- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #117 üzenetére
Még ha igazad is van; képtelen vagyok... akkor mindig csalódás érne.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #115 üzenetére
"...most épp úgy tűnik hogy belső hw komponenseket nem lehet majd választani"
Igen, most épp úgy tűnik, hogy átb***tak és, hogy semmi olyat nem fogsz kapni tőlük, amit már most ne vehetnél meg más gyártótól. (Na jó, Google support, ejha!) Látatlanban fikázás? Nem tehetek róla, hogy a véleményemet te állandóan személyes sértésnek veszed és foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ez a telefon eszméletlen nagy dobás lesz, mikor napról-napra világosabban látszik, hogy az egész egy kalap kaki - de nem baj... a cserélhető hátlap az iszonyat királyság, hajrá Moto!
Na ez volt a fikázás. Végül pedig én is kérdezhetném:...változatlanul honnan a répából tudod te hogy milyen lesz a moto x és miért véded az optimizmusod ennyire?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #72 üzenetére
Az én hozzászólásom nem negatív és nem elfogult, szemben a tiéddel, ami bevallottan az, mégsem én támadtalak érte téged, hanem fordítva - csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.
Egyszerűen arról van szó, hogy nem verem a seggem a földhöz azért, mert választható lesz egy-két alkotóelem. Szerintem (mint leírtam) ebben nincs semmi újdonság, pusztán újdonságként van tálalva, de hamarosan elválik kinek lesz igaza. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
zsirfecske #30 üzenetére
Ezzel semmi olyat nem írtál, ami az általam elkövetett hozzászólásoknak ellent mondana, pusztán közölted, hogy utálod a Samsungot és inkább a Motorolának drukkolsz. Ezzel én sem vagyok másképp, csak az egésznek kábé semmi köze nincs a testreszabható telóhoz. Vásárolni pedig nem az alapján fogok mobilt, hogy melyik céget szeretem, hanem azt nézem, ki kínálja a legjobb áron a nekem legjobban megfelelő készüléket. Feltehetően sem a Motorola, sem a Samsung nem lesz a lieblingek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest