Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #121 üzenetére
Valószínűleg igen, de nekem ebben az egészben nem a Motorola volt a lényeg, hanem ez az összeválogatósdi, mondván, hogy ha nekik összejönne, akkor hátha más gyártók is átvennék a módszert. Bár ezzel, hogy ilyen gravírozós bohóckodás lesz belőle a jelenlegi infók alapján, ezzel ez is vágyálommá válhat.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
4 colos HD kijelző, 4 magos processzor, 1,5-2 GB RAM most így hirtelen. És az lehet, hogy valami kínai zuggyártónak van ilyen telefonja, de valami normális márka érdekelne, amit esetleg itthon is forglamaznak, stb.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
sing1ep1ayer #112 üzenetére
Valóban kitúrhatsz a neten olyan kínai telefonokat, ami megfelel a leírtaknak, de azért az nem ugyanaz, mintha egy ismert és nagy gyártó megfelelő háttérrel forgalmaz egyet. Én ez utóbbira gondoltam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #116 üzenetére
be +, nem nehéz
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
változatlanul honnan a répából tudod te hogy milyen lesz a moto x és miért véded a pesszimuzmusod ennyire? ok, most épp úgy tűnik hogy belső hw komponenseket nem lehet majd választani, de azért egy 4000 mah akksis, választható burkolatos (nem csak színben, anyagban is), valóban kompakt, 4,5-4,7 colos 720p oled kijelzős, ha ki nem mondva is de google supporttal bíró, valóban hasznosnak tűnő awereness feature-ökkel (külön csipes hangvezérlés és környezeti érzékelés) megtámogatott teló azért közel sincs rengeteg a piacon.
a látatlanban fikázással van baj, értsd már meg.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #112 üzenetére
Egyrészt még mindig nincs hivatalosan bejelentve, hogy pontosan miben is áll majd ez a testreszabhatóság, másrészt itt nem azzal volt a bajunk, hogy te nem tartottad nagy ötletnek a koncepciót, hanem hogy minden forrás és tény nélkül állítottad hogy egy nagy 0 lesz a telefon (mármint újítások terén). Úgyhogy egyelőre úgy tűnik, hogy neked lesz igazad, és én ezt készségesen el is ismerem, a probléma a mondanivalód megfogalmazásával volt, és ez nem is változott.
Azt meg szemmel láthatóan még mindig nem értetted meg, hogy kicsit furcsa érvelés, hogy a Samsungot hozod fel példának (miszerint az ő termékpalettájuk feleslegessé tenné a hardveres testreszabhatóságot is), majd amikor valaki rámutat arra, hogy nekik sincs minden szegmensben megfelelő ajánlatuk, akkor szemrebbenés nélkül azt mondod, hogy válasszon más gyártót -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ez jól hangzik, de azért csak a Samsung trendjei mellett választhatsz magadnak megfelelő telefont. Kisebb kijelző mellett nincs jó hardver. Ha ez utóbbi is lehetséges lesz, nemcsak RAM változtatás, akkor ez elég jó lesz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #76 üzenetére
"Semmivel nem lesz ez jobb, mint a már meglévő piacról rábökni egy készülékre, ebben biztos vagyok."
te az egészet nem érted. a motorola eddig is egyedi értékeket képviselt, ami sokaknak számít. még akkor is ha a szoftver vagy a belső nem volt mindig élvonalbeli. viszont a remek design, megjelenés és az egész márka lelke elég volt hogy meglegyen egy stabil vásárlói réteg. most pedig mikor a google miatt a szoftver gondok megoldódnak és végre bejelentik, hogy kicsit nagyobb mozgástér lesz belső összetevők terén is, látatlanban leírod őket. ez számomra bizony negatív, és bánt a pesszimizmus ami a moto felé mostanában árad. ennyi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
ha egy hozzászólásod ilyen indokolatlanul negatív (kivétel ha igen tehetséges jósnő vagy), pls tűrd ha emiatt beszólnak. én Traianus-szal és a motorolával vagyok. megjegyzem általában kisebbségben, pedig egy motorola hírnél szerintem nem gáz ha az ember a motorolával elfogult kicsit. cinkesebb az aki sosem venne motorola telót, mégis idejár fikázni - nem feltétlenül kell magadra venni, más gyártók híreinél is ez van, általánosságban értem.
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Nagyon sajnálom, ha számodra ez nem volt egyértelmű, de a "mi" azokat az embereket jelölte, akik velem együtt bizakodóan állnak hozzá ehhez az ígéretes kezdeményezéshez, mindaddig, amíg ki nem derül, hogy nem az. A véleménynyilvánításoddal is pontosan ez volt a bajom, hogy amíg gyakorlatilag semmit nem tudunk az egészről, nem kéne tényként leírnod hogy ez az egész egy nagy szar, és parasztvakítás, stb.
-
stutga
tag
válasz
sing1ep1ayer #57 üzenetére
Annyi lenne a lenyeg, hogy egy gyerekrabszolgatarto, kornyezetrombolo, szemetgyarto orszag minimalisat profitaljon a bizniszen.
Olyan ez mint a free-range egg. Nyilvan nem erdekel honnan jon, ha ugyanolyan jo. Nekem meg jobban esik ha nincs benne allatkinzas. Nekem az allatkinzas se fer bele, van akinek az ember kinzas is oke.
Na de vissza a temara: barmi telefon ami nem kinaban keszul (legalabb assembled in "not china" szinten)? Eddig a Magyar Nokia volt az etalon... de annak PV808 tajt vege.
-
Wajk
addikt
válasz
sing1ep1ayer #57 üzenetére
bár bocs, de teljes egészében Kínában kerülnek gyártásra és összeszerelésre, azaz kínai és kész.
Nem a forgalmazó/márkának a nemzetisége volt a kérdés.természetesen nekem nincs bajom a kínai cucokkal
-
stutga
tag
válasz
sing1ep1ayer #51 üzenetére
Igen, legyszives. ez eddig mind kinai. (Nem az erdekel hogy milyen cimket ragasztanak ra)
pici kinai 8 evesek rakjak-e ossze ledaralt autogumibol egy tal rizsert, vagy nem-e.
-
Pete55555
addikt
válasz
sing1ep1ayer #10 üzenetére
Made my day
-
Traianus
tag
válasz
sing1ep1ayer #27 üzenetére
Ember, várd már meg amíg ténylegesen bejelentik és kiderül mi ez az egész. Amit te csinálsz az nem az "elvakított parasztok szeme világának visszaadása", hanem felesleges vészmadárkodás és hisztizés. Szánalmas. A Samsungot meg nem tudom mi alapján hozod ide, mert lehet, hogy hetente adnak ki egy telefont, de ez nem változtat azon, hogy nem tepsi kategóriában nincs csúcshardverrel szerelt telefonjuk, ezzel pedig meg is bukott az az állításod, miszerint ők aztán mindenfélét kínálnak. Ahogy látom ezt már más is jelezte fentebb, erre meg azt mondod hogy akkor nem Samsungot kell venni, hanem mást. Az a baj, hogy más gyártónál se nagyon találsz ilyen készüléket, épp ezért várjuk ennyire a Motorola X-et, mert abban reménykedünk, hogy ez megfelel majd az elvárásainknak. Könnyen lehet, hogy nem fog, és ezt mi tudjuk anélkül is, hogy te eljátszanád itt a megmondóembert.
Továbbra is kíváncsian várom, hogy pontosan milyen is lesz ez az egész dolog, és persze reménykedek hogy nem USA only lesz (már persze ha jó lesz, ha nem, akkor felőlem megtarthatják maguknak
).
-
zsirfecske
addikt
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
legjobb a pesszimizmus látatlanban! mint a "google csak a szabadalmak miatt vette meg a motorolát" szöveg, amit divat nyomni. persze, majd kidobják a kukába a világ legpatinásabb mobilgyártója brandet mert a google-nél idióták dolgoznak.
ha tényleg csak a borítás, a ram és a proci is lesz csak configolható, már akkor is sokkal többet tettek a mobil piac felrázásáért mint a legtöbb gyártó. pl a samsung évek óta gőzerővel fejleszt és tolja a havi 5 új modellt ugyanolyan külsővel eltérő paraméterekkel, mégsem érzem úgy hogy ez változatos lenne vagy hogy valaha vennék telfont tőlük. nagy igazség az, amit tegnap olvastam itt valakitől: egy samsung telefonnak nincs lelke (és soha nem is lesz), ezért van nagy szükség a motorolához hasonló gyártókra.
szóval hajrá moto, nagyon várjuk az újdonságokat!
-
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #20 üzenetére
azért ez elég extrém párosítás amit összehoztál. Várjuk ki. Ahogy már mondtam: ne temessük előre.
Akkor se, ha neked minden topikban ez az első amit megteszel, hogy fikázol. Bocs. -
kcsa
veterán
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ez azért így ebben a formában nem igaz
Ha megszakadok se tudok kis kijelzős (4,5 pl.) erősebb hardverrel és sok rammal szerelt készüléket venni. Várjuk meg mi lesz itt, utána fikázzuk
@axioma: hogy ne három hetet kelljen várni, amíg kínából megjön a csomagod, ráadásul potenciálisan vámkötelesen.
-
iFixit
tag
válasz
Csak a samuval ellentétben itt a felhasználó dönti el mire van szüksége és nem a gyártó "mondja meg".
-
kcsa
veterán
válasz
És ki a fene akar samsungot venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest