét dologra utalnak látszólag, aztán amikor valaki számon próbálja kérni, hogy miért is nem úgy van, ahogy mondták, máris meg lehet magyarázni, hogy ők nem is azt mondták. Az óvatos, többféleképp is értelmezhető megfogalmazásokat érdemes fenntartásokkal kezelni.)
Ráadásul gondolj a cikkben szereplő plakát ezen részére:
"We knew this would be a challange. In fact, some people said it couldn't be done" - Túlzás, túlzás és marha erős túlzás.
Hogy egyedi színű burkolattal rendelhetnek majd az emberek, amikre gravíroztatni lehet valamit, illetve előre beállíttatni háttérképet? Mint írtam ez is több, mint amit mások kínálnak (persze csak egyben, külön-külön mindegyikre volt már példa, talán csak a háttérképesre nem, az viszont halál felesleges is), de azért még mindig semmi és elég egyszerű kivitelezni szemben a reklámmal, ahol lehetetlennek titulálták mások által, ezzel is erősítve, hogy milyen hihetetlen dolgot vittek végbe. Pedig eddig nagyon úgy tűnik, hogy semmit sem tettek, amit eddig ne lehetett volna megkapni, csak most gyártón belül oldható meg. Egyszerűbb és kényelmesebb, azonban messze van a lehetetlentől, de még a nagy dologtól is. Ráadásul még mindig nem tudjuk mennyibe kerül majd egy ilyen "egyedi igényekre szabás". -
Nagyon jó! Pénzért karcolnak rá valamit!
-
Integra
titán
igen, ez várható volt, a teljes moddolástól még nagyon messze a tervezés és a gyártósor is. de kezdetnek jó. és szerintem szakítani is fognak vele.
trainaus:
voila, enjoy
aztán ennek van regionálisan módosított változata, de a vége mind ugyanaz. csöpögős, érzelgős borzalom. ráadásul a motorola lépése után már öngól is, adtak a szarnak egy pofont, nem fog sokáig menni ez a reklám. -
tjb007
nagyúr
Friss hírek: [link]
-
szige
tag
Kérdés: a testreszabást Play-ből rendelve még értem, de viszonteladónál hogyan is működne a dolog? Nagyon remélem, hogy tévedek, mert én is nagyon várom ezt a telefont, de úgy látom, h ahol nincs Play, ott le kell majd mondani a válogatásról és maradnak azok a verziók, amiket a dealerek behoznak.
-
Halo
senior tag
egy kis ON a sok OFF között
bocs érte...
katty ide a moto oldalon inditott regisztrációhoz
és egy kis összegzés egy másik oldlról:
[link] -
Rickazoid
addikt
válasz
WinstonWolf #91 üzenetére
"De mivel nem áll szándékomban leszállni arra a szintre"
Akkor maradj csak a fellegekben, én személy szerint jól elvagyok itt két lábbal a földön, anyanyelvi magyar tudásommal egyaránt. Nem jöttem rá elsőre, hogy már megint egy kisgyerekkel vagy értelmi szinten egy 12 évesnél nem fejlettebb személlyel van dolgom. -
Integra
titán
válasz
WinstonWolf #89 üzenetére
hagyd, egyszerűen nem érti, pont. ez a reklám pont az apple orra alá egy kurva nagy fricska, amire ráadásul a motorola jogosan lehet büszke. én sem értem mi olyan nehéz ebben, de fogadjuk el, hogy van ilyen is.
-
WinstonWolf
senior tag
"Idegeskedés helyett inkább tanulj meg egyértelműen fogalmazni"
Szerintem egyértelmű voltam, bár köszönöm a kioktatást.
Inkább egyszerűbben kellene leírnom a dolgokat a sok egybites billentyűzethuszár miatt, akik gondolkodni nem, csak fröcsögni szeretnek.
De mivel nem áll szándékomban leszállni arra a szintre, ezért meghagylak benneteket egymásnak, látom jól kiegészítitek itt egymást...
Na még egy, hátha valakinek eljut az agyáig:
"Egyébként meg nem feltétlenül olyan nagy fricska ez az Apple-nek mint itt egyesek írták, ugyanis ha jól emlékszem ők is gondolkoztak már a gyártás (vagy legalábbis annak valamely részénék) hazaköltöztetésén a kínaiak ipari kémkedése miatt."
Nem mindegy gondolkodni rajta, vagy meg is tenni. Pláne nem mindegy, hogy mi az oka, ami miatt a gondolat felmerült... Amint Te is leírod nem a fene nagy jó szivük, hogy amerikai embereknek adjanak munkát... Akkor?
-
Traianus
tag
válasz
WinstonWolf #89 üzenetére
Idegeskedés helyett inkább tanulj meg egyértelműen fogalmazni, ugyanis nem lordfreyr volt az egyetlen, aki simán félreértette a mondanivalódat.
Egyébként meg nem feltétlenül olyan nagy fricska ez az Apple-nek mint itt egyesek írták, ugyanis ha jól emlékszem ők is gondolkoztak már a gyártás (vagy legalábbis annak valamely részénék) hazaköltöztetésén a kínaiak ipari kémkedése miatt. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Rickazoid #83 üzenetére
"Pontosan azt fejtetted ki a teljes hozzászólásoddal, hogy a Google ezzel a lépéssel megteszi, amit a például az Apple nem tesz meg, hogy hazai cégnek teremt profitot feláldozva a saját extra hasznát és hazai piacon teremt munkahelyeket."
Az egész hozzászólásom arról szól, hogy a Google-Motorola egyet tesz meg: Arra a tényre irányítja marketing szempontból a figyelmet, hogy vannak olyan amerikai mobiltelefon gyártók, (pl. Apple) akik nem amerikai munkavállalók foglalkoztatásával készítik el a termékeiket. Ők pedig nem ezt az utat járják...
A többi a Te fantazmagóriád, amivel a szövegértésed defektusát próbálod kiszinezni...
Komolyan mondom, mint a GY.P.-ben...
-
remélem a playen nem csak a vízen túl lehet majd megrendelni.
-
Mateosz
aktív tag
Tetszik a reklám! Remélem a teló is jó lesz!
-
Rickazoid
addikt
válasz
WinstonWolf #81 üzenetére
Khm.. idézek akkor tőled:
"Mert a cikk alapvetően arról szól, hogy amerikai mobil Amerikaiaknak.
[...]
Azonban ha ottani szemmel nézzük, és ott igenis a patriotizmus, meg hazafiasság szelleme még él, már korántsem mindegy, hogy azt a készüléket milyen munkaerő, és hol rakja össze.
[...]
az Apple [...] igazán megengedhette volna magának, hogy a 8,2%-os munkanélküliságre kicsit rásegítsen és azt mondja, ok bezárom a kínai gyáram, és hazatelepítem."Pontosan azt fejtetted ki a teljes hozzászólásoddal, hogy a Google ezzel a lépéssel megteszi, amit a például az Apple nem tesz meg, hogy hazai cégnek teremt profitot feláldozva a saját extra hasznát és hazai piacon teremt munkahelyeket.
-
Ez a Motorola mizéria jól felkorbácsolta a kedélyeket.
Két okból akarnak váltani az ami cégek...
A Kínai piac és bankrendszer felesleges tovább pörgetése a világkereskedelem hegemóniáját ássa alá. Ezért inkább haza akarnak lépni -› Apple pl. /Megírták az okosok./
A másik ami az amiknak szintén elhanyagolható apróság:
A proci és alkatrészek!
Volt már róla szó, hogy a kínaiak olyan szinten kémkednek, hogy a procik immár nem megbízhatóak elemzők szerint. Nem tudni, hogy a rendes fejleszésen kívűl "milyen kiskapu kerül bele" és ezt hogy akarják a kincsik hasznosítani. A NASA már régen kongatta a vészharangot erről. De a nagy tesó is eképp vélekedik.
A ZTE és Huawei-t azért akarják kitoloncolni az usából. Az ipari kémkedés brutális szintet ütött meg. /A Blackberry jó helyzetben van pl.../ (Ezt pedig a pénzes-okosok írták meg.)Szóval ez a két dolog összefügg... Nagyon is!
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Rickazoid #80 üzenetére
"Na azért várjunk csak, itt nem egy új gyárat telepítenek a USA-be, hanem egy meglévőnek adtak rendelést"
Hol is írtam én ilyen? Hogy a Motorola új gyárat épít?
"Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármi változni fog a munkaerő-piacot illetően náluk"
Hol írtam én olyat, hogy a Motorola döntése miatt változna az USA munkaerő piaca?
"Erős sarkítás tehát ebbe belemagyarázni bármi hazafiasságot"
Sarkításnak inkább azt mondanám, amit Te írsz az én hozzászólásom alapján. Komolyan mondom, hogy ennyire Write-only üzemmódban már rég láttam embert posztolni. Mondjuk régen is jártam indexen...
-
Rickazoid
addikt
válasz
WinstonWolf #74 üzenetére
Na azért várjunk csak, itt nem egy új gyárat telepítenek a USA-be, hanem egy meglévőnek adtak rendelést. Arról nem tudunk, hogy emiatt annak a meglévőnek kellett-e bővítenie a munkások számát, de sanszos, hogy nem valószínűleg csupán egy másik megrendelő esett el egy gyártótól, aki ki tudja, lehet emiatt Kínába megy. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármi változni fog a munkaerő-piacot illetően náluk (mondjuk ha tényleg 8,2%-os, akkor az nem feltétlenül számít magasnak, nálunk ha jól emlékszem 6% az elvárt munkanélküliség a gazdaság megfelelő működéséhez [igen, van elvárt munkanélküliség, afölött vagy alatt elméletben nem hatékony egy gazdaság], általánosan jobb szociális körülményekkel ez az arány lehet magasabb is), ráadásul mivel a gyár biztosan magántulajdonban van (hisz a USA a kapitalizmus "fővárosa"), az ebből származó profit is magánkézbe kerül, az adókkal pedig nem csak külföldi érdekek tudnak játszani, sokszor a belföldieknek sokkal jobb helyzet adódik, hisz jobban ismerik a jogászaik a hazai törvények kiskapuit.
Erős sarkítás tehát ebbe belemagyarázni bármi hazafiasságot. Ez csak egy üzletpolitikai döntés lesz a magasabb profit reményében. -
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #76 üzenetére
"Semmivel nem lesz ez jobb, mint a már meglévő piacról rábökni egy készülékre, ebben biztos vagyok."
te az egészet nem érted. a motorola eddig is egyedi értékeket képviselt, ami sokaknak számít. még akkor is ha a szoftver vagy a belső nem volt mindig élvonalbeli. viszont a remek design, megjelenés és az egész márka lelke elég volt hogy meglegyen egy stabil vásárlói réteg. most pedig mikor a google miatt a szoftver gondok megoldódnak és végre bejelentik, hogy kicsit nagyobb mozgástér lesz belső összetevők terén is, látatlanban leírod őket. ez számomra bizony negatív, és bánt a pesszimizmus ami a moto felé mostanában árad. ennyi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
egyetértek, az ilyen patriotizmussal semmi baj nincs, sőt tök pozitív. az apple féle "designed in us" demagóg sz*r ahogy írod is viszont annál ocsmányabb. ráadásul a készpénzállományuk is off-shore, szóval még az adózással is ügyeskednek. szóval tényleg magas a labda, muszáj lecsapni.
remélem azért lehet majd kapni itthon is, korábban volt szó a moto x kapcsán róla hogy széles szolgáltatói támogatást fog élvezni az usán kívül is.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Pont ez a lényeg, amit az utolsó bekezdésben írtál. Csak kiegészítem annyival, hogy nem hazafiasságból gyártat Amerikában, hanem a saját hasznát ezzel a maszlaggal (reklámmal) akarja növelni. Remélhetőleg sikeresen és
hozzánk is eljut. Bár hivatalosan az esélye kicsi.
Az Apple fikázók is gondolkodjanak el azon, hogy bérmunkában készülnek az iphone-ok. Szerződnek a gyártókkal és legyártatják a termékeket. Így ők mossák kezeiket, hiszen nem miattuk lesznek öngyilkosok a dolgozók, hanem a kínai munkáltatójuk miatt. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #72 üzenetére
Az én hozzászólásom nem negatív és nem elfogult, szemben a tiéddel, ami bevallottan az, mégsem én támadtalak érte téged, hanem fordítva - csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.
Egyszerűen arról van szó, hogy nem verem a seggem a földhöz azért, mert választható lesz egy-két alkotóelem. Szerintem (mint leírtam) ebben nincs semmi újdonság, pusztán újdonságként van tálalva, de hamarosan elválik kinek lesz igaza. -
pit stop
addikt
Sokan várják itt is, de még célzásként sem láttam sehol sem marketingként sem egyébként, hogy Európa vagy Ázsia szóba került volna - innentől kezdve meg miről beszélgetünk? Ezzel is az amerikaiság van kihangsúlyozva, ha valóban variálható lesz, akkor azt meg meg kell majd fizetni - plusz költség lenne szállítás világ másik részére.
Arról nem is beszélve, hogy USA-t kivéve Motorolát mint márkát lassan újra kéne építeni ha világszinten akarják tolni, mert azért már Európában is kezdik elfelejteni aki nem fan, Ázsiáról szerintem meg nem is beszélve. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Rickazoid #64 üzenetére
"...Akkor miért jobb, ha egy US cég profitál belőle?..."
Valami féresiklott itt kérem, vagy ahogy szokták mondani sok bába között elveszett a gyerek. Mert a cikk alapvetően arról szól, hogy amerikai mobil Amerikaiaknak. Alapvetően nekünk - pláne hogy 99%-ig biztos, hogy kicsi porfészkünkbe csak 1-2 szürkeimportos darab fog eljutni - totál indifferens, hogy amit itthon megveszünk, abból amerikai, vagy kínai, vagy vietnámi vállalat profitál.
Azonban ha ottani szemmel nézzük, és ott igenis a patriotizmus, meg hazafiasság szelleme még él, már korántsem mindegy, hogy azt a készüléket milyen munkaerő, és hol rakja össze. Ebben pedig zseniális a marketing, mert a nagy konkurens az Apple, amelyik aztán ehte ameriaki cég, kínában szinte rabszolgatartó körülmények között rakatja össze a terméket tálrizsért naponta. Most lehet azon vitatkozni, hogy milyen minőségben, de ebbe ne menjünk bele, mert mindenki tud pro és kontra példákat és érveket állítani.
Azonban az elvitathatatlan, hogy míg az Apple kínában éhbérért dolgoztat, olyan extra profitra tett szert, mely eredménye, hogy a cégnek nagyobb lett a kézpénzállománya, mint magának az Egyesült Államoknak. Emelett igazán megengedhette volna magának, hogy a 8,2%-os munkanélküliságre kicsit rásegítsen és azt mondja, ok bezárom a kínai gyáram, és hazatelepítem. De nem tette. Nem is tervezi. Pedig elhihetitek, még akkor is lenne haszna bőven a termékein.
Innentől fogva a Google - és a Motorola - nem tesz mást, míg egy ilyen magas labdát lecsap, és megpróbál hatni az emberek hazafiasságára... Elítélendő? Ha igen, akkor az összes reklám is az.
-
Ádám16
addikt
Végre valami hír arról, hogy készülnek valamivel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
ha egy hozzászólásod ilyen indokolatlanul negatív (kivétel ha igen tehetséges jósnő vagy), pls tűrd ha emiatt beszólnak. én Traianus-szal és a motorolával vagyok. megjegyzem általában kisebbségben, pedig egy motorola hírnél szerintem nem gáz ha az ember a motorolával elfogult kicsit. cinkesebb az aki sosem venne motorola telót, mégis idejár fikázni - nem feltétlenül kell magadra venni, más gyártók híreinél is ez van, általánosságban értem.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Nagyon sajnálom, ha számodra ez nem volt egyértelmű, de a "mi" azokat az embereket jelölte, akik velem együtt bizakodóan állnak hozzá ehhez az ígéretes kezdeményezéshez, mindaddig, amíg ki nem derül, hogy nem az. A véleménynyilvánításoddal is pontosan ez volt a bajom, hogy amíg gyakorlatilag semmit nem tudunk az egészről, nem kéne tényként leírnod hogy ez az egész egy nagy szar, és parasztvakítás, stb.
-
joey04
titán
Ha mondjuk a galaxy s4-ből indulunk ki, akkor lehetne választani kijelzőnél a típust (eseteleg lenne 2 max 3 méret) kamerát, extraként ipxx külsőt. Netán erősebb procit. a moto múltja miatt meg lehetne kérni nagyobb akksival is. és persze a tárhely. ezekből minden nem fog megvalósulni, de azért reménykedjünk, hogy minél több.
reklámhoz: Ja. Nem Kínában, hanem USA-ban szerelik össze a kínaiak.
-
nikilauda
senior tag
A reklámoknál pedig mindenki döntse el,hogy mit hisz el. Valamivel el kell adni a termékeket. (Ezt lassan a HTC is belátja) Van olyan cég aki hazafiasságot gyárt bele a telefonba, másik életérzést, harmadik összhangot a természettel, gyermekkori gondtalanságot, stb.
-
sing1ep1ayer
őstag
Értelek. Mondjuk ha ez nálad szempont, akkor a helyedben amcsi telefont sem vásárolnék, mert ők ugyan nem gyerekekkel dolgoztatnak, de a környezetet elég keményen szennyezik és rendesen gyártják a szemetet is.
Sőt, ha nagyon bele akarunk merülni a dolgok mikéntjébe, akkor a végén oda jutnánk, hogy pont az ő viszonylagos jólétük miatt van máshol éhezés és folyik a gyermekek kizsákmányolása - csak ez már nagyon nem tartozik a témához.
-
Integra
titán
lol, mekkora pofon az apple-nek..
-
Rickazoid
addikt
"Annyi lenne a lenyeg, hogy egy gyerekrabszolgatarto, kornyezetrombolo, szemetgyarto orszag minimalisat profitaljon a bizniszen."
Akkor miért jobb, ha egy US cég profitál belőle? Nem nagyon van különbség a két ország közt (ne feledd, hogy a kínai állapotokat erősen eltúlozzák, a US állapotokat meg szépen feljavítják és kiszínezik a nyugati sajtóban - amihez a miénk is tartozik), csak az egyik nyíltan teszi tönkre az embereket, mert megteheti, hogy nem érdekli a vezetőket, a másik meg burkoltan, mert megteheti, mert senkit sem érdekel vagy nem néznek oda. -
Ja... Új, szines kör alakú dekorációt tervezett a gugli a motónak!
Zsen-ni-ális!
-
stutga
tag
válasz
sing1ep1ayer #57 üzenetére
Annyi lenne a lenyeg, hogy egy gyerekrabszolgatarto, kornyezetrombolo, szemetgyarto orszag minimalisat profitaljon a bizniszen.
Olyan ez mint a free-range egg. Nyilvan nem erdekel honnan jon, ha ugyanolyan jo. Nekem meg jobban esik ha nincs benne allatkinzas. Nekem az allatkinzas se fer bele, van akinek az ember kinzas is oke.
Na de vissza a temara: barmi telefon ami nem kinaban keszul (legalabb assembled in "not china" szinten)? Eddig a Magyar Nokia volt az etalon... de annak PV808 tajt vege.
-
Rickazoid
addikt
Igazából teljesen mindegy, hol szerelik össze a kínai, tajvani, koreai, stb. alkatrészekből az eszközöket. Ez csak valami, amivel meg lehet fogni a teljesen... hogy is mondjam... általánosan tájékozatlan potenciális vásárlók figyelmét. Egy US és egy kínai gyárban készült készülék között semmi különbség nem lenne ugyanannál a készüléktípusnál, azonos minőségi elvárásoknak megfelelve. Blackberry-k készültek nálunk is, mégsem voltak megbízhatatlanok, pedig Magyarországról nem lehet túl sok jót elmondani, főleg mostanában.
-
Wajk
addikt
válasz
sing1ep1ayer #57 üzenetére
bár bocs, de teljes egészében Kínában kerülnek gyártásra és összeszerelésre, azaz kínai és kész.
Nem a forgalmazó/márkának a nemzetisége volt a kérdés.természetesen nekem nincs bajom a kínai cucokkal
-
sing1ep1ayer
őstag
Hanem mi érdekel? A felsorolt cégek egyike sem kínai. Neked az a lényeg, hogy egyetlen alkatrész se Kínában készüljön? Nem hiszem, hogy a Motorola ennek eleget tesz, de ha valami csoda folytán mégis, akkor mi van? Ettől még nem lesz jobb a többinél. A nevesebb echte kínai telefonok (Jiayu, Huawei... satöbbi) simán vannak olyan minőségűek, mint az ő készülékeik.
@ (#56) hunter84
Esetleg te is megtehetnéd egy ízlelésre szolgáló szervvel. -
hunter84
aktív tag
Valaki szedje már ki singleplayer seggéből a zabszemet!
-
stutga
tag
válasz
sing1ep1ayer #51 üzenetére
Igen, legyszives. ez eddig mind kinai. (Nem az erdekel hogy milyen cimket ragasztanak ra)
pici kinai 8 evesek rakjak-e ossze ledaralt autogumibol egy tal rizsert, vagy nem-e.
-
Wajk
addikt
válasz
FragMaster #52 üzenetére
Na jó, szemem előtt csúcshardver lebegett, de az "erősebb" jelző tényleg ráaggatható.
Bár az S3 Mini után kíváncsi leszek az árára...
Akkor már lehet vicces leszvagy nem...
-
Wajk
addikt
válasz
FragMaster #45 üzenetére
remélem viccnek szántad
-
stutga
tag
Nocsak! Nem egy kinai gagyi?
Talan a BB amelyik nem (mind) kinai? Vagy tud valaki valami mast?
-
|AP|
veterán
Sajnos valószínűleg annyira amerikai lesz, hogy itthon nem lesz hivatalosan...
Gondolom azért Play-ről beszerezhető lesz. -
tjb007
nagyúr
válasz
Rickazoid #40 üzenetére
Nem lesz ez megtévesztés, hisz azt kapod amit rendeltél. Ha nem akarnak csillagászati összeget elkérni egy-egy telefonért, akkor hasonló módon kell megoldaniuk. Hogy a háttérben ez hogyan működik, az meg már senkit sem érdekel.
De ez még mindig csak elméleti sík, majd kiderül (talán már holnap), hogy ezt hogyan képzelték el. -
sing1ep1ayer
őstag
"Könnyen lehet, hogy nem fog, és ezt mi tudjuk anélkül is, hogy te eljátszanád itt a megmondóembert."
Ki az a mi? Te itt valami csoportot képviselsz, akiknek nem tetszik az, hogy én is írhatok a topikba? Ne akarjál már erősebb kutya lenni, ugyanannyi jogom van véleményt formálni itt, mint másnak.
"Ember, várd már meg amíg ténylegesen bejelentik és kiderül mi ez az egész."
Jó, megvárom amíg kiderül mi is pontosan ez az egész, de akkor senki más ne merjen ide véleményt írni addig, hisz mindenki ugyanúgy csak spekulál, mint én. Ezt szeretnéd? Mert akkor zárasd be a topikot a moderátorokkal.
-
Pete55555
addikt
válasz
sing1ep1ayer #10 üzenetére
Made my day
-
Rickazoid
addikt
Ha több modellt készítenek, abban semmi testreszabható nincs, csupán kiválaszthatod, hogy ezt akarod vagy azt akarod, "A" modellt akarsz vagy "B" modellt. Az a vásárlók megtévesztése és mifelénk legalábbis törvényekbe ütköző lenne, ha úgy reklámoznák, hogy testre lehet szabni a készüléket, miközben csak a meglévő kínálatból lehet választani. És a többi gyártó támadná is ezzel. Ekkora támadási felületet nem hinném, hogy hagyna magának a Google.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Ember, várd már meg amíg ténylegesen bejelentik és kiderül mi ez az egész. Amit te csinálsz az nem az "elvakított parasztok szeme világának visszaadása", hanem felesleges vészmadárkodás és hisztizés. Szánalmas. A Samsungot meg nem tudom mi alapján hozod ide, mert lehet, hogy hetente adnak ki egy telefont, de ez nem változtat azon, hogy nem tepsi kategóriában nincs csúcshardverrel szerelt telefonjuk, ezzel pedig meg is bukott az az állításod, miszerint ők aztán mindenfélét kínálnak. Ahogy látom ezt már más is jelezte fentebb, erre meg azt mondod hogy akkor nem Samsungot kell venni, hanem mást. Az a baj, hogy más gyártónál se nagyon találsz ilyen készüléket, épp ezért várjuk ennyire a Motorola X-et, mert abban reménykedünk, hogy ez megfelel majd az elvárásainknak. Könnyen lehet, hogy nem fog, és ezt mi tudjuk anélkül is, hogy te eljátszanád itt a megmondóembert.
Továbbra is kíváncsian várom, hogy pontosan milyen is lesz ez az egész dolog, és persze reménykedek hogy nem USA only lesz (már persze ha jó lesz, ha nem, akkor felőlem megtarthatják maguknak
).
-
tjb007
nagyúr
válasz
Rickazoid #25 üzenetére
Ésszerű keretek között, azaz, hogy több változatot is készítenek egy adott modellből meg lehet valósítani ezt testre szabhatóságnak nevezett dolgot, viszont ez azt hordozza magával, hogy bizonyos változatok kevésbé, vagy egyáltalán nem fognak fogyni, főleg ha az árak között nem lesz, vagy túl nagy lesz a differencia.
Mindenesetre engem nagyon érdekel, hogy ezt a Google képzelte el. -
dave74
tag
Szerintem hasonló lesz, mint a saját magad által összeállítható sportcipő![New Balance]
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #30 üzenetére
Ezzel semmi olyat nem írtál, ami az általam elkövetett hozzászólásoknak ellent mondana, pusztán közölted, hogy utálod a Samsungot és inkább a Motorolának drukkolsz. Ezzel én sem vagyok másképp, csak az egésznek kábé semmi köze nincs a testreszabható telóhoz. Vásárolni pedig nem az alapján fogok mobilt, hogy melyik céget szeretem, hanem azt nézem, ki kínálja a legjobb áron a nekem legjobban megfelelő készüléket. Feltehetően sem a Motorola, sem a Samsung nem lesz a lieblingek között.
-
Halo
senior tag
lehet, mint a pc-knél komponensekből fogod összerekani:
+1 gb ram
+8 gb belső tár
5, 8, 13 mp kamera
esetleg még a processzor
akksi
nfc
hát és előlap esetleg - amit kép alapján készítenek el neked - weben beküldöd a'la Sooter'sszóval, lehet, lesz egy étlap, és úgy rendeled össze a telód, ahogy akarod, ahogy a pénztárcád engedi
-
gery2123
őstag
Nekem tetszik az ötlet, meg akkor is ha nem tudok mindent variálni. Kíváncsian várom, és az árakat is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
legjobb a pesszimizmus látatlanban! mint a "google csak a szabadalmak miatt vette meg a motorolát" szöveg, amit divat nyomni. persze, majd kidobják a kukába a világ legpatinásabb mobilgyártója brandet mert a google-nél idióták dolgoznak.
ha tényleg csak a borítás, a ram és a proci is lesz csak configolható, már akkor is sokkal többet tettek a mobil piac felrázásáért mint a legtöbb gyártó. pl a samsung évek óta gőzerővel fejleszt és tolja a havi 5 új modellt ugyanolyan külsővel eltérő paraméterekkel, mégsem érzem úgy hogy ez változatos lenne vagy hogy valaha vennék telfont tőlük. nagy igazség az, amit tegnap olvastam itt valakitől: egy samsung telefonnak nincs lelke (és soha nem is lesz), ezért van nagy szükség a motorolához hasonló gyártókra.
szóval hajrá moto, nagyon várjuk az újdonságokat!
-
blade zte
őstag
Nagyszerü, csak ebben a customizationben legyen benne a hardver is, ne csak a szoftver, meg a kinézet.
-
MarQs
senior tag
...miazanagyibugyiacsajon?
-
ZS3NI
őstag
Mikor lesz végre ilyen Magyarországon? Szeretnék egy pirosfehérzöld telefont aminek kolbász szaga van és a csengőhangom egy karikás ostor csattanása lenne.
-
Rickazoid
addikt
Tehát hozzánk ez se jön? Nekem ez jött le az egészből.
(#23) tjb007: Szerintem a ház festését lehet majd egyénileg megválasztani akár fénykép alapján is, kellő felárért. Nem tartom valószínűnek, hogy a bármilyen a specifikációt érintő kérdésbe bele engedik szólni a fogyasztókat. Nem a fogyasztók döntik el elvégre, hogy mit akarnak...
(#28) MarQs: Az, tudod,
a szokásos USA-féle prüdéria és álszentségazért kell, mert gyerekek is láthatják... -
Végre
@banhammer: Motorola amerikai, mi köze külföldhöz?
trollmod?
@ sing1ep1ayer (#10): Samsungot? brr, a gondolat is kiráz.
-
tjb007
nagyúr
"hiszen a szöveg szerint mindenki saját magának tervezi"
Én még mindig tartom azt, amit három hónapja írtam.
Túl sok mindent nem kell odaképzelni, az viszont biztos, hogy a gyártási költségek jóval magasabbak lesznek. Innentől már csak az a kérdés, hogy áthárítják-e, vagy lenyelik, és akkor veszteséggel adják. -
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
azért ez elég extrém párosítás amit összehoztál. Várjuk ki. Ahogy már mondtam: ne temessük előre.
Akkor se, ha neked minden topikban ez az első amit megteszel, hogy fikázol. Bocs. -
sing1ep1ayer
őstag
Akkor veszel más márkától. Gondolod a Motorolánál majd minden paraméter totál konfigurálható lesz? Vehetek majd 3.5" telót FullHD kijelzővel, meg 4 magos procival, de csak 256 mega RAM-mal? Ugyan kérem, tessék már felébredni! Lesz egy pár dolog, amit bizonyos határok között majd variálhatsz, aztán csókolom. Semmivel nem lesz ez jobb, mint a már meglévő piacról rábökni egy készülékre, ebben biztos vagyok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az USA-ban nagy hagyománya van az egyedi testreszabott dolgoknak, lásd notebookok vagy bizonyos napszemüvegek. Na ez az ami nálunk Europában nincs. Ugyanaz a gyártó az Európai webáruházaiban már csak néhány gyári modellt árul. A viszonteladók is csak 3-4 verzióból válaszhatnak egy notebook esetén. A tengerentúl nem csak "Buy" gomb van a webáruházakban, hanem "Customize and Buy" gomb is
-
Zolik
senior tag
Végre egy igazi amcsi teló. Ha a kémfotó valódi akkor még jó is lehet
//Az iphone-t inkább hagyjuk: designed in usa, made in china (by modern slaves for a cup of rise...)//
-
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ez azért így ebben a formában nem igaz
Ha megszakadok se tudok kis kijelzős (4,5 pl.) erősebb hardverrel és sok rammal szerelt készüléket venni. Várjuk meg mi lesz itt, utána fikázzuk
@axioma: hogy ne három hetet kelljen várni, amíg kínából megjön a csomagod, ráadásul potenciálisan vámkötelesen.
-
axioma
veterán
Nem ertem, miert kene ehhez kozel lenni a gyartohoz. Kell a gyarto rugalmassaga, meg egy picit jo marketing (hogy azert csak a legjobban bejaratott kombinaciokbol rendeljenek, amit lehet elore kesziteni), de hogy azt aztan hova kuldik a vilagon, az teljesen tok mind1 (jo, hat a gsm-wcdma modul is opcio kell akkor legyen, nem nagy plusz).
szerk. usa-bol 1 bo het, es ugyanugy opcionalisan vamkoteles... egyebkent meg eu elosztoba gyorsabb postai modon kuldve nem annyira draga per keszulek, eu-n belul meg megint gyors. Az a baj, ha egyesevel jon tengerentulrol.
-
Matada2.3
veterán
Én is nagyon várom
örülök, hogy végre összeszedi magát a Moto.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem akarom a Samut reklámozni, mert nem szeretem őket, de ha tőlük vásárolsz, akkor is te döntöd el, mi kerüljön bele. Már minden lehetséges variációt kiadtak ugyanabban a burkolatban, szóval ha fejben eldöntötted mire van szükséged, akkor biztosan megtalálod a polcokon valamilyen márkanéven.
-
iFixit
tag
válasz
Csak a samuval ellentétben itt a felhasználó dönti el mire van szüksége és nem a gyártó "mondja meg".
-
kcsa
veterán
válasz
És ki a fene akar samsungot venni?
-
culas25
tag
Majd Magyarország is berendel párat, módosíthatatlan Vityás háttérrel és trafikkereső app-al
-
sing1ep1ayer
őstag
Semmi extra nincs ebben. Nézd meg mondjuk a Samsung kínálatát: minden mobil tök egyforma külsőleg, de választhatsz, hogy milyen kijelző, milyen akksi, milyen proci...satöbbi legyen benne. A különbség mindössze annyi, hogy ők minden konfignak saját nevet adnak, míg a Motorola X, csak Motorola X lesz, bármilyen elemeket is pakolj bele.
-
kcsa
veterán
Kár a negatív felhangokért srácok... Mivel a gyártás közel van a megrendelőhöz, ezért akár tényleg lehet lehetőség egyéni változtatásokra. Kövezzetek meg, de nekem tetszene egy hirdetés, hasonló, magyar termékkel...
-
kengyel
nagyúr
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a hab a tortán
-
<Adamsky>
nagyúr
Az első hírekben arról volt szó, hogy pl. a RAM mennyiségét, az akksi nagyságát, a készülékházat, stb. lehet "customizálni". Jó lenne egy Razr I / M méretű jó kis készülék. A legnagyobb félelmem az, hogy ezek -- ha jók is lesznek -- nem fognak eljutni Európába.
HawerKing
Jaja, én biztos, hogy ezt még kivárom, mielőtt új telefont rendelnék... -
törölt tag
az egész kampány a július 4-i függetlenségi napi alkalomra épül, ezért a hazafias hangnem.
a testreszabhatóság meg gondolom kimerül majd egy amerikai zászlós hátlapban -
Lavar
aktív tag
..első telefon, mely igen nagy fokú testreszabhatósággal rendelkezik, hiszen a szöveg szerint mindenki saját magának tervezi.
Érdekesen hangzik, várjuk!
-
banhammer
veterán
Kb. mint a Suzuki, ami ugye a mi autónk.
-
meszike91
senior tag
Mindenki saját magának tervezi.
Ezt vajon hogy érthetik? -
HawerKing
őstag
Na erre kivancsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest